Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

teşekkürler ederim dostlar genel bi sıkıntı belliki rahatladım valla ilk görünce insanı bi tedirgin ediyor kesildimi aceb diye

Bazı sosyal destekler yılbaşından önce yatacakmış ya bizim maaşlarda erken yatar mı 🙈

Yeni muhtaçlık sınırı asgari ücret zammı ile 2835 gibi bi rakam olmuş bizim maaşlar böyle mi olucak?

[FONT=sans-serif]Kaynak milliye gazetesi[/FONT]

[FONT=sans-serif]AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ YILBAŞINDAN ÖNCE YATAR MI?[/FONT]

[FONT=sans-serif]Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 Aralık Kabine sonrasında yaptığı açıklamda [/FONT]Aile Destek Paketi[FONT=sans-serif] ödemeleri için tarihi verdi: ''Aile destek programı ödemeleri [/FONT]yılbaşı[FONT=sans-serif] öncesine çekiliyor.'' dedi.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Bakan Derya Yanık ise daha önce sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine, Aile Destek Programı ödemelerinin yeni yıldan önce hesaplara yatırılması için çalışmalara başladık." ifadelerini kullanmıştı.[/FONT]

yıl başından sonra yatar
[FONT=sans-serif]Kaynak milliye gazetesi[/FONT]

[FONT=sans-serif]AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ YILBAŞINDAN ÖNCE YATAR MI?[/FONT]

[FONT=sans-serif]Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 Aralık Kabine sonrasında yaptığı açıklamda [/FONT]Aile Destek Paketi[FONT=sans-serif] ödemeleri için tarihi verdi: ''Aile destek programı ödemeleri [/FONT]yılbaşı[FONT=sans-serif] öncesine çekiliyor.'' dedi.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Bakan Derya Yanık ise daha önce sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine, Aile Destek Programı ödemelerinin yeni yıldan önce hesaplara yatırılması için çalışmalara başladık." ifadelerini kullanmıştı.[/FONT]

[FONT=Georgia] Hala kişi bilgisi doğrulanamadı yazıyor bu sabah düzelen oldu mu arkadaşlar ?[/FONT]

Benimkide düzelmedi hala ama şu konuda rahatım herkesin ki öyle..birkaç kişi olsa kesildimi acaba derim ama herkesin ki olunca biraz güven veriyo bekliyelim bakalım

Hayla aynı sorun yaşanıyormu e devlette kişi yardım bilgisi doğrulanamadı yazıyor mu ?
Benim ki hayla aynı

Bendede aynı sorun var geçen ayda böyle oldu demekki bu maaşların yıl başından önce yatacağı anlamına mı geliyor acaba yinede kendimizi kandırmayalimda

Ben açıkçası Yılbasından önce yatırılacağını düşünmüyorum ha keske yatırılsa o ayrı ama belki 2022 engelli aylıkları için olabilir bu onlar aile sosyal hizmetler bakanlığına bağlı biz ise kültür ve turizm bakanlığına

Yigitcan06
Tşk bende de düzelmiş [FONT='inherit']Muhtaç Engelli Aylığı almaktadır.[/FONT]

arkdaşlar geçen yılbaşında ocak 12 de yatmış bu sene de aynı olur yılbaşından sonra yatar. edevlete gelince daha önce başıma geldi bende maaş kesildi sandım o her ay oluyor edevlette bi sorun maaş kesilmesiyle alakası yok rahat olun.

arkadaşlar işkur uşakta işbaşı eğitim programıyla kurs açtı. başvuru yaparsam vakıflar muhtaçlık maaşı kesilirmi başına gelen oldumu. her işbaşı eğitim günü için 211 tl ödeyecek.

yaşarrr
Sen en iyisi vakıfı ara durumu anlat cevapla onların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. bir kaç sene önce benim çocuğa Sosyal yardım vakfından sosyal eğitim destek yardımı veriliyordu 2-3 ay aldım çok fazla bişey de değildi. VGM den aradılar o yardımı alırsan maaşını keseriz dediler bende iptal etmek zorunda kaldım sanıyorlar ki verilen 2088 tl ile hem kira veriliyor hem çocuk okula gidiyor elektrik su vs vs vs. anla işte :)

3 den sonra memur maaşı belli olduktan sonra sıra bize geliyor.

ocağın 3 üne ocak memur aylık taban katsayısı belli olursa bizim ne kadar alacağımızda belli olur maaslarda

benim tahminim emin olmamakla birlikte 2.600 bandında olur gibi maaslar

2022 engelli aylıkları 2600 oldu biz onlardan 400-300 fazla oluyor genelde .

3500 gibi mi olur yani bizimde maaşlarımız ve bu haftaiçi yatar mı?

Üst Alt