Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Gaziantep bölgesinden maaş alan dostlar varmı aramızda haberleşirdik

bende alamadım tuba daha bugün yatar diye umut ediyorum.. Gaziantep ve Gaziantep bölgesine bağlı çevre illerden maas alan dostlar olsa aramızda birbirimize sorar fikir edinirdik ama yok heralde kimse yazmaz

204173.jpg

23:14 12 Ocak 2023

Memur maaşları ile ilgili kritik gelişme! Maaş zammı ikiye bölündü

Hazine ve Maliye Bakanlığı, milyonları ilgilendiren memur maaş zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tartışmaları beraberinde getirdi.
Bakanlık, memurların alacağı zamlı maaşların tarihine ilişkin açıklamalarda bulundu.

MAAŞ ZAMMI İKİYE BÖLÜNDÜ
Memur ve emekli maaş artışlarını içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Buna göre en düşük emekli maaşı 5.500 TL olurken, memur aylığı zam oranı yüzde 30 oldu. Ancak kanunun gecikmesi nedeniyle memurlar 15 Ocak’ta maaş zammının yüzde 16.48’lik kısmını alacaklar. Kalan 13.52 puanlık kısım ise daha sonra hesaplarına yatırılacak.

Bu durum belki şubat ayı VGM maaşına da yansır belki bilemiyorum zam % 30 da olabilir bekleyip göreceğiz. .......

15 inde kalan oran hesaplara yatabilir 300tl .memurlar 15 inde maaş alıyor onlar zaten %30 zamlı alacaklar.emekliler maaş larini almıştı onlara maaş farkları yatacak diyor. Yani bizde fark yatacak tahminimce.

niğbolu
Aynen bende öyle anlıyorum VGM de önceki yıllarda da hep memur emekli maaşı kadar zam yapılıyordu eğer zam verilirse diğer ay maaşa yansır şubat ayında yani

[FONT=Roboto][FONT=inherit][FONT=inherit]Memur Maaşlarına Esas Yeni Katsayılar Yayımlandı. İşte 2023 Memur Maaş Katsayıları…[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Roboto][FONT=inherit]Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğü 2023 yılında uygulanacak mali ve sosyal haklara ilişki 1 no.lu Genelgeyi yayımladı.
[FONT=inherit]Taban Aylık Katsayısı:[/FONT][FONT=inherit] 6,787992

[/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Roboto]
Eğer yeni katsayı bu ise [/FONT]
[FONT=Roboto]Şubat ayı [/FONT][FONT=Roboto][FONT=inherit][FONT=inherit]VGM maaşları
[/FONT]
6,787992 * 400 :[/FONT]
[FONT=Verdana]2.715 TL
Yani aşağı yukarı 2715 TL tl olur arkadaşlar[/FONT]
[/FONT]

Doğrudur doslar bakanlık yeni genelge yayınlamış bugün.. aradaki fark şubat ayında yatar hayırlı olsun

arkadaşlar vakıflar genel müdürlüğü muhtaç maaşını %30 zamla
güncellemiş muhtaç maaşı 2715 lira oldu hayırlı olsun

2432 almıştık aradaki farkı bu ay verseler iyi olurdu
ama büyük ihtimal öbür aya eklerler

VGM SİTESİNDE ZAM ORANI GÜNCELLENMİŞ
[FONT=Poppins]
2023 yılında 1'inci altı ay için muhtaç engelliler ile yetim çocukların her birine aylık olarak 2.715,19 TL ödenmektedir.[/FONT]

Bence ekleme değilde pazartesi yatar farklar emeklilere bizim gibi eksik almıştı farklar yatacakmış büyük ihtimal bizim farklarda yatar.

gecen yılda böyle olmuştu mobil bankacılık kullanan arkadaşlar bilirler 2.715.19 ₺ ve 282,38 ₺ şeklinde yatar bunun açıklamasında ocak farkı yazar atmde 2997,57 ₺ görünür

bu ay yatmaz beklentiye girmeyin şubat ayı ile birlikte yatar geçmişte öyle oldu bir kişininki yatmış olması geneli bağlamaz

bu ay yatmaz beklentiye girmeyin şubat ayı ile birlikte yatar geçmişte öyle oldu bir kişininki yatmış olması geneli bağlamaz
Tüm vakıflar bölge müdürlükleri merkez vgm ye bağlı olduğuna göre herkesenin hesabına yatması lazım yatmazsa çok saçma olur merkez hükmünü yitirmiş olur

Üst Alt