Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

yıllardır böyle bir keresinde ek zam mı yatırmadılar bana bir kaç yıl önce uğraşmadım ben de

Barda5
Haksızlık ve saçmalaıkdır bu zaten keyifleri isterse yatırırlar anca dicek bişi bulamıyorum yazık cidden

Yigitcan06
Yani işte sıkıntı çıkartmasınlar diye fazla itiraz falanda edemiyoruz çaresizlik böyle bir şey işte Sosyal yardım vakfındakiler böyle değil vgm dekiler kraldan çok kıralcı bazıları

Arkdaşlar ben ek zam farkı parası almadım yani yatmadı acaba maşla beraber mi yatırırlar Bi bilgisi olan var mı

Ne kadar para yatacağını e-devlet üzerinden görebilmeniz gerekiyor.

efeydgn
vgm de öyle bir durum yok sadece maaş miktarı var vgm sitesinde fark falan yok ancak bankaya yatınca anlaşılıyor

Kimileri can derdinde kimileri para derdinde... Felaket depreminden sonra 3 gündür burda konu açılan takipleri cevapları gördükçe tiksiniyorum...Bir Allah'ın kuluda yardım amaçlı konu açmadı plan uygulamadı...

@deasn12
Herkesin ne hissettiğini ne kadar üzüldüğünü bilemezsin buradaki inssanlarda mutlaka üzülüyordur. burası engelliler grubu genelde maddi durumu olmayan genelde devlet yardımıyla geçimini sürdüren insanlar. kira borçları bakkal borçları vs olan insanlar para yatmaz sa evdenmi atılsınlar sokaktamı kalsınlar. Birde konunu yanlış yere açmışsın burası vgm den muhtaç aylığı kişilerin gurubu
KONU BAŞLIĞIDA BU
[h=1] Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?[/h]

deasn12 Bizlerde Çok üzülüyoruz depremden dolayı ama bizim de ihtiyacımız var ev kiramız borcumuz vs tabiki bizlerinde gelir durumu belli ortada herşey elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz yeterince ön yargılı davranmanın Bi anlamı yok.. Adı üstünde vgm muhtaç aylıgı
Engelliler platformu emin olun ki elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Hepimizin maddi durumu belli devlleten gelen yardımlarla geçiniyoruz çoğumuz

Aydın an itibari ile vgm maaşı yatmıştır

Herkese hayırlı uğurlu bereketli olsun. Kütahya'da da yattı.

Üst Alt