Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Samet123q
Tarihleri belli olmuyor Ankara vakıfları ara sor internet sayfasinda vardır numarası

kopmerg
Aynen öyle maaş alanlardan çıkan olursa ancak o zaman sıradakine maaş bağlıyorlar

merhaba Barda5 Serkan Bey Abi ve diğer abiler kardeşler... özellikle Barda5 Serkan Abi' ye soruyorum çünkü onun tecrübesine güveniyorum. benim 3 yıl süreli raporum bu yılın temmuz ayında doluyor. yenilemek için kurula gireceğim nasip olursa. vakıflar genel müdürlüğü maaşımın devam etmesi için nasıl bir yol izlemeliyim. bu süreç hakkında bilginiz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler.

merhaba Barda5 Serkan Bey Abi ve diğer abiler kardeşler... özellikle Barda5 Serkan Abi' ye soruyorum çünkü onun tecrübesine güveniyorum. benim 3 yıl süreli raporum bu yılın temmuz ayında doluyor. yenilemek için kurula gireceğim nasip olursa. vakıflar genel müdürlüğü maaşımın devam etmesi için nasıl bir yol izlemeliyim. bu süreç hakkında bilginiz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
Slm öncelikle tşk ederim iltifatın için. rapor süresinin bitmesine 1 -2 ay kala tekrar hastaneye gidip raporunu yenile eğer vakıf yakınsa sana yeni raporu elden teslim et. uzaksa ptt aracılığıyla taahhütlü olarak posta ile vakıfa gönder. taahüttlü dememin sebebi raporun postada kaybolmasın en azından. postaya verdikden 1 hafta sonra da vakıf ı ara yeni raporum elinize ulaştı mı diye sor

çok teşekkür ederim Barda5 Serkan Abi. eksik olma. kütahya' dayım ben. burası küçük şehir herşey elimizin altında. inşallah senin de diğer abilerin ablaların kardeşlerin de herşey gönlüne göre olur. teşekkür ederim yolun bahtın açık olsun.

arkadaşlar ben tek yaşıyordum anne babamın yanına taşındım bugün
konya vakıflar bölge müdürlüğüne adres bildirmeye gittim bana dedilerki
maaşını kesecez ben onlara dedimki zaten eskidende anne babamın yanındayken
muhtaç maaşını bağlamıştınız memur dediki 2021 yönetmeliğine göre artık %70 üzeri
raporu olanlar muhtaç maaşı alabilmesi için hanesinde kimse maaş almaması şartı konuldu
dediler bende onlara bağırıp çağırdım bu yaptığınız gavurlukta bile yok dedim çıktım
hafta içi 2022 engelli maaşına başvuracam en azından 2022 maşının günü belli
Allahtan son maaşımı kurtardım

vakıflar genel müdürlüğün sitesinde kişi başı gelir muhtaç maaşını geçmemesi diyor
zaten Babamın maaşı 7800 lira evde toplam üç kişiyiz üç bin lirada kira veriyoruz
asgari ücretin üçte birinden çok daha düşük gelirimiz var

2022 engelli maaşına başvuracam maaşım ne kadar sürede bağlanır ?

gölge kişi başı asgari ücretin üçte biri olması lazım
yani kat kat kurtarıyorum benim öğrenmek istediğim
engelli maaşı nekadar sürede bağlanır ?

bir yandan iyi oldu diyorum muhtaç maaşı psikolojimi bozuyordu
günü belli değildi en azından 2022 maaşı maaş günüm belli
emekli maaşı gibi ayın yedisi oldumu gece yarısından sonra yatıyor
300 küsür eksik alacam ama maaş günüm belli

Ben birşey soracağım bilen varsa yardimci olursa çok iyi olur engelli ve çalışmayan bireylerin sağlık sigortası nasıl oluyor? Pederde de çalışmıyor ise.
GSS yi mi ödemek gerekiyo bilen varmi

Samet123q
Sosyal Yardım Vakıfına gidip gelir durumunu söyleyeceksin ailenin onlar hesaplayıp ona göre gss planlamasını yaparlar

derbeder47
Hayırdır arkadaşım niye 2022 maaşına geçiş yaptın avantajları varmı yoksa maaş ödeme gününden dolayımı

ibrahim 118 tek yaşıyordum Annemin babamın yanına geçtim 2021 yönetmeliğine göre muhtaç maaşı
kesmeleri gerekiyormuş bir yandan iyi oldu diyorum 2022 engelli maaşı en azından günü belli
yarın başvuracağım üç yüz küsür eksik alacağım ama olsun dedim ya en azından günü belli

derbeder47
Hayırlısı olsun daha önce vgm de bu durum yoktu 2021 demi değişmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlara üç kuruş veriyorlar bunuda burnundan getiriyorlar canın sağolsun

@ibrahim118
bu vgm çok tuhaf 3-4 yıl önce benim çocuğa vakıftan SED (sosyal eğitim destek )yardımı alıyorduk zaten sonuçlanması 6-7 aldı eve geldiler vs. 3 ay aldık vgm aradı onu kestirin yoksa maşınızı keseriz dendi kestirmek zorunda kaldım sosyal vakıfdan maaş alsaydım çocuk parası (SED)kesilmeyecekti keşke bende o zaman sosyal vakfa geçseydim

ibrahim 118 ben vakfa bu yaptığınız gavurlukta bile yok diyip bağırıp çağırıp benim bu dünyada size gücüm yetmiyor ama diyip
hemen kesmeleri için dilekçe verdim yarın 2022 engelli maaşına başvuracağım

dedim ya bu iyi oldu muhtaç maaşı günü belli değil
vakıf yatırıncaya kadar burnumuzda getiriyorlardı

Barda5
Aynen öyle aile destek başvurumuz kabul olduğunda aynı durumu yaşadık yardım başvurunuzu iptal edin yoksa vgm maaşınız kesilecek diye mesaj göndermişlerdi sonra cimer ile hallettik ama üç ay alamadık elimizden bisey gelmiyor hayırlısı olsun

derbeder47
inşallah kısa zamanda 2022 maaşın bağlanır araştır evde maaş alan var diye sorun çıkarmasınlar onlar iyimi aynı sydv daha berbat

ibrahim118 evde Babam 7800 lira emekli maaşı alıyor ben annem toplam üç kişiyiz
3000 lirada kira veriyoruz yani muhtaçlık sınırının çok daha altındayız
ibrahim 118 bu arada teşekkür ederim sağolun

@GÖLge aynen kanka bu durumda biz çok çok daha muhtaç durumdayız
bende bugün engelli maaşına başvurdum

Üst Alt