Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

samet123g neden böyle olumsuz düşünüyorsun ki
mesela yarın yatmaya başlar desen daha iyi olmazmı ?
Yigitcan06 yarın yatmaya başlar diye dişünüyorum

benim kimseyle polemiğe girmek gibi niyetim yokta
ben sadece olumsuz düşünüp moral bozmayalım diyorum

Ne yaşıyonuz acaba Ankara'da hep 10-15 arası yattı ayin 10-15i öbür hafta olmuyormu? millete ben niye boş ümit vereyim. Diğer illerde ona yakın yatiyor diye biliyorum oyuzden böyle bisey dedim yoksa inşallah bugün yatar ama boşa ümit olmazmi?

Hayır yatmadı arkadaşlar anlık bilgi olsun diye yazdım. Malesef yatmadı

Muhtaç aylığı

Muhtaç aylığı başvuru yaptım ne zaman belli olur ve sonucu nereden öğrenebilirim

Murat dilek

Onlar ararlar ulaşırlar sana. Belli bir zamanı yok aylar sürebilir. Benimki 1 ayda belli olmuştu. Ama bazılarının 3-4-5-6 ayı bulduğuda oluyor
.

An itibari ile Aydın da vgm maaşı yatmıştır

Keşke deprem bölgesinede yatsa. Malatya'da çadırda kalıyordum gider eksiklerimizi alırdık:( geçer elbet bu günlerde

Murat dilek
Her başvurana verilmiyor kontenjanı var örnegin a şehrinde 100 kişiye veriliyorsa ve sınır dolu ise sıradakinin girmesi için bir kişinin çıkması lazım o yüzden şans birazda

kopmerg
Aynen öyle maaş alanlardan çıkan olursa ancak o zaman sıradakine maaş bağlıyorlar

Kredi kartı çıkarılınca maas iptal olurmu acaba bilgisi olan varmı?

Ankara istanbuldan önce yatiyordu normalde de yatmadı bu ay kredi karti çıkarttım acaba kesildimi ondan soruyorum

Akbank muhtemelen iptal oldu yaa siz o hataya düşmeyin dikkat edin

turkiye.gov.tr gir oraya muhtaç yaz kişi yardım bilgisi sorgulaya gir. oradan kendisi ni işaratle. en altta muhtaç aylık bilgisi var oradan görebilirsin

Üst Alt