Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

ibrahim118 aslında geçmiş yıllarda hep maaşa eklediler ama bir ümit
inşaallah yatar diye bekliyoruz Barda5 maaşlar bölgelere bağlı ama
bu zam farkı bir gün aşağı bir gün yukarı yatması lazım inşallah yatar
Barda5 üç kuruşa muhtaç duruma geldim aile destek paketi önce
iptal ettim sonra tekrar başvurdum red edildi anlamadım gitti

derbeder47
Bende daha önce iptal ettiğim için başvuruda bulundum tekrar red edildi sonra direk telefonla aradım vgm maşı kesilmeyecekmiş dedim tekrar işleme aldılar kabul edildi syd vakfını direk ara telden yada git vakıfa durumu anlat

Barda5 ben bugün vakfa gittim ilaç katılım parası almak için memur dediki
250 lira gibi paran birikmiş dedi bende yıllardır bukadar mı dedim okadar para verdim ilaçlara dedim
ama üç beş yüzde yatabilir dedi ordaki memur keşke destek paketi durumumu söyleseydim neyse ilaç parası yatsında
Barda5 teşekkür ederim sağol

derbeder47
Zamanında kabul edilen aile destek paketini vgm nin gönderdiği sms ile iptal ettirmek zorunda kaldık sonra bu yanlış ve ayıp düzeltildi tekrar başvuru yaptık kabul edildi tabi üç maaş kayıpla başladık almaya seninki niye kabul edilmedi acaba gerçi heyetin vicdanına kalmış bişey ilaç katılım payını bana vermiyorlar nedense oglumun sigortasından yararlanıyorum onu için herhalde

ibrahim118 bende bıktım artık bir daha başvurmayacam zaten
aylardır almadım istemiyorum ilaç katılıma sizde başvurun diyecektim ama
demedim çünkü bunuda bir nevi nakdi yardım sayıyorlar başka yardıma başvurmak için
süre geçmesi lazımmış

Birde benim durum farklı muhtaç maaşından başka
kaymakamlıktan beş kuruş para almıyorum yıllardan sonra
bugün ilaç parasına başvurdum bari bir beşyüz verseler

ibrahim118 bende bıktım artık bir daha başvurmayacam zaten
aylardır almadım istemiyorum ilaç katılıma sizde başvurun diyecektim ama
demedim çünkü bunuda bir nevi nakdi yardım sayıyorlar başka yardıma başvurmak için
süre geçmesi lazımmış

Birde benim durum farklı muhtaç maaşından başka
kaymakamlıktan beş kuruş para almıyorum yıllardan sonra
bugün ilaç parasına başvurdum bari bir beşyüz verseler
inşallah verirler yalnız bu mütevelli heyetinin vicdanına mahkum edilen muhtaç insanların vebalinde bogulsunlar hükümetin verdiği hakkımız olan yardımları alamıyoruz cimere yazıyorsun bulunduğun yerdeki sydv mütevelli heyeti karar verir diyor başından savıyor cimer filan hikaye dayın adamın yoksa üç kuruşluk yardımı bile alamıyorsun yapacak birşey yok en iyisi ALLAH'A havale etmek ALLAH'IN laneti tüm zalimlerin kul hakkı yiyenlerin adaletli iş yapmayanların üzerine olsun inşallah

@derbeder47
Bence direk tekrar git durumu anlat bizleri örnek ver önce red sonra kabul olmuş vs kaybedecek bir şeyin yok

Barda5 şu ilaç parası yatsın inşaallah gideceğim keşke daha önce
sorsaydım sana neyse teşekkür ederim sağol hayırlı akşamlar

arkaşdaşlar uşağa yattı.KÜTAHYA
AFYONKARAHİSAR; ESKİŞEHİR; KÜTAHYA; UŞAK; bu şehirlere yatmış olması lazım.

Üst Alt