Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

İyi akşamlar arkdaşlar
Ramazan bayramı nedeni ile muhtaç maşı erken yatma durumu olur mu ?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, en düşük emekli aylığı ve bayram ikramiyelerini yükseltecek alternatif modeller üzerine çalıştıklarını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, en düşük emekli aylığı ve bayram ikramiyesiyle ilgili çalışmanın EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanları da kapsayacağını bildirdi.

Bakan Bilgin: "(Emekli aylığında düzenleme) Önerilerimizi Cumhurbaşkanımızın olumlu değerlendireceğini ümit ediyorum. Bu çalışma emeklilerin hayatında ciddi rahatlama sağlayacak."

Nejat034
Yanlış yere yazmışsın konuyu burası vgm bölümü emekli ikramiye eyt vs ile ilgisi yok

En düşük emekli aylığına 2000 TL zam geldi bu durumda bizde 1000tl gelmesi lazım.ama kimsenin umurunda değil biz az olduğumuz icinmi zam yapmazlarsa adaletsizlik olur bu konuda birsey ler yapmamız lazım ağlamayana meme yok. Bir yerlere sesimizi duyurmalıyız. Fikri olan varmı sosyal medyayı iyi kullanan arkadaş lar varsa belki bir faydası olur.ne dersiniz.

niğbolu
Bizleri insan hesabına alan yok çoğu emeklinin bakacağı çoluğu çocuğu yok en düşük 7500 +2000 tl yilda iki defa bayram ikramiyesi biz muhtac engellilerin bakacağı çoluğu çocuğu var ama en düşük emekli maaşının üçte biri kadar maaş ikramiye yok ne kadar adaletsizlik değilmi onun için herkes sesini duyursun ben bu gün cimer üzerinden kültür bakanlığına yazdım yazdım size yazın bişey olurmu kimse bilemez reis bilir

Arkadaşlar beni aradılar IBAN istediler gönderdik e devlet de muhtaç aylığı almaktadır yazıyor bu ay yatarmi bana

Ne sözleşmesi zaten sözleşmeyi imzalamaksak nasıl IBAN isteyecekler

Murat dilek
İban da gönderdiysen iş tamam ama ne zaman yatacağını ancak vakıfdan öğrenebilirsin bizim söyleyeceğimiz tahminden ibaret olur sadece

Murat dilek

Sözleşme imzalasaydin orada yazardı kardeşim şu ayın şu gününden itibaren muhtaç aylığı almaktadır diye oyuzden sordum

Zaten e devlet muhtaç aylığı almaktadır yazıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar vgm muhtaç olan ailelere 5 yıl boyunca gıda yardımı yapacakmış diye bir haber gördüm doğrumu bilen varmı şartları in içinde iş kur da kaydı olması gibi şartlar varmış. Biz zaten çalışmayan kişileriz asgari ücretin 3/1 i geçmeyen kişi başı gelir şartı olacakmış bizde öyle şartlar la zaten maaş alıyoruz.acaba bizede verirlermi. müracaat etmemiz gerekecektir acaba bu konuda vgm den bilgi verirlerdi acaba bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

benim yüzde 46 engelli raporum var aylık alirken sgk tespitinden kesildi 19.12.2022 de iş çıkışı yaptım.16.02.2023 karabuk sosyal yardımlaşma vakfina gelir testi yaptırdım.esimde gss gözüküyo bende ondan faydalanıyorum yazıyo eczanede ilaç vermiyo eşimin de 999.lira masrafı var ama aileye giren maaş yok vakıf 60/c yapmiyo aile destek vermiyo sigorta gözüküyo üzerinizde diyo eşime de 1 hafta önce ramazan yardımı verdi 500lira ne yapmamız gerekiyo şu anda başkasının evinde kalıyoruz maddi imkansizliklardan dolayı.

niğbolu
Gıda yardımı zaten var vakıfın kuruluş amacıda yardım zaten sitede de var ama 10 yıldır vgm alıyorum daha birkez verdiklerini görrmedim yada en azından bana hiç verilmrdi vgm den ama aile bakanlığına kaymakamlığa bağlı vakıfdan verdiler

uyrafa
Vakıfa gidip konuşun sgk lı olmadığınızı söyleyin zaten onlar görürler sizin sgk durumunuzu ona göre tekrar başvuru alırlar

Arkadaşlar vgm muhtaç aylığı alıyorum 2 yıldır gıda yardımına başvurdum RED çıktı vermediler yani vgm den maşş alan hiç kimse alamıyor galiba

Bir de tüm Türkiye de aynı günde yatsa 2022 aylığı gibi iyi olurdu

arkadaşlar bazen birileri bu sitede yazıyor işte işte muhtaç maaşı
yüksek maaş falan başvursakta falan size söylüyorum sakın ola sakın
bu maaşa bulaşmayın beni örnek alın beş kuruşa muhtaç durumdayım
ama belki 300 küsür fazla ama lanet olsun diyorum muhtaç maaşından
kurtuldum engelli maaşına başvurdum önümüzdeki ay maaş almaya başlıyorum

6 yıl boyunca her maaş dönemi ayın biri oluyor acaba bugün yatacakmı
2 si oluyor üçü oluyo dördü oluyo beşi oluyo gene yatmıyo vakıfları arıyorum
maaş ne zaman yatacak diyorum tersliyorlar yani verinceye kadar burnumuzdan getiriyorlardı
ben zaten psikolojik engelliyim yani çok çektirdiler bana lanet olsun

arkadaşlar çok doluydum size içimi dökmek istedim hem veda ediyim dedim
Allaha emanet olun saygılar sevgiler

Arkadaşlar muhtaç aylığı bilgisine muhtac aylığı almaktadır yazıyor kesin aylık çıkmıştır

Son düzenleme:
Arkadaşlar muhtaç aylığı bilgisine muhtac aylığı almaktadır yazıyor kesin aylık çıkmışmidir

Üst Alt