Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Pı.nar06
Belli bir tarihi yok bugünden itibaren ayın 15 ine kadar yatabilir hiç belli olmuyor :) her ay böyle normalde bir kaç güne yatması lazım bakarsınız akşam üstü 4 buçukda yatar :)

Arkadaşlar vgm maşı ne zaman yatar bilgisi olan varmı

Her ayin 5-15 arasinda yatar sabirli olmak gerekiyor mutlaka yatıyor geçen ay Ankara en geç yatirandi mesela 16 sinda aldim gecen ay en erken yatan 5 inde yatmıştı ortalama olarak 5-15 diyebiliriz yani

Annem dul aylığı alıyor geçen ay ek ödeme 122 TL yazıyordu edevlette bu ay 108 TL ek ödeme net aylık tutar 365 aylık tutar 0 TL yazıyor kafam karıştı

Kütahya' da da bugün yatmış. 10 u gelmedi diye bakmamıştım. Yeni baktım. Herkese hayırlı ramazanlar bereket dilerim.

Samet123q
Teşekkürler öncelikle. Ben günleri karıştırdım. Sanırım dün yattı. Yanlışlık olmasın. Ben bakmıyordum haftabaşını bekliyordum cuma yatmış.

Arkadaşlar başlık bulamadım buraya yazmak istedim, kaynanam şu yardım parasını alıyor ama bu ay yine sosyal yardımlaşma açıklaması ile 4bin TL ziraatine yattı, o nedir ve alalımmı?

Merhaba dostlar abiler ablalar kardeşler. Bilgilerinize başvurmak üzere buradayım. Vgm maaşı alırken adres değişikliği nasıl yapılıyor?
Teşekkür ederim.

Barda5
Tamamdır abi çok teşekkür ederim aynı şehirde aynı mahallede olacağım bir aksilik çıkmazsa. Sağolasın çok.

arkadaşlar baba benim emekli ben muhtaç aylığı alıyorum anneminde sgortası eksik sigortasını dıştan yatırsak benim maaşı keserlermi

yaşarrr
Ne desek yalan olur bence vakıfı ara dürüstce durum bu de anlat kesilir mi diye yakınsa kendin git konuş

Arkadaşlar ben iş kurmak istiyorum babamla birlikte bir dükkan açmak istiyoruz restaurant tarzi bişey benim alabileceğim bir destek varmi bilen varmi ?

Samet123q
Yaşadığın yerdeki sosyal yardım vakfına git konuş uygun görürlere araştırıyorlar tabi ki belki yardım ederler öyle yardımları olduğunu biliyorum

Eyvallah kardeşim bayramdan sonra araştıracağım başka varmı acaba bilen?

işkur engelliye 60.000 tl destek verecekmiş işkurdan söylediler haziranda belli olacak bende bekliyorum. şartlarıda 2 sene açık tutacakmışsın dükkkanı bi işkura git konuş bana hazirran dediler

Üst Alt