Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

[FONT=sans-serif]Mayıs ayı zam mı TUİK verilerine göre % 0.04 artmış [/FONT]:)[FONT=sans-serif] [/FONT]:)[FONT=sans-serif] yüzde 1 bile değil [/FONT]:)[FONT=sans-serif] Maaşlar Tuik rakamlarına göre zam alıyor biliniz istedim[/FONT]

Pı.nar06
Tahmin edilemez bir durum var enflasyon düşük gösteriliyor ek zam vs veriliyor bilemiyorum ne olur temmuz ilk haftasını beklemek lazım

Yanlış biliyorsun...vgm maaşı memur maaş katsayısı ile orantılı arttırılır..

@Nejat034
Aynı şey Tüfe oranında zam yapılır ek zam verilirse o başka o zaman . geçmiş tüfe oranlarına bak zamlar nasıl yapılmış görürsünüz orada memur emekli maaşları içinde aynı şey geçerli
12-202264.271.18
11-202284.392.88
10-202285.513.54
09-202283.453.08
08-202280.211.46
07-202279.602.37
2022 6 ayiık tüfe oranları bunlar bunlar toplanır alınan maaşa yüzdesi eklenir eğer ek zam verirlerse yüzdeye oda eklenir Sanırım 2022 sonunda % 15 ek zam verilmişti

Nejat034
TÜİK, şimdiye kadar 5 aylık enflasyon rakamlarını açıkladı. Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarındaki toplam aylık enflasyon yüzde 13,26 olarak hesaplandı. Gelecek ay Haziran ayı enflasyonun da açıklanmasıyla 6 aylık rakamlar ortaya çıkacak. Mayıs ayına kadar 5 aylık enflasyonla hesaplanan rakamlara göre memur ve memur emeklisi 2023 yılı ikinci altı ayı için yüzde 13,26 zam alacak. Bu rakamlara refah payı dahil deği

Arkadaşlar maaşlar bayramdan önce yatarmı evvelki senelerde nasıl oldu bilgim yok ben daha yeniyim daha önce böyle bir uygulama oldumu bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar maaşlar bayramdan önce yatarmı evvelki senelerde nasıl oldu bilgim yok ben daha yeniyim daha önce böyle bir uygulama oldumu bilgilendirirseniz sevinirim.
Geçn sene yatmıştı bu yılda erken yatabilir 26 sında falan 27 haziran arefe günü zaten

merhaba arkadaşlar %97 kısmi engelli raporum var süresiz t4 omurilik yaralanması paraplejiyim benim gibi olup tam bağımlı rapor alan varmıdır

Arkdaşlar arife günü temmuz ayınınkini bayram nedeni ile arife günümü alıcaz kesin mi bu peki? Tam bilgisi olan var mı

Bayramdan önce yatacak arkadaşlar bunu vgm memurundan öğrendim. Zaten dün erdoganda açıkladı.

Bayram öncesi zamsız verirler 2715 tl daha sonra fark (zam yani) ya ayrı yatırırlar ya da temmuz zammı Ağustos da zamlı maaşına eklerler bilginiz olsun

Son düzenleme:
Tahminine ne zaman yatar arife günü mü yatar yoksa Bayrama 3 .5 gün kalamı yatmaya başlar

arkadaşlar öyle bir memura denk geldim ki 2 ay dır beni sallıyor. geçen ay 23 de evrakları gönderdim bana yetiştiririm dedi yetiştiremedi. bu ayda ay sonu ankaraya gönderecez dedi birde ankarayı aradığım için kızdı. yapması gereken tek şey kayıt oluşturmak ankaradaki memur öyle söyledi. bu ay sonuda biliyorsunuz kurban bayramı bu memur bunu mana edecek 3 yda başka mana bulur. ne yapayım bilen varmı bundan önceki memur çok iyiydi adam 2 günde çözdü bu memur sürekli izin kullanan biri napayım.

Kendi hesabıma havale yaptım da bu yıllık yoklamada sorun olur mu bilgisi olan var mı biraz kuruntu yaptım

Olmaz ben hep öyle yapıyorum.sube uzak karttada temassız yok.1yillik banka ekstresi teslim ettim geçen Kasım ayında sorun çıkmadı.rahat ol yani.

Askeri ücret açıklandı memur zamları falan
Bizimkiler ne zaman belli olurr acaba arife günü alacağımız para da zamlı mı olur ?

Pı.nar06
Memur ve emekli zammı açıklanmadı haziran ayının enflasyonu temmuz ayının 3 ünde açıklanıyor. Zam oranını da o tarihte öğreniriz.

Üst Alt