Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Aynen öyle de, arefe günü yatacağini nerden çıkardınız çünkü ben erken yattığını görmedim 1 senedir aliyorum assa yukarı

Arkadaşlar bayram tatilini cumhurbaşkanı uzatmış bu cumartesi başlıyor. Ben haftaya pazartesi maaşlar yatar sanıyordum ama memurlara tatil olacak. Bu hafta cumaya kadar yatırıŕlarsa yatar yatmassa zamanında yatırırlar.

Samet123q
Bayramlar da öne çekiyorlar bazen maaşı. Ben 8 - 10 yıldır alıyorum bu yardımı çünkü

Bana denk gelmedi demekki ama zannetmiyorum haftaya tatil cumaya kadar yatmaz diye düşünüyorum

Arkadaşlar vgm Kütahya bölge müdürlüğünü aradım maaşlar bayramdan sonramı yatacak diye sordum..ben Eskişehir’den alıyorum ama bizimki Kütahya’ya bağlı olduğu için yarın hesaplara yatacak diye söyledi büyük ihtimalle önümüzdeki iki gün içinde hepimizinki ve diğer şehirler yatar inşallah şimdiden bereketli olsun bilginiz olsun..

Şimdi bu mesaj geldi arkadaşlar bilginize..
Temmuz Ayı Muhtaç Maaşları Bayram Nedeniyle 23/06/2023 Cuma Günü Hesaplarınıza Geçecektir. VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ.
Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü
0274-223 6476
B002

aynen bana da mesaj geldi kütahya vgm' den. herkese bereket dilerim. şimdiden hayırlı bayramlar. nice bayramlara inşallah.

Zam hesaplaması hakkında bi sorum olacak. En düşük emekli maaşı 5.500 liraydı daha sonra 7.500 liraya yükseltildi.Bu artışı ikramiye adı altında yaptıklarını söylediler. Temmuz zammını yaparken yüzdelik hesaplamasını 5.500 lira üstünden mi yoksa 7.500 lira üstünden mi yapacaklar. Mesela en düşük emekli maaşı 10 bin lira civarı olacak diye bi söylem var. 5.500 liradan hesaplarsak %85 lik bi artış söz konusu. Ama 7.500 liradan bakarsak %35 lik bi artış söz konusu oluyo. Bu hesaplama bizim maaşlar için önemli

@yea
Bu hesaplara kafanı yorma hiç, son bir kaç yıldır tutmuyor. Tüfenin 6 aylık rakamları toplanıyor oda şu an % 15- 16 civarında sonra cumhurbaşkanı üstüne zam koyuyor falan netleşiyor maaş eskiden hesaplardık tutardı şimdi başkalaştı durumlar

Son düzenleme:
SYDV da engelli maaslari 3300 ile 3600 oldu.benim hesabıma göre 3400 olacak. aradaki fark kapanacak gibi gözüküyor.

Esitlenirse Bi cazibesi kalmaz. Hep beraber SYDV Geçeriz .

niğbolu
Vgm hep 150 - 200 vs yüksek oluyor zamlar açıklansın ona göre durumu değerlendirirsin Temmuz 5 den sonra belli olur tüfe cumhurbaşkanlığı ek zam vs vs

Son düzenleme:
An itibarı ile Aydın da temmuz vgm maaşı yatmıştır dolayısı ile Mugla ve Denizli de yatmış olmalı

Kütahya' da vgm muhtaç maaşı yattı hayırlı uğurlu olsun.

Arkadaşlar Enflasyon ilk 6 ayda %19.77 olarak sonuçlandı..Memur zammı ise %17 oldu refah payı açıklanmadı daha buna bakarsak bizim maaşımız 3.200 olacak aşağı yukarı refah payıyla birlikte biraz daha yükselir hayırlı olsun,bereketli olsun..

Belli değil zam daha,belki 4.000 olur içinizi ferah tutun

kopmerg
Asgari ücreti kasdettim birader insanlar asgari ücretle zor geçinirken biz 3-4 lira ile geçinmek zorundayiz ona sitemim.

Samet123q

Yav boş boş konuşma. Kendini asgari ucretliyle mi karşılaştırıyorsun. Git sende çalış o zaman engelli alan iş yerleri de var.

[FONT=sans-serif]İyileştirilme yapılacakmış [/FONT]:)[FONT=sans-serif] zamanı bilmiyorum[/FONT]

Belli değil zam daha,belki 4.000 olur içinizi ferah tutun
Şu an 3191 tl oldu ama iyileştirme yapılacakmış emeklilere bu vgm maaşlarınıda direk etkiliyor

Şu anki zamla :2715*17,55 : 3191 tl ek zam olursa artar doğal olarak

Zamlar % 25 e yükseltilmiş arkadaşlar ona göre hesaplayın maaşınızı

Benim hesabıma göre vgm maaş 3394 tl civarı olmuştur

Memurlardan sonra 16 milyon emekliye de refah payı zammı geldi. Memur, işçi, esnaf ve çiftçi emeklilerinin yüzde 17.55 ve yüzde 19.77 olan normal enflasyon zamlarının verilecek ek refah payıyla yüzde 25'e çıkarılacak.

%25 in %34 cıkartacaklarmis.yani3634 olacak gibi gözüküyor.

Üst Alt