Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?
arkadaşlar bahçeli emekli maaşına ihtiraz etmiş chpde meclise sun bizde destekleriz diyor akp hani bana hani bana diyor. yani bizim zam emekli zammına göre ayarlanıyorsa biraz beklicez cumayı bulur tahminim.
dostlar şuan bizim maaslar temmuz ayı memur katsayısına göre 3.191.71 TL olarak görünüyor amma buna ek zam olurmu veya katsayı da bi değişik olurmu bilemem
aradaki farkı da ya bu ay yatırırlar yada önümüzde ki ay bunun üzerine eklerler diye düşünüyorum
Zahariyus
BELİRSİZ BUGÜN YADA YARIN BELLİOLUR MECLİSDE KANUNLAR VAR OYLANACAK % 25 OLABİLİR
VGM SİTEDE HENÜZ GÜNCELLEME OLMAMIŞ 3191 DOĞRUDA [FONT=Poppins]2023 yılında 1'inci altı ay için muhtaç engelliler ile yetim çocukların her birine aylık olarak 2.715,19 TL ödenmektedir.[/FONT]
geçen zam 600 tl di bu zam neden düşük hayat pahalılığı yokmu daha mı ucuzladı herşey benim haberim yok. bu bakan ilk geldiğinde çok sevinmiştim özgeçmişini okuyunca ama malesef eskisi daha iyiydi. neyse şükredelim
ilkde 7 si dediler sonra 10 a attılar sonra 12 e attılar sonra 14 dediler. şimdide 17 de belli olacak diyorlar. tahminim bu zam yükselecek ama ne zaman karar verirler bilmiyorum inşallah yükseltirler. bi keresinde ben hatırlıyorum böyle olmuştu zammı yatırdılar ardından itirazlar gelince bi ek zam yapıp o farkıda yatırdılar. bekleyip görecez
Arkadaşlar engelli raporumun süresi 28 ağustosta bitiyor,heyete 27 temmuzda girecem..raporu bölge müdürlüğüne 1-2 hafta kala götürsem olurmu ( 10 - 15 ağustos gibi ) bilgisi olan yazabilirmi ?
[FONT='inherit']Sağlık Bakanı Koca, Kronik hastalığı olan ve sürekli ilaç kullanan kişilerle, engellilere verilen süreli sağlık raporlarının geçerliliğinin 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeniden uzatıldığını açıkladı.
- Sağlık Bakanlığı, süreli sağlık raporlarının geçerlilik sürelerini 31 Aralık 2023'e kadar yeniden uzattı.[/FONT][FONT='inherit']18 Haz 2023[/FONT]