Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Aydın Denizli Muğla vgm yatmıştır arkadaşlar 3191 tl

Gazete Haberi 17:05 17 Ağustos 2023 . Haber bugün tarihli ama tam anlamadım[FONT=sans-serif]

Bize de yansıması olması lazım ama ne zaman hangi ay bilmiyorum

Daha önce 17,55 olarak açıklanan emekli maaşı zammının yüzde 25'e çıkarılmasını öngören kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
[/FONT]
17 Ağustos 2023

e DEVLET DEN VGM SİTESİNE GİRİNCE [FONT='inherit']Kişi bilgisi doğrulanamadı. YAZIYOR BAZEN OLUYOR ÖYLE SİZİNKİN DE NE YAZIYOR MÜSAİT OLAN BAKABİLİR Mİ E DEVLET DEN[/FONT]

Barda5

Neden e devlette öyle gözüküyor güncelledim gene de aynı sanırsam sistemle alakalı sorun korktum Bi an kesildi mi diye

Pı.nar06
Bazen öyle oluyor insan bir an korkuyor kesildi mi diye ben de o yüzden sordum herkes de aynımı diye

VGM Kişi yardım bilgisi düzeltilmiş şu an

Bence kesilince kesildi diye mesaj atarlar yada ararlar korkmayin yani

üzerinde kayıtlı ÖTV indirimli araç olup vakıflar genel müdürlüğünün muhtaç aylığını alan var mıdır acaba ?
başkaca geliri yok, çalışmıyor, eve giren toplam gelir 0 TL.

Bilgisi olan var mı ?

Arkdaşlar bugün veya yarından itibaren yatmaya başlar haberleşelim 🙂

ucuncubahar

Hayırlısıyla dün başvurdum, başvuruma cevap verildiğinde kendi kendimi cevaplarım yine :)

Bu arada kendi kendime de konuşuyorum:
- Başvurmuşsun sonunda, aferim. Ne kadar sürermiş cevap gelmesi?
- Bilmiyorum

- Kontenjan felan yazıyor forumda, sordun mu memura nedir, ne değildir?
- Yok valla, formu verdim çıktım. Çıkarsa kısmet, çıkmazsa da çay demler çay içeriz.

- Takip edeceğin bir yer var mı? Arayıp soracağın numara aldın mı?
- Yok valla, 15 20 gün cevap gelmezse gider sorarım.

- Hadi hayırlısı o zaman.

Yine kişi bilgisi doğrulanmadı diyor inşallah birilerinin aylığı kesilipte e devlette düzenleme yapılmıyordur

Aydın denizli muğla vgm yatmıştır

Bende de kişi bilgisi bulunamadı diyor. Bir de saçma olarak, 2022 aylığımı kestiler temmuzda, bende dlekçeyle feragat ettim ama para yatmış gözüküyor ptt'ye.
Çok canım sıkıldı. Bilerek VGM'ye geçtim arada 1500₺ fark var. Hayat zaten çok pahalı...
Yarın olsun bakalım da, inşallah Vgm yatar. Diğerini hiç istemiyorum. Zaten feragat etmiştim.

Bugün ve pazartesi yatar sıkıntı yapmayın arkadaşlar daha önce söylediğim gibi keserlerse mutlaka haberiniz olur.

Üst Alt