Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Arkadaslar bende yeni almaya basladim farkli bolgelerle ilgili insanlarla watsap grubu kursak birbirimizi bilgilendirsek nasil olur ?

Eskişehir şimdi yattı arkadaşlar. Bereketli olsun.
3,191₺
serkanergun81 Telegram grubu kurulabilir belki, Whatsapp herkes katılmak istemeyebilir.

İletişim burdan olur özel numaranı paylaşma bence kimseyle silsen iyi olur senin için

Anliyorumda burda maas alanlarinda birbiriyle iletisim kurmasi iyi olmaz mi yatti mi yatmadi mi kesildi mi kesilmedimi zaten baska gelirimde yok engelli oldugum icin isede almiyolar tek guvendigimiz yer burasi bu maas az ama napalim

Bazilari maas yatti diyor ben kontrol ediyorum yatan bisey yok. Soru isareti takiliyor adamin kafasinda

Yatmayan yerler bende dahil (ANKARA)pazartesi yatar arkadaşlar sabırlı olun

serkanergun81

ne zaman başvurdun ?
kaç günde / haftada / ayda bağlandı ?
arayan soran oldu mu eve gelen oldu mu ?

yeni bağlandı dediğin için soruyorum, kaç günde bağlanıyor, süreç nasıl işliyor bahseder misin ?

2 ay önce falan başvurdum. Yüzde 55 engel raporum var ve üzerine ait hiçbir şeyim yok. SSK m da yok 15-20gün sonra aradılar vakıf katilimda n hesap açmamı istediler her ayın 10 u civarı yatar dediler bu şekilde oldu 1 ay aldım daha bu ay da alırsam ikinci ayın olacak

serkanergun81
5-6 Farklı bölge var hepsi aynı anda yatmaz yatanlar buradan paylaşıyor senin yaşadığın şehir hangi bölgede şehirde isen o arkadaşların yazdığına bak

Arkadaşlar ben normalde malatyada vgm aylığı alıyordum. Depremden sonra burdur'a taşınmak zorunda kaldım. Şimdi ne yapmam lazım. Aylığım kesilir mi. Kasım ayında da yoklama alınacak. Bilen biri cevaplayabilir mi

kopmerg
Benim bildiğim kesilmez Burdur da boşluk olduğunda maaşın oraya yansıtılır

Selamlar Barda5 hocam ben de Denizli'de ikamet ediyorum ve VGM başvurmak istiyorum. Aydın bölgesinde acaba yoğunluk var mı yoksa başvurmamı tavsiye etmez misiniz 21-22 yaşındayım öğrenciyim ve %50 engelli raporum var .

ucuncubahar

üzerine kayıtlı araç olana muhtaç aylığı bağlanmıyor.

çalışamıyoruz, emekli olamıyoruz, yardım alamıyoruz. üçüncü baharımız da kışa dönmüş haberimiz yok.

ucuncubahar
[FONT=Poppins]üzerine kayıtlı lüks sınıf araç tespiti veya ruhsat sahibi oldukları aracın kasko veya rayiç değerinin bu yönetmelikle verilen muhtaç aylığı miktarının 170 katını geçmesi halinin tespitini takip eden ay başından itibaren aylıkları kesilir.[/FONT]

Ankara vakıfların telefonu mu değişti ulaşamıyorum

Arkadaşlar yıllik hesap dökümü bu aymı veriliyordu vgm ye

Böyle birşey hiç duymamıştım. Herkes mi veriyor? Ben 2 ay oldum almaya başlayalı, benimde mi vermem gerekecek?

Evet bende temmuzda başlamıştım,geçen sene kasımda göndermiştim.ptt kargoyla

niğbolu
Peki sadece vakıfkatılım olan hesabın dökümünümü yollayacağız ya da tüm hesaplarımızın mı?
Bilmediğim için soruyorum, teşekkür ederim şimdiden cevap için.

Üst Alt