Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

merhaba arkadaşlar ben bir kere askıya aldırmıştım engelli maaşını şimdi bir iş daha buldum. 2 kez alırken memur bana bir daha iptal edersen maaşını bir daha vermeyiz demişti. 2 kere hakkımız varmış. zaten maaş çok düşük faturalarımı ödeyemiyorum zamda çok düşük geldi. faturalar 2 katına çıktı su faturası bile 600 tl geldi. bu maaşla yaşamak çok zor. çalışmak gerekiyor. umarım emekli olana kadar çalışırım :D

Düzenleme gelir zannediyorduk da son hali bu galiba

[FONT=Verdana]
bir yanlışlık vardır diye düşünüyorum asıl zam %25 olmalı
[/FONT]
[FONT=Verdana]düzeltilir diye umuyorum[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

Daha ilk andan itibaren yüzde 25 lik zammın engelli maaşlarına yansıtılmayacağını söylemiştim ama başta @Barda5 ve bazı arkadaşlar ısrarla bu rakımın engelli ve vgm maaşlarına yansıtılacağını söylemişti. Yüzde 25'lik zam SSK bağkur ve memur emeklisine verildi. Memura [FONT=sans-serif]yüzde 17.55 [/FONT]+ seyyanen zam verildi seyyanen zam engelli maaşlarına yansıtılmıyor. Engelli maaşları memur emeklisine verilen zam üzerinden değil memura verilen maaşların katsayısı üzerinden hesaplanıyor. Memur emeklisi ve memur aynı şey değil.

ncr3w40.png

r25kv0l.png

Tebrikler kardeşim ne diyelim şimdi bunumu tartışalım keske yanilsaydin daha fazla verselerdi ama yanilmamişsin iyi hesaplamissin helal olsun

Oldu canım yanlış şeylerinde doğrusunu söylemeyelim susalım insanlar yanlış bilgilendirilmeye devam edilsin.

iLLeqaL
Sen doğru bilgilendir o zaman ok Ukalalık yapıyorsun farkında değilsin ben sana cevabı 2022 bölümünde yazdım bizim yazdıklarımız basında yazanlar araştır oku

Arkadaşlar benim engelli aylığım kesildi. Ailemde değişen birşey yok evde değişen birşey yok. Sigortalı kimse yok durumlar aynı. Benimde sigortam falan yok ve çalışmıyorum da ama niyeyse kesildi. Sebebini yarın ogrenecem. Bugün araştırdım belki sizde duymuşsunuzdur birçok kişinin hem sydv hemde vgm aylıkları kesiliyor. Ekonomik kriz sosyal yardimları da etkiledi. Allah hepinize kolaylık versin inşallah sizede aynı durum olmaz

arkadaşlar aranızda tartışmayın yaw valla üzülüyorum. bunun böyle olacağını ben tayip erdoğan kazanınca anladım yemin ederim siyasetle zerre alakam yok . ama yaptıkları ortada daha bu iyi günler bi 5 sene daha başta. allah hepinizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar merhaba.
Aranıza yeni katıldım.
Ben 2022 aylığı alıyordum kaymakamlıktan(sydv), bazı sorunlar oldu bir de çok çok düşüktü miktarı iptal ettirip, VGM'ye başvurdum. 11 Temmuz'da. E-devlette dün sorguladım, muhtaç aylığı almaktadır yazıyor. Yani kabul edilmiş değil mi? Ağustos'ta alabilir miyim? Bir de nereye yatırıyorlar? Vakıfbank, Ziraat vd?

Öncelikle cevap için teşekkürler. Hayır henüz arayıp, iban isteyen olmadı. Eğer kabul edilirse sizi arayıp, hesap açtırmanızı isteyeceğiz demişlerdi.

Öncelikle cevap için teşekkürler. Hayır henüz arayıp, iban isteyen olmadı. Eğer kabul edilirse sizi arayıp, hesap açtırmanızı isteyeceğiz demişlerdi.
Bulunduğun şehirdeki vgm bürosu varsa git yada telefon aç durumu sor sana mektup gelmesi lazımdı ama bilmiyorum vakıfbank da hesap açmanı isterler sen en iyisi ara vgm yi

Merhaba arkadaşlar.
Son durumdan bahsedeyim istedim, belki başvuracak arkadaşlara yardımı olur.
Öncelikle ben aradım vakfı, memur yok dediler vs. Aradan 5 dakika sonra farklı numaradan memur aradı. Vakıf Katılımdan hesap açmamı söyledi. Hesap dekontu veya cüzdanı mail olarak atmamı istedi.
Maaş hakkında bilgilendirdi 3.191₺ olarak...
Kütahya bölgesindeyim(Eskişehir 'de yaşıyorum.) En geç 10'unda hesaba geçiyormuş maaş.
Çok şükür, bereketli olsun inşallah. En kısa zamanda atanırım umarım, kendi emeğimle geçinirim.

Üst Alt