Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Hadi git hesap yap 30 falan çıkar belki haydi:rolleyes:
Senin raporun varsa eğer hangi rahatsızlıktan bir mahsuru yoksa. Sen bak bakalım benim daha önce forumda paylaşımlarıma cevaplarıma bundan sonra seni muhatap almam bunu bil ok mi ?
Sen ocak ayında ilk yapılan zammı hatırla sonra cumhurbaşkanının refah payı eklentisini hatırla vgm nin sitesinde bile 2-3 gün içinde maaş miktarı değişti kal sağlıcakla
Sende yalan söyleyen sallayan bir kişi imajı oluşmuşsa o senin problemin
Vgm maaşı memur emeklisinin aldığı zam oranıyla eşit artar bugüne kadar böyle idi
Ben burada birçok arkadaş bildiğim konularda yardımcı da oldum yardımcı olmaya da çalıştım senin gibiler yüzünden soğuyor insanlar forumdan
Kahvede okey muhabbeti yapar gibi ya da ben senin asker arkadaşınınmış gibi sallıyorsun diyorsun ne cevap vereyim ki buna

Arkadaşlar%25 kesinleşti uzatmaya gerek yok,675tl zam geldi işte.

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş: “Sosyal yardım programlarımızın aylık ödemelerini artırıyoruz”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası sosyal yardım programlarının aylık ödemelerini artırdıklarını belirterek, bu kapsamda yaşlı aylığının 2.348 TL'ye, yüzde 40-69 arası engelli aylığının 1.874 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığının 2.811 TL'ye yükseldiğini açıkladı

tarihin en düşük zammını yapmışlar müşde diyorlar. giden geleni aratır yeni bakan daha kötü bu kadın ne zam yapar nede atama. padişahım çok yaşa dönemi başlamışıtır. zampiri dönemi :D

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş: “Sosyal yardım programlarımızın aylık ödemelerini artırıyoruz”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası sosyal yardım programlarının aylık ödemelerini artırdıklarını belirterek, bu kapsamda yaşlı aylığının 2.348 TL'ye, yüzde 40-69 arası engelli aylığının 1.874 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığının 2.811 TL'ye yükseldiğini açıkladı
sEN 2022 MAAŞINDAN BAHSEDİYORSUN GİT ORADA YAZ YORUMARINI BURASI VGM BÖLÜMÜ ÇOK SAÇMA BİLGİLENDİRMELERİN VA SENİN BAK BU MESAJDA SENİN
musty35 [FONT=sans-serif]Memur katsayısı %90 oranında zamlanacak .[/FONT]
[FONT=sans-serif]engelli maaşları da %90 zamlanacak .[/FONT]

sEN 2022 MAAŞINDAN BAHSEDİYORSUN GİT ORADA YAZ YORUMARINI BURASI VGM BÖLÜMÜ ÇOK SAÇMA BİLGİLENDİRMELERİN VA SENİN BAK BU MESAJDA SENİN
musty35 [FONT=sans-serif]Memur katsayısı %90 oranında zamlanacak .[/FONT]
[FONT=sans-serif]engelli maaşları da %90 zamlanacak .[/FONT]

Üstadım %90 derken tam olarak nasıl olacak açıklarmısın rica etsem ?

Üstadım %90 derken tam olarak nasıl olacak açıklarmısın rica etsem ?
Ben demiyorum saçmalayan birisi var da onun yazdığını yazdım :)

Barda5 i 1 senedir tanırim boş konuşmaz

[FONT=sans-serif]Ben demiyorum saçmalayan birisi var da ona istinaden yazdığını yazdım [/FONT]:) % 90 mümkün değil

Barda5 i 1 senedir tanırim boş konuşmaz

[FONT=sans-serif]Ben demiyorum saçmalayan birisi var da ona istinaden yazdığını yazdım [/FONT]:) % 90 mümkün değil

Benim söylediğim memur emeklisine verilen %17.55 üzerine verilen %7 lik refah payı VGM ye de eklenirse zam %25 olur daha önce öyle olmuştu çünkü

@Samet123q
Ya önce %90 zam yazdı bir hafta falan önce sonra ben dedimki 17.55 + refah payıda eklenirse %7 dedim % 25 zam verirler dedim bana sallıyorsun sen falan vs gibi saçma yazı yazdı dalga geçerek yok 30 olacak gibi alaycı bişey söyledi kendisi 1-2 hafta önce %90 olacak yazmıştı ciddi ciddi ben ona gönderme yapmak için yazdım

@Barda5

Peki temmuz farkını bu aymı yatırırlar ağustostamı?
Geçen sene farkı yatırmışlardı temmuz da bu sene bilmiyorum

kopmerg
Kesin bir bilgi var mı % 17,55 yada %25 gibi
VGM sayfasında henüz bir güncelleme olmamış

kopmerg
aNLADIM DA RESMİ BİR YERDE YAZIYORMU vgm de henüz yok 2715 yazıyor %17,55 kesinde refah payı %7 yi eklediler mi onu bulamadım

Yok zam %17.55 değil. Artık belli oldu bu ay yatacak geri kalanı. Hayırlı olsun yeni herkese

%17.55 fark yatmış %25de yalan oldu

Yani 476 TL yattı az önce

Yattı mı Tam belli oldu mu Ki ?
Şu anki zam % 17,55 belki %7 refah payı da eklenir henüz meclisten geçmedi şu anda bu ayın %17,55 zam farkını yatırmışlar sadece size de yatar 476 tl ama ne zaman bilmem şu anki zamlı maaş vgm de 3191 tl civarı

Üst Alt