Ocak ayın da da önce zam yaptılar sonra refah payı eklediler o refah payı bize de yansıdı maaş yükselmişti bu sefer değiştirdilerse durumu bilemem
Refah payi ne kadar eklemişler di acaba
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ocak ayın da da önce zam yaptılar sonra refah payı eklediler o refah payı bize de yansıdı maaş yükselmişti bu sefer değiştirdilerse durumu bilemem
bU SEFER % 7 GİBİ ESKİSİNİ HATURLAMIYORUMRefah payi ne kadar eklemişler di acaba
bU SEFER % 7 GİBİ ESKİSİNİ HATURLAMIYORUM
Ne geveliyorsun sen be sonra yazarım ben sana işim var şu an17.55 inanmayın buna hala 25 diyor
Senin raporun varsa eğer hangi rahatsızlıktan bir mahsuru yoksa. Sen bak bakalım benim daha önce forumda paylaşımlarıma cevaplarıma bundan sonra seni muhatap almam bunu bil ok mi ?Hadi git hesap yap 30 falan çıkar belki haydi
Uzatma değil de sallama boş boş gibi bir şey deyince canım sıkıldı ona cevaben .Ben gazeteden okuduğumu paylaştım sadeceArkadaşlar%25 kesinleşti uzatmaya gerek yok,675tl zam geldi işte.
sEN 2022 MAAŞINDAN BAHSEDİYORSUN GİT ORADA YAZ YORUMARINI BURASI VGM BÖLÜMÜ ÇOK SAÇMA BİLGİLENDİRMELERİN VA SENİN BAK BU MESAJDA SENİNBakanımız Mahinur Özdemir Göktaş: âSosyal yardım programlarımızın aylık ödemelerini artırıyoruzâ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası sosyal yardım programlarının aylık ödemelerini artırdıklarını belirterek, bu kapsamda yaşlı aylığının 2.348 TL'ye, yüzde 40-69 arası engelli aylığının 1.874 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığının 2.811 TL'ye yükseldiğini açıkladı
sEN 2022 MAAŞINDAN BAHSEDİYORSUN GİT ORADA YAZ YORUMARINI BURASI VGM BÖLÜMÜ ÇOK SAÇMA BİLGİLENDİRMELERİN VA SENİN BAK BU MESAJDA SENİN
musty35 [FONT=sans-serif]Memur katsayısı %90 oranında zamlanacak .[/FONT]
[FONT=sans-serif]engelli maaşları da %90 zamlanacak .[/FONT]
Barda5 i 1 senedir tanırim boş konuşmazÜstadım %90 derken tam olarak nasıl olacak açıklarmısın rica etsem ?
Ben demiyorum saçmalayan birisi var da onun yazdığını yazdımÜstadım %90 derken tam olarak nasıl olacak açıklarmısın rica etsem ?
Barda5 i 1 senedir tanırim boş konuşmaz
Barda5 i 1 senedir tanırim boş konuşmaz
Geçen sene farkı yatırmışlardı temmuz da bu sene bilmiyorum
Yattı mı Tam belli oldu mu Ki ?%17.55 fark yatmış %25de yalan oldu
Yani 476 TL yattı az önce
Şu anki zam % 17,55 belki %7 refah payı da eklenir henüz meclisten geçmedi şu anda bu ayın %17,55 zam farkını yatırmışlar sadece size de yatar 476 tl ama ne zaman bilmem şu anki zamlı maaş vgm de 3191 tl civarıYattı mı Tam belli oldu mu Ki ?