Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

arkadaşlar ben yarın işe başlıyorum son kez muhtaç aylığı alırmıyım otomatik keserlermi yoksa aramammı lazım

dediğini yaptım önceden haber verilecekmiş işe başlamadan önce bende alelacele aldılar dedim ona ramen azarladı beni deyyüs :D

@yaşarrr
sigorta başlamadan bildirirsen keserler maaşını .Birde işin olmazsa o zaman bir de maaş bağlatmaya uğraş tekrar ...

An itibarı ile Aydın da vgm maaşı yatmıştır
@Pı.nar06
Aydın vgm yattı sizinki de yatmıştır Aydın Denizli Muğla aynı bölge çünkü

Son düzenleme:
Yoklama senede bir kez Kasım ayında mı yapılıyo yoksa senede 2 kez mi ?

Kütahya' da vakıf maaşı yatmıştır. Herkese hayırlı uğurlu bereketli olsun dilerim.

Samet123q
Aynen memur maaş katsayısı artı ek zam verirler mi bilmem seçimler geçsin bir ne olacağı belli olur

Arkadaşlar ben maaşı çekmesem her ay başka hesabıma eft yapsam çekmiş gibi sayılır mıyım. Banka biraz uzak da o yüzden böyle yapmak istiyorum

Arkadaşlar ben maaşı çekmesem her ay başka hesabıma eft yapsam çekmiş gibi sayılır mıyım. Banka biraz uzak da o yüzden böyle yapmak istiyorum
bAŞKA HESABA HAVALE EDEBİLİRSİN ÇEKİLMİŞ SAYILIR MAAŞIN DİĞER
TÜRLÜ 3 AY ÇEKMEZSEN PARANI MAAŞINI DURDURURLAR

arkadaşlar ben istifa edip tekrar başvurmak istiyorum benim vakıflar askıya almış tı engelli maaşını kaçına kadar istifa edeyim en geç bidaki ayın 5 de alırmıyım

arkadaşlar ben istifa edip tekrar başvurmak istiyorum benim vakıflar askıya almış tı engelli maaşını kaçına kadar istifa edeyim en geç bidaki ayın 5 de alırmıyım
Senin maaşın iptal edilmişsse eğer yeniden sıraya girersin her başvurana vermiyorlar sıraya girersin 1 ayda sürer 6 ayda 1 senede belli olmaz 1 ayda bağlansın istiyorsan 2022 aylığına başvur . vgm yi ara sor iptal oldumu diye askıya alındı diye birşey olmaz kaç gün önce iptal ettn mesela. en iyisi ara vgm yi

27 nisanda

memura demiştim ben 1 ay sonra çıkarsam tekrar bağlarmısınız diye kontejan varsa hemen bağlarız demişti

barda benim yaş 32 de şok taki müdür yardımcısı 23 yaşında kız izni yandı diye bana 3 gün bomig uyguladı birde 2 günü full düm çanımı çıkardı ben sigortasız inşaatta çalışıyodum inşaatta ki iş on numara.

Arkdaşlarr temuz ayında bizede zam yapıcaklarmı? Bilgisi olan varmı

memur ilk başta yetişir kontejan var dedi. bu gün aradım yetişmez bidaki aya kaldı dedi.haziranı alamayacam önümüz kurban. sürekli izin kullanıyor memur. her aradığımda engeeli lere bakan memur izinli dediler. bana şey dedi haziranın ortalarında bidaha ara. şey olabilirmi seçimden önce aramıştım o zaman yetiştiririz dedi seçimden sonrada yetişmez dedi. ne yapmaya çalışıyor bunlar.

biraz önce şikayet ettim maille vgm ye doğrumu yaptım bilmiyorum.

her sene temmuzda zamlı alıyoruz ama nekadar zam yaparlar bilmiyorum

yaşarrr
Kabul edildiği tarihten itibaren birikmiş paranı verirler zam temmuzun 5 inde belli olur belki ek zamda yaparlar memur ve emekli maaş zamlarıyla ilgili bir konu bu

barda edevlette gözükmüyor ama evraklar ulaştı ,haziranın ortalarında bida ara dedi.

kardeşim yüzdesini bilmiyorumda ben bi 500 tl bekliyorum 3200 olur bence

Üst Alt