Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

mlkkz198
3 ocakta belli olur belki ek zamda verirler şu an hiç bir şey belli değil söylenen sözler sadece tahminden ibaret

Nasıl hesaplama oluyodu mesela %40 zam olsa dediğiniz ek zam vs dışında, maaşımız ne kadar olur vgm?

Tüfe denen birşey var her ay açıklanır haziran -aralık ayı toplam örnek % 20 olsa 2088*20 çarpımının yüzdesini alırsan(%20 yani ) 417 tl zam gelir maaşa kesin sonuç değil bunla tabiki. Teknik konular bunlar Ocak ayının 3 ünü bekle

bu yoklama mesajı banada geldi 1 senelik istiyorlar kasım ayı içersinde hiç bu yoklama yüzünden kesilen oldumu ben ufak tefek nesineye para yatırmış olabilirimde. nasıl oluyor. bilgisi olan varmı.

yaşarrr

Birşey olmaz sonuçta yasal site milli piyangoda alabilirdin birşey olmaz olsa bişe arkadaşım oynadı benim adıma parasını verdi dersin ama bişey olmaz yani.Yasak değil devlet izniyle yani insanın parayı nereye harcayacaklarına karışacak halleri yokuya

Bu ay yatar demi 10 una kadar fln maaşlar ? Yani aralıkta fln yatmaz 1 2 ayın maaşı?

Herkese selam. Kütahya' da vgm maaşı yattı. Hayırlı olsun.

Yatsa artık keşke🙈,, bide zam %20 olursa bizi ne kadar etkiler bu oran?

Benden de istemediler henüz hesap bilgisini, bize çok mu geç yatar bu ay yani

Ben bugün gönderiyorum hesap ekstresi ni PTT ile maşlar ne zaman yatar bilgisi olan var mı ?

Barda5
Evet kasım ayınının 1 inde hesap ekstresini teslim ettim vakfa.
derbeder47
Teşekkür ederim. Herkese bereketli olmasını diliyorum.

Ben vakfı aradım bana biz bilgilendirme yapıcaz Kasım ayı içerisinde dediler bende bişey göndermedim, bize geç mi yatıcak maaş yani 😔🙈

İkamet ettiğimiz iş dışında farklı bi ilde çeksek maaşımızı veya başka şehirdeki bi mağazada markette harcama yapsak kartımızdan sıkıntı olur mu maaş kesilir mi?

Üst Alt