Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Aile destek paketine başvuran ama aynı anda maaşı da alanlar varmış nasıl oluyo ki bana olmaz maaşın kesilir denmişti

mlkkz198
Banada öyle dendi ilerde sistemden görürler bilemiyorum o zaman ne karar verecekler benim çktığı halde iptal ettirdim maalesef bu yüzden

Barda5
Normal aldığın maaş kesilmez yeni yardım başvurun kabul edilmeyebilir sana kim demişse yanlış söylemiş

@Fatma mehmet
Vakıflar genel müdürlüğü Aydın şubesi dedi Konya da ki bir arkadaşa da vgm konya şubesi demiş hatta mesaj göndermişler ona Sistem gördüğü anda maaşınız kesilir dendi

Son düzenleme:
konya vakıflardan bana mesaj gelmişti mesaj şu şekilde geldi
bazı muhtaç maaşı alanlar türkiye aile destek yardımına başvurdukları anlaşılmış
bu yardımı iptal etmeniz gerekmektedir aksi takdirde muhtaç maaşlarınız kesilecektir
diye mesaj geldi bende kaymakamlığa gidip feragat dilekçesi verip
iptal ettim

Eylül maaşı yatan yokmu arkadaşlar ?

her maaş dönemi sevineceğime daha çok bunalıma giriyorum
maaş bugünmü yatacak yarınmı bir tek bizim maaşın günü belli değil

Barda5
Normal aldığın maaş kesilmez yeni yardım başvurun kabul edilmeyebilir sana kim demişse yanlış söylemiş

biz başvuru yaptık engelli maaş kesildi başvuru incelerken gelir testi aşmışız dedilr nglli maaş kesildi yeniden engelli maaş başvuru yaptık 3 ay oldu almadık daha maaş

eskilerde vakıfları çok şikayet ettim cimere bize birgün verin o gün yatsın maaş
diye ama boşuna uğraştım gene bildiklerini yapıyorlar muhtaç maaşını neye göre
yatırıyorlar bilmiyorum

neyse bekliyelim bakalım saat 5 e kadar yolu var

Üst Alt