Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?
Demirrresul
Evet aynen 3 ocakta açıklanacak yazıyor gazetelerde diğer haberler yalan inanma yarın kesinleşir sanırım taban aylık katsayısı o katsayı ile 400 ü çarpınca çıkan rakam verilecek aylık oluyor
Ya arkadaşlar allah rızası için bana bu aylığı anlatırmısınız nasıl nereye baş vuruluyor hem engelli hemde bu aylığı ala biliyormuyuz bana yardımcı olursanız çok sevinirim
ikisini birden alamazsın.illere göre kontenjanı var. rapor oranın ne kadar yüksek olursa alma ihtimalin o kadar artar. kurum son birkaç yıl içinde alınmış sağlık raporu ister. detaylı bilgiyi vakıflar genel müdürlüğünü ararsanız daha net ve doğru bilgi alırsınız. sizi yanlış yönlendirip mağdur etmek istemem...
Şehirden şehire farklılık gösteriyor maaşın yatması her ilin bölge müdürlüğü yatırdığı için ama ayın 5 ile 15 i arasında yatıyor genelde maaşlar. Belirlenmiş kesin bir günü yok yani aylığın yatmasının
Arkadaşlar muhtaç maaşı alan kişi sigortalı işe girdiğinde maaşın kesilmesi için dilekçe gönderdiğin de o ayın parasını da alabilirmi mesela ben ayin 1 inde kesilmesini talep ettim ayın 9u itibarı ile para yatmamış yatmaz dimi artık