Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?
Barda5 muhtaç aylığı bu gün yatmadı, yoklama kağıdını göndermediğim için mi ? Yoklama kağıdını göndermeyince Aralık aylığı yatmaz diye biliyordum. Bilginiz var mı
@Demirrresul
Kasım ayında maaş yatmaz aralık da 2 aylık olarak veriyorlar her yıl böyle yoklama kağıdını göndermek gerek daha bana da gelmedi yoklama kağıdı
@Demirrresul
Sizin yoklama kağıdınız geldi mi benim henüz gelmedi 19 kasım itibari ile
Benim geldi gönderdim çarşamba günü maaş yattı her sene 2 aylık birden veriyorlardı aralıkta ama bu ay yattı sanırım bir değişiklik oldu vakfı ara yada vgm sitesinden yoklama kağıdı al muhtara onaylat gönder
gün vermedilermi şu gün yatar demedilermi 2022 maaşı olsa unun günü belli gece bile
hesaba geçiyor gına geldi ya ama işte bu vakıf maaşı yüksek diye aliyoruz napalım
normalde vakıflar muhtaç maaşı biriyle 10 u arası yatırmak zorundalar
ama işte bizi düşünen kim çok şikayet ettim cimere maaşı geciktiriyorlar
diye ama boşa bilmiyorlar ne kadar muhtaç olduğumuzu
Bazı sitelerde öyle yazıyor ama sanırım yanlış o katsayı oğrusu [FONT='inherit']2,253938 diye biliyorum ben çarpı 400 yap katsayıyı 901 tl yapar 13 tl falanda enflasyon farkı % 1,5 aylık 915 lira civarı olur tahminim[/FONT]