Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

vakıflar muhtaç maaşı genelde aralık ve ocak ayında geç yatıyor
diğer aylar ayın 10 nun dan önce yatıyor en erken ayın dördünde
yattığı da oldu beşinde de yattığı oldu

2018 de ayın 5 ine kadar düşmüştü. 2019 da 8 inden önce hiç yattığını görmedim. Bu Şubat'ta belki bu cuma yatabilir, 28 çektiği için diye düşünüyorum.

Şubat 28 çektiğinden dolayı böyle olacağını bir önceki yorumumda belirtmiştim. Sağolun

An itibari ile konyada muhtaç maaşı yatmıştır çekmeye gidiyorum

Diğer illerden bi ses yok mu yatan iller yazsın lütfen

Nasil iluyor muhtac ayligi e devlwtten mi goryorsunuz yatip yatmadigini

Arkadaslar kaymakamlıktan aldıgımız 3 ayda verilen yardıma e_devletten baktgmda reddedildi feshedildi yazıo bu ne demek yyani iptalmi artk

hiramm
2022 yada vakıf aylığı alanlara vermiyorlarmış artık o yüzden reddedilmiştir

Evet bugün gittim hem 2022 maas aldgım için hemdeevim oldugu için artk6 ayda birverilcekmiş

merhaba arkadaşlar vakıflar muhtaç maaşı bu hafta yatar inşaallah
maaşı alanlar burda paylaşalım bir zahmet

Diyarbakır ilide yatmamış.. yatan iller varsa yazabilirler mi

sayın cumhurbaşkanım ben vakıflar genel müdürlüğünden 914 lira muhtaç engelli maaşı alıyorum zaten geçinemiyorum
corona virüs nedeniyle dağıtılacak olan 1000 liralık sosyal yardım için 144 ü aradım bana söylenen neymiş efendim
kaymakamlıktan maaş alanlara verilecekmiş bu ne vicdansızlıktır bu ne merhametsizliktir bu ne densizliktir
sayın cumhurbaşkanımız ve aile bakanımız devletten sosyal yardım alanların tümüne bu yardım yapılacaktır denilmiştir
sonuçta bende devletten sosyal yardım alıyorum böyle saçmalık mı olur eğer bu yardım bize kaymakamlıktan verilmeyecekse o zaman vakıflar
genelmüdürlüğünden bu yardım verilsin lütfen gereğini yapmanızı saygılarımla arz ederim.

arkadaşlar sizde cimere dilekçe yazın yoksa bu para vakıflar muhtaç maaşı
alanlara verilmeyecek

Daha önce il ve ilçe sosyal yardım vakfında kaydın varsa ve yardım aldın sa kömür gıda vs veya 3 ayda 150-300 arası nakdi yardım aldınsa bekle derim belki ismin çıkar listede . Başvurun yoksa eğer hemen başvur kayıt yaptır derim 2022 yada vakıflar maaşı diye ayrım yapacaklarını sanmıyorum ama bekleyelim bakalım ama siz hemen başvuruda bulunun hiç kaydınız yoksa sosyal yardım vakfında

Barda 5 ben zaten kaymakamlıktan kömür yardımı alıyorum ayrıca arada bir 4 ayda bir
250 lira alıyorum evim kira geçinemiyorum bugün engelli bir arkadaşıma 1000 lira
yardım alacaksınız diye mesaj geldi bana gelmeyince 144 ü aradım dediler ki bu yardımdan
sadece kaymakamlıktan her ay düzenli yardım alanlara verilecek diye yani 2022 65 yaş ve engellilere
verilecekmiş bende bu saçmalık son bulsun diye cimere yazdım sonuçta bizde muhtaç maaşı devletten alıyoruz
bizede verilmeli

bu arada iyi niyetiniz için teşekkür ederim serkan bey sağ olun hayırlı akşamlar

Kardeş bende vakiflardan muhtac ayligi aliyorum siz 4 ayda bir 250 tl aliyorum demissiniz vakiflar ile ayni anda bu bu yardim alinabiliyormu almak icin ne yapmak lazim bu yardimin adi nasil geciyor nereye basvuruluyor simdiden cevaplar icin tum arkadaslara teşekkürler

derbeder47
henüz öyle kesin bir bilgi yok beklemek lazım hafta sonuna kadar sonuçta sende sosyal yardım alıyorsun sosyal yard vakfından kaydın vardır orada

benim evim kira olduğu için ondan dolayı 4 ayda bir 250 lira alıyorum
emsal kira bedeli düşünce muhtaçlık sınırının altında kalıyorum
o yüzden muhtaç maaşı dışında yardım alıyorum

kaymakamlıkta sosyal yardım vakfına başvuracaksınız

Üst Alt