Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Biz vgm den muhtaç engelli maaşı alan arkadaşlar sydv den yardım alanra verilecek olan bin TL nakdi yardım dan niye mahrum ediliyoruz aynı elektrik desteğinde olduğu gibi bunu bilen varmı

Vakiflar genel müdürlügünde yardim ile ilgili bi calişma yapmasi lazim

ibrahim118
henüz öyle bir durum yok liste açıklansın bir ben sydv yi aradım isminiz çıkmazsa gelin müracaat edin bize dedi ama

Msu2421
Bakanlık la koordineli olduklarını düşünüyorum beklemek lazım yarın akşama kadar belli olur sanırım

Geçen hafta sydv ye gittim bana söyledikleri buradan yani sydv den duzenli yardım alanlara verilecek dedi bana yokmuş sizleri bbilmiyorum bu konudada cimere defalarca yazdım değişen birşey olacağını sanmıyorum elektrik desteğini alan kişiler bu parayı alır

ibrahim118
Elektriğin yanında kömür yardımı gıda yardımı bayramlarda artı 3 ayda bir 150 - 300 arası nakdi yadım yapıyorlar sen başvyr bence sydv ye dilekçeyle kaydın olsun onlarda

Vakiflar genel mudurlügun de yardim ile ilgili bi calisma yapmasi gerçekten lazim..

Barda5
on yıldır kaydım var kömür alıyorum daha önceleri 2022 maaşı aldım üç ayda bir verilen nakdi yardımıda alıyordum genelde verdiler arada bir vermedikleri oluyordu bir aydır iki defa sydv ye iki defa da cimere yazdım reddedildi maalesef onun için bana vermezler diyorum inşallah ben yanılırım

ibrahim118
bir kez bana da vermediler nakdi yardıma başvurtum 3 ayda bir verdilkleri eddedildi oradaki yetkili kira yardımı için yaz dedi 150 tl verdiler kısmet bakalım ne olacak

vakıflar muhtaç maaşı alıyoruz bu 1000 lira bize verilmeyecekmi
cimere yazdığım dilekçemede cevap gelmedi kime derdimizi söyleyecez
bu bin lira bizimde hakkımız napacaz bilmiyorum belkide maaş aldığımız
vakıflar genelmüdürlüğü bu yardımı yapar inşallah

Bügün vakiflar bölge müdürluğünu aradim böyle bi calişmamiz yok dedi...bizde muhtaçiz ama kimse de bi çalisma yok...ne olacak halimiz

Onu sormadim ama diyarbakir ili Ayin 10-11 gibi yatiriyorlar

[FONT=sans-serif]VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN muhtaç engelli maaşı alanlara 1000 tl sosyal yardım verilmiyormuş o engelliler ve yoksul aileler herhalde Tanzanya cumhuriyeti vatandaşılar sanırım[/FONT]

VGm den alanlara yokmuş arkadaşlar sydv yi aradım oradan sötlediler başvuru yapılsa bile 150 _350 arası verirler sanırım 1000 tl değil

Elektrik yardımı konusunda nasıl madursak bin TL yardım konusunda da madur olacağımızı biliyordum bu gün 144 ü aradım sydv den duzenli yardım alıyormusun dedi vgm den engelli muhtaç aylığı alıyorum sydv den kömür ve üç ayda verilen nakdi yardımı alıyorum dedim Tc filan istedi baktı yok maalesef dedi hayaller hayaller arkadaş inan muhtaç olmayan sydv den çocuk parası dul maaşı alan komşularım var atları arabaları var onlara bin lira yardım veriliyor benim bisikletim dahi yok yardım da yok işte böyle adaletin kurbaniyiz

2022 maaşı Aile ve sosyal yardım bakanlığı tarafından veriliyor vakıflar genel müdürlüğü kültür bakanlığına bağlı o yüzden vermiyorlarmış farklı bakanlıklar yani ikisi

umudumuzu yitirmeyelim 10 gün oldu cimere dilekçe yazdım
bizede 1000 lira verilsin diye sizde cimere yazın

Bimere on defa yazdım yüz defa yazsan boşuna cimer aile bakanlığına gönderiyor bakanlık bulunduğun ilin valiliğine sonra kaymakamlık sonuç yok bitti gitti onun için hic umutlanmayın

kaymakamlıktan maaş alan herkese bir hafta erkenden maaşlar
ödenmeye başladı üstüne 1000 lira yardım yapıldı bizim daha ne maaş yattı
nede 1000 lira yok adalet mi ? bu

Kültür turizm bakanliğida bi calisma yapmasi lazim sonuç ta bizde muhtaç ayliği alliyoruZ

konyada muhtaç maaşı yatmıştır ama 1000 lira yok napacaz bilmiyorum

Derbeder47 sen daha ordamısın boş yere umut etmişsin bize vermezler

derbeder47
Beklemekten başka çare yok ! erken yatmış sizin hayırlısı olsun güle güle harca

Barda 5 teşekkür ederim sağol siz daha almadınızmı ?

aile bakanı açıklamasında devlet olarak kimseyi açıkta bırakmayacağız demişti
sosyal yardım alanların hepsine 1000 lira vereceğiz demişti şimdi biz açıkta kalmadıkmı ? yani
bu haksızlık değilmi ? yazıklar olsun adaletinize

Gerçekten vakiflar genel müdürĺüğün umrunda değilsiz...onlarinda bi calisma yapmasini istiyoruz

Aydın vgm maaşı yatmuştır

Maaş i yatan iller yazsa sevinirim...

Barda5
Normal maas mi yatti

Üst Alt