Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?
@Aliye Yağcı,
Bende Anlamadım normalde aynı yatıyordu bekliyecegim bugünde
Arkadaşlar yatan oldu mu veya yatmayan var mıı denizli henüz daha yatmadı Aydın vakıfları arıyorum açan yok telefonu en sonunda açtılar yarın sabah arayın dediler ne saçmalık
Kız kardeşim vgm den muhtaç yetim maşı alıyor dün 18ini doldurdu ve e devletten hayla daha muhtaç yetim aylıgı almaktadır yazıyor
Ve yetim maşını nasıl kese biliyorlar anlamış değilim dedikleri tek kelime 18 yaşında çalışa bilir bu ne saçmalık normalde 25 yaşına kadar alabilir denildi başta
Bayanlar evlenmediği sürece erkeler 18 yaşına yine erkekler üniversite de okuduğu sürece 24 yaşına kadar baba veya annesinden yetim maaşı alabilir. Ama yetim maaşı ve vgm aylığı aynı anda alınması belki sıkıntı yaratabilir çünkü vgm şartlarında hiç bir yerden geliri olmaması gerek diyorlar ben oğluma sosyal ekonomik destek alıyordum kestirdiler bana vgm den. Yoksa vgm maaşını keseriz dediler
@Barda5,
Kız kardeşim engelli değil anne vefattan dolayı
Yetim muhtaç maşı alıyordu Aydın vakıflar genel müdürlüğünden Ve kız kardeşim 18 yaşına girdi yeni ve bize bişey bildirmeden 18 yaşına girdi ve alamaz artık dediler bize bilgi de vermediler gidip çalışa bilir denildi
Arkadaşlar size bi sorum olacak. Bir kişinin iftirasıyla vakıf maaşım kesilir mi birisi vakıfları arayıp benim hakkımda parayı şöyle kötü şeylere harcıyo iftirasını dikkate alıp benim maaşımı kesebilirler mi
Arkadaşlar maaşlar geçen ay erken yatmıştı bu ayda geçen aya göre erkenemi alırlar gün olarak yoksa ayın 10undamı yatar çünkü 1 ayı geçiyor 10u olunca o yüzden merak ettim uzun zamandır alanların bilgisi varsa aydınlatırsa ne mutlu.