Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

1 kasım 2023
31 ekim 2024 arasındaki hesap özetimi talebim üzerine banka mail attı. Tam tamına 10 sayfa. Yarın çıktısını alıcam. 3 kuruş maaş veriyorlar diye resmen özel hayatın gizliliğini ihlal ediyorlar. Benim 150 liraya içtiğim kahvede yazıyor 10 liraya aldığım ekmekte. Düpediz insanı fişlemek bu.

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
https://twitter.com/ComezTurhan/status/1849856120946593827

- 62 ülkeden,
- 1 milyon 800 bin sığınmacıya para ödüyormuş Türk Kızılayı.
- Hem de her ay, düzenli.
- Aralarında IŞİD üyesi militan bile var.

İşçiye, memura, emekliye, engelliye verilmeyen paralar kimlere veriliyor. Öz yurdunda garipsin öz vatanında parya.

Yaparsa kim yapar ? Hepimiz biliyoruz...

Bu arada maaşı yatan var mı ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kütahya bölgesi vgm muhtaç maaşı yattı. herkese bereket dilerim.

@laugh4life,
mail le göndercem il dışındayım dönünce şubeye gidip ekstresi maile me göndertticem bende vgm ye mail atcam şubeye ulaşamadım.

Arkadaşlar daha önce muhtaç aylığı alıpta, aldığı bölgeden başka bir şehire taşınan oldu mu. Olduysa ne yapmalıyız aylık kesilir mi öyle bir durumda

@Mehmet4448,

Aylık kesilmez gittiğin yerde boşluk varsa oraya aktarılırsın yoksa da devam eder aylığın sen yine de vakfa adres değişikliğini bildir

Maaş ekstresini kargoyla bölge müdürlüğüne ulaştırdığımızda kargoyu teslim alan, ilgili birime ulaştırır mı kargoyu?Bu konuda bi sıkıntı olur mu?Herhalde içini açıp ne olduğuna bakıyor ve ilgili birime veriyor?

@Zahariyus,
Kargo takip no ile kontrol ettim.Teslim edilmiş.Ama kafama takıan bunu teslim alan içini açıp hesap hareketleri ekstresini görünce bunu bu aylıkla ilgilenen birime götürüyor mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Üst Alt