Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
677
Reaksiyonlar
1,217
ankara linkinde "Bağlantı kurulamadı. Lütfen Daha sonra tekrar deneyiniz." yazıyor

BÜLENT abi verdiğin linkin kayseri olanı varmı vergi indirimini öğrenmek için

Ben Ankara için sorguladım Hiçbir sonuç bulunamadı bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz diyor. % 74 vergi indiriminden 8 aydır faydalanıyorum aslında

( Raporumuda Ankara'dan aldım ve Ankara'da ikamet ediyorum )

Bende Ankara için sorguladım Hiçbir sonuç bulunamadı bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz diyor. fakat benim vergi inidiririm var. sistem çalışmıyor herhalde

bende ist için sorguladım hiç bişi çıkmadı 1 snedir vergim var ve parasınıda alıyorum işyerinden 25 tl ama sorguda neden çıkmıyor anlamdım bide arkadaşım vergiye başvurdu hala sonuç çıkmadı kç ayda çıkıyor

Sayın yönetmen bu vergi indirim linklerinden herhangi bir sonuç vermiyor

Dosya No60961
TC Kimlik No
Ad SoyadMEHMET KARAKÖSE
Açıklama

BAŞVURU DURUMUNUZ
16.05.2014Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

[FONT=Arial] bu ne anlama geliyor bende sorguladım ben erken emekliyim bilmeyenler için vergi indirimi ile ve çalışıyorum tekrar[/FONT]

yeni bakanlığamı gönderilmiş bakanlıktan ne çıkacak bir başvuru mu yapılıyor yoksa bilgi toplaamak için bakanlığa mı gönderiliyor maksat nedir acaba

verdiğiniz hiç bir linkde vergi indirimim çıkmıyor kayıt bulunamadı diyor...nedeni nedir acaba..ve ben ankaradan almıştım vergi indirim raporunu raporumda %57..ve vergi raporumda şuan elimde..bu nasıl oluyor acaba

benimki ne anlama geliyor ben artık emekli oldum hala o tablo aynen öyle devam ediyor ne demek bu acaba bakanlık cevabı ne zaman verecek ne cevabı verecek vermediyse ben nasıl emekli olabildim sonradan problem çıkmasın anlamı nedir bu tablonun

Vergi İndirimi Sorgulma Sitesi Varmı

Arkadaşlar Samsun Vergi İndirimi Sorgulma Sitesi Varmı ..

Sanırım Çalışmıyor arkadaşlar :( açabilen varmı arkadaşlar ?

Merhabalar
izmirden vergi indirimi icin raporumu vergi dairesine verdim link sorgulattigimda maliye bakanligina yazi. Gonderiliyor yaziyor sonuclandi sonuc maliye bakanligina gonderiliyor anlaminami geliyor

bu linkler sadece belirtilen şehirlerde çalışıyor sadece vergi dairesinin insan yoğunluğunu azaltmak ve evrak takibi yapılması için kullanılmaktadır. üç aşamadan oluşuyor birinci aşama evrak gönderildi hastaneden rapor bekleniyor diyor. İkinci aşama ise maliye bakanlığına rapor gönderildi yazı bekleniyor diyor sonuncu ve üçüncü aşama ise ankaradan gelen sonucu bekliyorsunuz ama oda yazmıyacak sadece sonuç tamamlandı diyor....

Arkadaşlar Samsun Vergi İndirimi Sorgulma Sitesi Varmı .. sonuç nasıl öğrenebilirim

bende LİNKTEN CEVap bulamADIM YA 10 AY SONRA EMEKLLILIK İÇİN BAŞVURCAM SORUN ÇIKARMI

nuray hanım

sizin gelirler idaresinde vergi indiriminiz var ise sorun olmaz. vergi indiriminden faydalanarak emekli olabilirsiniz.

arkadaşlar merhaba izmir sakatlık bilgi sisteminde işlemler tamamlandı yazıyor onaylandı süreli yada süresiz diye bir yazı yok acaba başka bir yerden vergi indirimi onayı kontrol ediliyor mu bilgisi olan varmı

Süre yoksa zaten süreklidir demektir.

Orada Süreli Süresiz yazmaz sadece tamamlandı yazar ve sana bilgi vermezler senin iş yerine bil gönderecekler sand muhasebe bilgi verir yasa Konak merkeze git oradan öğrenin ben Ankara'dan öğrendim

muştan engellilik indirimi için evrak ve dilekçeyi verdim asgari ücretle çalışıyorum nerden kontrol edecegimi bilmiyorum

Muş vergi dairesi ile ilgili bi balvuru sitesi görünmüyor
Beklemekten başka çare yok hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt