Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba,2014 Kasım ayında bireysel başvurum ile aldığım %45 engelli oranlı sağlık raporum ile İstanbul vergi dairesine 08/12/2014 tarihinde vergi indirimine başvurdrum. 19-12-2014 tarihinde raporum bakanlığa gönderildi.. 29-12-2014 bu yani bu sabah ankarayı aradığımda vergi indirim talebimin %45 oran ile onaylandığını öğrendim.. Kısmet ise 2020 yılında emekli olacağım.. Bu süre zarfında bu siteden siz arkadaşlarımın edindiği tecrübelerden faydalanarak bilgi sahibi oldum, ve işlerimi sorunsuz olarak hallettim.. Darısı tüm bekleyenlerin başına.. Edindiği tecrübe ve bilgilerini esirgemeyerek bu platformda paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

Eviss te tc kimlik ve soyadı kısmını doldurup tamama basıyorum tekrar anasayfa çıkıyor. Bu hatayı başka alan varmı?

arkadaşlar ben eviss sorgulaması yaptıgım zaman böyle bir yazı cıkıyor .bilgisi olan varmı acaba,henüz elime ulaşan bir evrak ta yok.acaba vergi dairesinemi gidip almam gerekiyor

03.02.2015 Vergi indirimi yazınız iade edildi.Başkanlığımıza müracaat etmeniz gerekiyor
05.01.2015 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
08.12.2014 Diğer
27.11.2014 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

deniz kardeş vergi inidirimi kağıdın iş yerinden geri dönmüş olarak gözüküyor..dereceye girmişsin.fakat evrakların vergi dairesinde demek isteniyor..gidip şahsen alman gerekli gibi gözüküyor.

Merhaba. Babam 1 hafta önce vergi indirimi için başvurdu. Eviss'te takip etmek istiyorum süreci ancak tc kimlik ve soyadı girdiğimde hiç bir sonuç vermiyor tekrar sayfa yenilenip yine tc kimlik ve soyad istiyor. Hiç bir uyarı mesajıda çıkmıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Eviss tamamen uçmuş hiç girilmiyor.

İnsilune bağımlı diyabetim var. 3 ay önce böbrek kanseri ortaya çıktı ve kanserli bolgeyi aldılar ameliyat oldum özürlü grubuna girermiyim?

vergi indirimimi 2001 yılında almıştım tc ile sorgulayorum çıkmıyor o yıllarda tc no diye bir şey yoktu ondan sorgulamada cıkmıyor olabilir mi?

[FONT=sans-serif]evis te malıyeden gonderılen raporum gozukmuyo nerden gorebılırım..[/FONT]

Ad Soyad ALPASLAN KARAK
Evrak Geliş Tarihi
30.12.2013
Evrak Çıkış tarihi
31.12.2013
Başvuru Durumu
İŞ YERİ MERKEZİNE VERGİ İNDİRİMİ YAZISI VE RAPORU GÖNDERİLDİ
Hastane Raporu Oranı

Engellilik Oranı
40
Engellilik Derecesi
3

Başka bilgi yok %kaç verdiklerini nasıl öğreneceğiz.

Bu lınkler çalışmıyo ankaradan sorguluyorum hiç bir şey cıkmıyo yardım lütfen

0312 415 32 03-4-5-6

Ankara merkez sağlık kurulu
Burdan bilgi alabilirsiniz

apprentice
Malüliyet tespiti SGK da yapılıyor sanırım
Bu numaralar Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez Sağlık Kurulu telefonları

earibagi peki genel olarak arayıp sorabileceğimiz bir numara var mı? kocatepe sgk il müdürlüğünün hiç bir telefonu çalışmıyor. Adamlar telefonlara bakmıyor

apprentice
şu bilgileri buldum,belki işine yarar

"ankara kocatepe sağlık kurulu merkez telefonu 0 312 415 0100 -349 dan bilgi alabilirsiniz
yüksek sağlık kurulu ise itirazların gittiği 0312 207 88 69 dan bilgi alabilirsiniz"

earibagi sağolasın ama telefon sürekli meşgul çalıyor. Başka bir numara yok mudur acaba?

0312 415 32 05 sabah 09 la11 gibi ara ben herzaman ulaşıyorum

FATİH ÇAYLAK
Arkadaş malulülen emeklilik başvurusu yapmış
Maliyenin Sağlık Kurulu ile bir işi yok
apprentice
Maalesef başka telefon bilmiyorum

ordu ,ünye vergi dairesınden gönderılen raporum hiç bir yerde gozukmuyo napabilirim..

SLM neoero;
vergi dairesine yapmış olduğun müracaat aşamasındaki evrakları bizlere bildirirseniz sevinirim bende müracaatta bulunacağım eksiksiz bir şekilde müracaat etmek istiyorum, bu arada ben o dönem aynı firmanın istanbuldaki şubesinde çalıştığım için raporumu haydarpaşa numune hastanesinden aldım ama şimdi kocaeli merkez şubedeyim müracaatı Kocaeli nemi yapmam lazım yoksa istanbula' mı bilgilendir irsen sevinirim
iyi günler....

bülent bey hayırlı akşamlar 196 yılından buyana ülseratif kolitim var eskişehire gidiyorum adakları yani hastalığım başladığı zaman kütahyada bulunan gastro enroloji dr giyorum heyet için fizik 13/dahiliye /10 verdi dr gastro vermedi hastalığım aktif değil diye fizik dr söz verdi ortada bıraktı birebir remiget aldıgım hasta dr tek başına 43 oran vermiş ben 10 dahiliye 43 o verir hayaliyle yaşarken böyle durum oldu cuma günü kurul başkanına gittim 17 yıldır ülseratif kolitim olduğunu söyledim kolonoskobiden sonra biyobsi temiz cıkınca 1 puan bile vermem dedi ve vermedi kurul başkanıda itiraz et dedi gastronun vermediğine mi itiraz etmeliyim tamamına mı edersen verilen 23 orandan da mahrum olup onuda bırdaha vermezlermi itiraz edince kütayada devlet hastanesine mi gireri yoksa en yakın afyona mı sevk ederler nasıl bir yol izlemeliyim selamlar..ayın 17 sinde girdim heyyete

ergun_

Anladigim kadariyla toplam yuzde 23 verilmis kaybedecek birseyiniz yok bence itiraz edin. Hani toplamı 40 ve uzeri olur o zaman anlarim boşver 40 almissin ugrasma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt