Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu siteler beşkuruş etmiyor ama insanların başka bir şansı yok çunku mevzuat bunlara olanak veriyor,ama devlet bu kurumlara gerektigi gibi denetim yapsalar bizler bu hale gelmeyiz
evraklarım ankara gitmiş oradan istanbula gelmiş hala sistemde bir bilgi yok

Benim vergi indirimim onaylanmış ve gönderilmiş ama eviss sitesinde rapor ankaraya gönderildi yazıyor.adamlar marsa adam gönderiyor bizimkiler bir internet yazılımını adam gibi geliştiremiyor.

isim soyad tc giriyorsun sorgula hiç birşey yazmıyor.. 07/09/2015 tarihinde aradık iki gün oldu bizden dendi ayın 16 sı hala gelen giden yok 45 gündür ankaraya gideli oldu evraklar tık yok

ben yolladım cevap geldi aşağıdaki gibidir
[FONT=Arial]ÜÇÜNCÜ DERECEYE GİRDİ RAPOR ORANI ; % ; 45
[/FONT]
[FONT=Arial]İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
bundan sonra süreç nasıl işleyecektir yazı işyerine geldikten sonra yapılması gerekenler nelerdir bilgi verirseniz sevinirim[/FONT]

merhaba ben yeni üyenizim adım murat benim size bir sorum olcak benim %42 raporum var vergi indiriminden yararlanmak istiyorum fakat herdefasında düşürüyorlar vergi indiriminden yararlanmak adına üç tane seçenek yokmu ben üçüncü dereceli engelli grubuna giriyorum %40 ve üzeri ama hep düşürüyorlar bana en kısa zamanda yol gösterebilirseniz çok sevinirim. ALLAH razı olsun

Ne zaman baksam sonuç yok. Merak eder oldum sonuçların ne zaman belli olacağini

Istanbul sorgulayınca rapor bakanlığa gönderildi diyor ben vergi indirimini alalı kaç sene geçti emekli bile oldum ne demek acaba anlamadım

Ben de sorgulayamıyorum :( 1 aydan fazla oldu çok merak ediyorum sonucu. %50 raporum var
Telefon ile aradığım da hep farklı bi numara veriyorlar, kimseden doğru düzgün bilgi alamadım...
Nasıl olurda bi öğrenme imkanı yok anlamıyorum...

Vergi indiriminden yararlanman için çalışma gücünün en az 0/0 40 kaybetmen gerekiyordu.onun için çalıştığı yerden çalıştığına dair bir evrak al gelir idaresi başkanlığına muracat et onlar seni tam teşekküllü bir devlet hastahenesine gonderiyolar o/o 40 alirsan yararlanirsiniz

Arkadaşlar ben bunu ankaradaki tlf bakan Arkadasa sordum ropor oranlarni neden dusuruyonuz diye .şöle dedi hastahaneler raporları bazen çok sisiriyolar biz onları dusuruyoz dedi yoksa sorun yok aynen onayliyoz yoksa dedi.

Benim vergi indirimi belgesi sürekli veya başka bir ibare yok kontrol de yok bu nedemek

Merhaba ben büyük mükellefler vergi indirimine başvurdum.Evraklarımı 31.03.2016 günü teslim ettim.Ne kadar sürede bir yanıt alırım.
Birde görevliye dedimki internetten takip edebilirim demi dedim hayır artık edilmiyor iş yerinize cevap gelir onlar size bilgi verirler dedi.
Takip sitesi yok mu?

Arkadaşlar eviss'te yeni tarihli raporlar görünmüyo galiba aranızda raporu eviss'te görünen varmı.Benim raporum 2 aydır bakanliktan çıkmadı bu site durdu mu ?

turkerbektas

0312 415 32 03-4-5-6

Ankara merkez sağlık kurulu
Burdan bilgi alabilirsiniz (sabah saatlerin de ararsanız düşürme şansınız daha yüksek...bıkmadan arayın)

ankara için 312 5091000 bu numaradan bilgi alınabiliyor bu gün aradım gayet ilgililer

Vergi indirimi sorgulama

EVİS neden hizmet vermiyor olabilir

Eviss calisiyor az once baktim beninkine her zamanki gibi evrak ankarada

Benim gibi 2 aydan fazla cevab bekleyen varmi ankaradan yada ne yababiirim.

Ben de hata veriyor. Tc no. Soyad yazıyorum, tık yok !!!

4 Mayıs 2016da vergi dairesine vergi indirimi icin başvurdum.eviss ten takip ediyorum.rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor.ortalama 2 ay içinde sonuclaniyormus

Ankara'yı arayıp öğrendiğime göre, vergi indirimim onaylanmış ve ayın 3 ü itibariyle gönderilmiş. 12 gün geçti hala elime geçmedi. Şu anki duruma göre evrağımın nerede olduğunu öğrenebileceğim bir yol var mı ?

bursa için varmı

Bursa için varmı

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar 2 gün önce bursa defterdarlığa müracat ettim vergi indirimi için kaç günde çıkar veya oran düşermi rapor almak için hataneye 3 kez itiraz etmiştim 3 uncüde hakem eyetine yollayıpâ„…47 verdiler [/FONT]
[FONT=sans-serif]Benim â„…47[/FONT]

haziranın 21 inde raporumla vergi dairesine dilekçe verdim .Sabah Ankarayı aradım hala ulaşmamış bunu nasıl hızlandırılır vergi dairesine sorsam yanıt verirler mi ne zaman gönderildiğine dair

Ülkemizde bürokrasi biraz yavaş işliyor maalesef.
Hızlandırmak için yapabilecek bişey yok.
Beklemeniz lazım.

bu sabah tekrar aradım 15 temmuzda rapor ellerine ulaşmış 20 ağustostan önce aramayın çıkmaz dediler hayırlısı 23 ağustos
da günüm doluyor raporda anca yetişecek inşallah bu vesileyle burda yardımcı olan herkese teşekkürü borç biliyorum kısmetse emekli olursam bu site sayesinde olucam burdan öğrendiklerimle hareket ettim sitede emeği geçen herkese şükran borçluyum

Selamlar arkadaşlar
bi sorum olcak 3 yı önce Ankara heyett 47 lik raporum 37 ye düşürülerek emekli olma sansımı kaybettim.Ancak 40 gün kadar önce tüp miğde ameliyatı geçirdim duyduğuma göre bu ameliyatlarada oran veriliyormuş ancak cetvel incelediğimde durumumu karsılğını bulamadım bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olabılırmısınız?

Yalova'da yaşıyorum. Ankara linkinden sorguladım ama Sonuçlar yazıyor boş ekran çıkıyor. 14.07.2016 tarihinde vergi dairesine verdim belgeleri. Arada sırada Ankara'nın linkinden sorgulama yaparım. Bu konu açan kişiye de teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt