Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba oturanboga acaba verdiginiz sehirler disinda kalanlar ankara linkinden mi bakmali bir de yurtdisindan da evrak takibi yapilabiliyormu bu sitelerden

Sayın OturanBoğa konu şu; vergi indirimi emekliliği konusunda lütfen bana yardıncı olun.ben 1997 yılında bağkurlu oldum.5300 bağkur pirimim 400 gün kadar da ssk pirimi ödedim.11 gün önce ünüversite hastanesinden almış olduğum tedavi raporları ile ilimizin hakem hastanesi olan devlet hastanesinde sağlık kuruluna başvurdum. buradan %50 rapor çıktı bana .vergi dairesi bunu ankaraya gönderdik dediler.rapor kronik ve 5 yıllık yazıyordu.bu ankara maliye heyetinden onaylanırsa bağkur bu raporla beni emekli yaparmı.bazıları sen maliye özürlülük emeklisi ile başvurmuşsun seni bağkur sevk etmeliydi diyorlar kafam karıştı hocam.1975 doğumluyum.

scaner67
Diğer başlıkta cevapladım, her yere aynı şeyi yazmayın lütfen.

Eviss çalışıyor mu?

Merhaba,

Eviss çalışıyor mu arkadaşlar? 27 gün önce evraklarımı İstanbul Büyük Mükellefler Vergi Dairesine teslim ettim. Eviss'ten tckn ve soyadı ilgilerimi giriyorum ancak hiçbir bilgi çıkmıyor. Sistemsel soru olabilir mi? Yada evrak takibini nerden yapabilirim?

Bilgilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler.
ziya58

Merhaba

Biraz evvel 0312 415 32 18 numaralı telefonu aradım. Vergi indirim yazısı akıbeti için.

Telefonu açan arkadaş. Doktorların izinde olduğunu, bayramdan 15-20 gun sonra raporlara bakabileceklerini söyledi. Bir de kızgın bir ifade ile burayı bir daha aramayın dedi.

Bilgilerinize.

alp_karak

s.a hocam bende 41 ortopedik engelliyim ama bakanlıktan onaylanmadı engelli indirimi 2010da. acaba siz faydalanıyor musunuz tekrar sansımı denemelimiyim?

Abi ben tek gözden 32 psikiyatriden 7 ay tedavi sonrasi 25 aldim toplamda 57 oldu ay sonu heyete giricem sizce raporum kac cikar bide sürelı süresız olma ihtimali nedir

Arkadaşlar ben sorguluyorum ama bişey çıkmıyor. 2012 de iş yerime vergi indirimi ile ilgili yazı gelmişti. neden çıkmıyor anlamadım .

Arkadaşlar benim %80 raporumu Temmuz 2016 da aldım.
Vergi dairesine verdim, yazı Ankaraya gidecek 2-3 ay içinde işyerinize göndeririz dediler.
:: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI :: bu adresden takip edebilirsiniz dediler.

Rapor Ankara'ya ulaşmış (23.08.2016 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor)

Neredeyse 3 ay olmuş.

Diyelimki 1 ay daha bekledik ve 4 ayda sonuçlandı.

Zaten raporum 24 aylık. 4 ayı gitti. İşyeri bana 20 ay mı indirim uygulayacak ?

31 ağustosta ankaraya %55 olarak giden raporum 24 ekimde sürekli olarak onaylanıp İstanbul'a doğru yola çıkmış bu gün (312) 415 32 05 numaralı telefondan bilgi aldım darısı onay bekleyenlerin başına

Skykhan

Hayırlı olsun. tabiki herşeyin başı sağlık Allah şifa versin inşallah.

Bu arada %55 raporunuz Ankara ya giderken demi surekliydi.

Bu telefonu az önce bende aradım. 5.10.2016 tarihinde vergi dairesine %80 süreli olarak gönderilmiş. (aldığım raporda aynı şekildeydi) ama internette son hareket halen "23.08.2016 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor" şeklinde.

-Şu anda işyerinde olması gerekiyor, önce iş yerine sormak lazım.

Vergi indiriminiz sürekli olarak onaylandıysa işyerinizde sürekli vergi indirimi uygulayacaktır.

Benim rapor Ankara'dan da süreli olarak (2 yıl) onaylanmış.

Sordum iyileşebilen hastalığım hangisidir diye, psikolojik dedi.

Psikolojik rahatsızlığım yok dedim.

Böbrek yetmezliği, şeker, tansiyon, bel ve boyun fıtığı gibi rahatsızlıklarım var.

Bilemiyorum dedi.

Emekliliğe 5 senem var, bir an önce daha fazla hastalık sahibi olmadan emekli olmak istiyorum ama bu durum beni düşündürüyor.

İki yılda bir kontrol, bunu iki defa daha yapacağım.

Zaten hastanelerden çıkmıyoruz, birde bunu tekrar etmek huzur vermeceği için belki son 2 senem kalınca emekli olurum.

Nihayet yeni düştü, telefonla arayıp ilgilenmezsek belkide hiç mi düşmeyecekti, neyse düştü hocam.

"07.11.2016 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
23.08.2016 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor."

Skykhan Sağolun hocam bu aydan sonraki ay işleme konsa 5 ay sürüyor iş yerine gelene kadar.

Ne kadar hızlıyız değil mi ?

Benim rapor 2 yıllık kaldı 1,5 yıl.:confused:

Eviss te Rapounuz işyerine gönderildi yazdıktan sonra kaç günde geliyor ?

Skykhan
Nihayet rapor işyerime ulaştı
brüt 900 TL Vergi indirimi görünüyor maaş bordromda.
135 TL mi farkediyor Fiil de ?
(Gerçi benim uğraşım vergi indiriminden ziyade emekli olabilmekti ama, malesef raporum 2 yıllık emekliliğe 5 sene var.)

vergi indiriminiz sürelimi yoksa süresizmi

sağlık kurulu raporunuzda sürelimi.

işşllah bir dahaki raporunuzda sürekli olur benimde sağlık kurulu raporum 2 yıllık süreli.vergi indirimim süresiz

Gelen vergi indirimin üzerinde herhangi bir tarih belirtmiyorsa vergi indiriminiz kesin suresizdir

Gelen vergi indirimi raporu direk iş yerime gidiyor, o yüzden bu raporu görmüyoruz. İş yerine sormak lazım. Teşekkür ederim.

işyerinden bir fotokopisini isteyin orda süre belirtmiyorsa süresizdir eğerki anlayamıyorsan burdan paylaş sana süresizmi süreli mi olup olmadığını söyleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt