Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporunuz Alındı.Raporunuz, 15/05/2016 tarih ve 82083 sayılı yazı ile Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulu'na gönderilmiştir. Cevap beklenmektedir. İş yerinize bilgi verilecektir.02/06/2016 tarihinde rapor örneğiniz Maliye Bakanlığı'ndan gelmiştir. Rapor örneği ve Maliye Bakanlığı yazısının birer örneği iş yerinize gönderilmiştir. Engellilik dereceniz: 5107/06/2016 tarihinde rapor örneği ve Maliye Bakanlığı yazısının birer örneği iş yerinize gönderilmiştir. İşlemlerin iş yerinden takip edilmesi gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar ben işkur sevkli %100 raporun var başvuru yaptım benle başvuru yapan arkadaşın bakanlığa gönderildi diyor ama ben sorgulama yaptığımda boş sorun olmuş olsa açıklama olması gerekmiyor muydu assa yukarı 1ay olcak
ankara vergi indirimi için arayacagım telefon numarası varmı rapor ankaraya gitmiş vergi indirimi için 3 ay oldu ses seda yok bi yakınımın telefonu varsa paylaşırsanız sevinirim
0 312 415 32 05 buradan ulaşabilirsiniz şu an.Sadece bu hanımefendi cevap veriyor telefonlara.Diğerleri neden maaş alıyor anlamadım
Bu arada dosyam 10 gündür ellerinde ama hala kurula girmemiş.
Merhabalar benim bir sorum olacak
İzmir engelli vergi dairesine bir ay önce vermiş düğüm engelli rapor sonucu hala evsis programı nda göremiyorum nasıl Bir şekilde yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben vergi indirimi için başvuru yaptım ankara maliye yi aradım evrağınız dün geldi 15 gün sonra arayınız dedi başvuru durumunu internet ortamından bakıyorum birşey görülmüyor acaba bu siteler çalışmıyor mu bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim şimdiden
Peki bu vergi indirimi bana aylık 100falan ekstra maaşa yansıtılıyor denildi işte 3ayda sonuçlanırsa 3aylik yatar denmişti peki evragimi alabilirsem bu ödemeyi alabilirmiyim
0312 415 32 06 bu numarayı arayın fakat en az iki ay geçmesi lazım evrağınızın maliye bakanlığına gitmesinin üzerinden sürekli arayın çoğu zaman cevap vermiyor diyor. Sabah saatlerinde ararsanız 10 gibi daha yüksek ihtimal cevap alabilirsiniz.
Ben 6.ay verdim arkadasla beraber arkadaşın sistemde maliye bakanlığa gönderildi diyordu benim iki uç hafta sonra yazdı 2aydir da bakanlikdan cevap bekleniyor yazıyor zaten
Arkadaşlar bugün %71 olarak giden raporum aynen onaylanmış olumlu sonuçlandı yazıları hazırlanıyor olarak evis ekranında güncellendi. Darısı sizlerin başına
Arkadaslar bilginiz olsun,Ben iki hafta falan önce aldim vergi indirimini ( %87 ) maliyeyi aradigimda,bir haftadir onaylandi,isyerinize e postayla yolluyoruz dediler. ( yada E tabligat )
Aynen dedikleri gibi gittim,isyerimden aldim ciktilarini.Demem oki, sitelere bagimli kalmayin devamli arayin.Benimkisi ANkarada oldu
bu adreste rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor diyor vergi indirimi raporu alalı çok oldu ve emekli oldum ben hala böyle yazmasının nedeni nedir bilen varmı
sizde sorgulayın bakalım sizede aynı şeyi mi yazacak acaba