Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 2012 yılında vergi indirimim onaylandı ama kaç kez baktıysam evis'e düşmemişti 20 gün önce bu konu ile ilgili mail attım . Bir kaç resmi yazışma oldu ve şimdi evis'te görünüyor. İlginç bir durum .
Arkadaşlar %53 engelli raporum var vergi indirimi için başvuruda bulunacağım Kocaeli İzmit'te oturuyorum hangi vergi dairesine basvurmam gerekiyor işyerimin bağlı bulunduğu vergi dairesine mı yoksa bana yakın herhangi bir vergi dairesi olurmu
:: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI :: çalışmıyormu ? tc ve soaydımı girdiğim halde aynı ekran var herhangi bir şey çıkmıyor sitedemi sorun var yoksa burasıdamı mesai saatlerinde çalışıyor
Yanıt yazarken adım sorunuzda geçmediği için mesajınızı kazayla gördüm
Eviss sisteminde ilk başvurudan itibaren genelde ilerlemeler için beklense bile bir satır birşeyler görünmesi gerekiyor.Ben vergi indirimi için 03.03.16'da istanbul vergi dairesi md'lüğüne başvurduktan sadece 24 saat kadar sonra
03.03.2016
Hastaneden rapor bekleniyor
Şeklinde bir satır gelmiş ve sonraki ilk hareket 31.05.16'da eklenmesine rağmen, siteye ne zaman girip kontrol etsem tek satırda olsa bu durumu görmüştüm.
Sitenin çalışmasında bir problem yok görünüyor.Belli saatlerde çalışması da sözkonusu değil. Ben gece 02.04 itibarı ile kontrol ettim normal görünüyor.
Anladığım kadarıyla siteye normal girebiliyorsunuz ancak sizinle ilgili birşey çıkmıyor? Girişteki iki kutucukta hafızadaki yazılanı boşverip tc kimlik ve soyadınızı klavyeden tekrar girerseniz bir değişiklik olabilir.Çalışmaması için başka bir sebep aklıma pek gelmiyor.
Vergi indirim başvurusunu kısa süre önce yaptıysanız belki ilk hareket bilgisayara geçmemiştir diyeceğim ama bir iki günden fazla uzayan bir süreç olmaması gerek.Devam hareketleri gecikebilir ama ilk kayıt gibi görünen satırı görebiliyor olmanız gerekirdi.Hastane rapor aşaması olmazda direk ankaraya gönderim sözkonusu olursa belki vergi dairesi o işlemi sıraya koyup o aşama henüz gerçekleşmediğinden ilk satırı eviss'e eklememiştir bu da bir ihtimal.
yanıtınız için tekrar teşekkür ederim. Az önce buraya bu satırları yazmadan 2 dk önce yine denedim ama maalesef sistem bomboş dicem o bile sağlamdığı gibi aynı ekran yine karşımda bekliyor diyicem başka pc de deneyeyim ama oda aynı TC ve SOYAD bölümün girip sorgula dediğimde ekrar boş bir şekilde karşımda yine anlamadım..
aslında ben o gün evrakları teslim ettiğimde bana denen sonuç mart gibi şirketinizden haber verirler size oldu hatta buraya girmemi ben tesadüfen yazılanları okur iken gördüm ordan bana EVİSS den kontrol edebilirsiniz gibi bir şey söylenmedi. Dediğin gib acaba benim rapor Ankaraya gidicek ve ordan sorunç gelincemi sisteme girecek? merak ediyorum hangi aşamada diye kabul gördümü görmedimi red mi aldı vs.. ne sitresli bu durum yaaa..
eviss de bilgileri girip sorgulayınca boş ekran geliyor 0 312 509 10 00 nolu telefonu aradım bilgi verdiler raporum onaylanmış %50 dediler benim raporum %41 le gitti şimdi yükseldi mi, çok fazlada bilgi vermiyorlar onaylandı %50 3.derece kapatıyorum dedi kapadı teli.
Rapor bekleyen arkadaşlar lütfen vereceğim tarih aralıklarına dikkat edin
15-7-2016 rapor bekleniyor
31-8-2016 rapor Ankara'ya gönderildi
18-11-2016 raporunuz onaylandı iş yerine gönderildi
Ve son olarak 06-12-2016 da rapor işyerime geldi malesef uzun bir süreç inşallah istediğinize kavuşursunuz sağlıklı günler dilerim
evrak tesliminden 1 ay sonra telefonla cevap aldım. Eviss de sanırım sorun var. İş yerime evrak geldi, eviss sorgulamadan hala hiç bişey çıkmıyor.
Arkadaşlar Merhaba,
yüzde elli indirim yazım geldi günüm yılım tamam şimdi sgk da emeklilik müracaatı için izlemem gereken yol nedir ? Sgk hangi belgeleri istiyor ?
Kızıltürk
ankara sakarya girişinde tuna caddesinde sgk var sıhhiye diye geçen sgk oraya gelen vergi indirim kağıdı ile gidiyorsun önce vergi dairesi ile yazışıyor sana bi kağıt geliyor sonra emeklilik için tahsis talep doldurtuyorlar sen başvurunda tahsis talep doldurmak istediğini de belirt eğer mırın kırın ederlerse çalışmıyorsan e devlet üzerinden tahsis talep başvurusu yap işlemleri hızlandırmış olursun çünkü yazışma 20-30 gün sürüyor emeklilikte 20 gün sürse vakit kaybı sen hemen başvurki maaş şubattan işlesin
ahmetkartal63 ankara eviss çalışmıyor ankara maliyeden telefonla öğrenebilirsiniz
tel:0312 415 32 18 / 05 / 06 / 07 / 17
ama sabah 09:00 ile 11:00 arası arayınız aksi halde açmayabiliyorlar pes etmeyin sürekli arayın elbet biri açıyor özellikle sonu 18 ve 17 olan
ahmetkartal63
senin raporun eğer tablo 3.4 e göre hazırlanmadı yada eksik veri yazıldıysa ondan kaynaklanır sana evrakın geri gelince rapor aldığın hastaneye geri gidip eğer şanslıysan eksik kısmı tamamlanır yada şanssızsan tekrar rapor süreci işletilir sil baştan yeni rapor alır gibi Allah sabır ve kolaylık versin
istanbul için olan ilk iki link çalışmıyor ilki bilgileri girdiğim halde aynı ekrana tekrar atıyor. Büyük mükelleflerde ise (ki büyük mükellefte yaptırdım işlemi) beni amerikada yaşama formuna aktarıyor.
Aynen boyle. Raporla basvurunca ancak 1 ay sonra ankaradan onay beklenıyor olarak ekranda gorebılırsınız. Evrak henuz işleme alınmamış sırada maalesef.
Arkadaşlar benim rapor 4 ay hastane ile vergi dairesi arasında meçhul kaldıktan nihayet Ankara ya gönderilmiş. Ankara'dan rapor sonucu öğrenebilecegimiz bir numara varmı
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AVDB-EVİS adresinden sorgulama yaptığımda,
"Raporunuz, 24/01/2017 tarih ve ...... sayılı yazı ile Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulu'na gönderilmiştir. Cevap beklenmektedir. İş yerinize bilgi verilecektir." Kaç gün içerisinde sonuçlanır.