Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden hala böyleyazıyor sizdede böylemi neden acaba bilen yokmu

0312 4153218 bu numara kesin bilgiyi veriyor aradim yardimci oldular

ne sordunuz da yardımcı oldular size bu telefondan levent bey sorununuz neydi

Elazığ vergi dairesine yaklaşık 2ay önce başvurdum fakat hala ses yok sorgulayan öleceğim site vs var mi?

Başvuru 08.09.2017
Bugün aradım 27 Ekim'de ulaşmış Ankara ya 2-3 haftada çıkar dedi bakalım
0312 4153218 bu numaradan

Büyük mükellefler vergi dairesinin sorgulama yapılan engelliindirimi sorgulama kısmı çalışmıyordu,ama artık çalışıyor sanırım bir sorun vardı düzeltilmiş :)

Merhaba arkadaşlar
Bende bir sey öğrenmek istiyorum engelli olarak actigim is yerimde vergiden muafiyetim oluyor mu örnegin hangi vergilerden kdv geçici vergi vs gibi kullanma hakkim varmi şimdiden tesekkurler

Son düzenleme:
büyük mükellefler vergi dairesi engelli indirimi başvuru sorgulama ekranı yayına başlamış fakat sorgulama sırasında bilgiler çıkmıyor yüklenmemiş olabildigi için olabilirmi

Selam arkadaslar yeni uye oldum bir sorum olacak yardimlarinizi bekliyorum.05.10.2017 fatih vergi dairesine basvurdum goztepe egitim arastirmaya yonlrndirdiler.10.10.2017 kurula girdim 2 ay sonra alirsiniz diye kuruldan be bir bilgi ne evrak hic bir sey yok evisten bakiyorum hastaneden rapor bekleniyor ibaresi var.sorum hastaneden vergi dairesine istenbul ici 17 gun oldu gitmemis bu sure normal mi ve ben kac oran aldim bilemiyorum .hastanede sordum herkesin surat duvar .yardimlar icin simdiden tsk

Aydogan1972

gayet normal bi süre...2 ay sonra ankarayi ara ordan durumu öğrenirsin geldimi gelmedimi diye ...bakarsin onaylanmıştır....benim 4 ay sürdü...

Oranı sana söylememeleri anormalll.....

Tuncay0017

Bugün aradım bilgi için bide laf yedik niye burasını arıyorsunuz diye siz arayın dediniz dedim öfleye öfleye baktı evrak 23.11.2017 yollanmış iş yerine tebligat gelir oradan öğrenirsin dedi veya basvurdugun vergi dairesi nden acaba ne kadar zamanda ulaşır

Vergi dairesinin yoğunluğuna göre değişir. Mesela istanbulda 1,5 ay sürüyor. çanakkalede daha az zamanda gelir işyerine.

Selam Evrak çalıştığımız işyerine geldikten sonra maaş bağlanana kadarki prosedürü anlatabilirmisiniz yada okuyabileceğim bir yer varmı. Ayrıca bugün 25 gün oldu Göztepe eğitim araştırmadan Fatih vd ulaşmamış seviyorum bu ülkeyi tşk

Aydogan1972

evrak işyerinize gelince bir çıktısını alın. eğer yıl ve prim şartını doldurduysanız çıkışınızı alıp rapor fotokopisi ve vergi indirim belgesiyle emeklilik müraacatı için sgk gidin.

ama size tavsiyem emekliliğe başvurmadan vergi indiriminiz ve raporunuzla sgk ya gidip emekli olur yazısı almanız. bu yazıyı işyerine verip çıkış alırsınız.

çıkışınız 14. maddeye (Emeklilik için yaş dışında diğer şartların tamamlanması) göre yapılır ve tazminat alırsınız.

maliye bakanlığı sitesinden denediğimde aldığım uyarı şu şekilde

Bu sayfada sadece 2006/4 sayılı Başbakanlık genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenen, 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personellere ait bilgiler görüntülenir. 4B, 4C veya farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlara ait bilgiler görüntülenmez.

Kendimize ait bir resmi belgeye yine kendimizin ulaşamaması kadar saçma bir şey olmaz.Bunun için de mi Bimer e yazacağız.

10,10,2017 Kurula girdim ben ankaraya raporum ulaşmıştırsanıyordum. 35 gündür hastanede başhekim onayı bekliyormuş bu gün öğrendim.göztepe eğitim araştırma hastanesi.hastanede bekleme süresi maksimum 45 günmüş bilmiyordum.doğrumu gerçekten 10 gün sonra gider dedi kuruldaki hanım.her yerde 45 gün mü bekliyecek benim rapor?bu durumu bir yere yazabiliyormuyuz yardımcı olurmusunuz?

SONUNDA 10.10 2017 kurula girdim 11.01.2018 vergi dairesine ulasti.inanilir gibi degil .eviste bakanliga gonderdi diyor kac gunde onaylanip gelir bilgi verebilirmisiniz

@Aydogan1972

ankara genelde 20-25 günde onaylayıp istanbula gönderiyor. istanbul vergi dairesinden şirketinize tebliği 30 ile 45 gün arası oluyor.(yoğunluktan dolayı)

eğer rapor ankaraya yeni ulaşmış ise vergi indirimi onayı gelmesi 2 ay kadar sürer.

S.a abilerim. Bu Vergi İndirimi için ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ SORGULAMA SERVİSİ'DEN SORGULAMA YAPMIYOR NEDEN ACABA ? YOKSA BU ANKARA SAĞLIK KURULUNA VERDİĞİNİZ RAPORLARI MI SORGULUYOR ? Erdogan Er ?

BİMER e yazıncada bi şey değşmiyorki..onlarda ilgili kuruma yazıyor.neresiyse oraya yönlendiriyorlar

evisten sorguladığımda engellilik dereceniz 51 yazıyor sürelimi süreklimi belli değil

Ben BURSA dan yaptım fakat hiç bir yerden görünmüyor o linkte de Bursa yok zaten

@engelilik çok teşekkür ederim ama muhtemelen bizim vergi dairesi de benim bilgilerimi sisteme girmedi galiba evrak geldi onu biliyorum ama kayıt bulunamadı diyor

Hiç bir sonuç bulnamadi ne demek ya eviste 35 gün oldu bilgisi okan varmı arkadaşlar

Mevcut raporunuz var ise başvuru tarihi, yoksa hastanece düzenlenecek Raporunuzun tarihi yararlanma tarihi olarak baz alınır.Başvuru yaptıktan sonra ne kadar sürdüğü önemli değil işyerinize yazılacak bilgi yazısında net tarih bellidir.

@Mümin Çelik
Hastalığa bağlı olarak yeni rapor formatında puanlama biraz daha düşük.

@bulent73
evet her durumda işyerinize bildiriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt