Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut2135

Bir ayı gitti sayılır.. Bekleyelim bakalım.. Buradaki vergi dairesi de aynı şeyi söyledi.. İş yerine yazı gelecek miş.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0312 415 32 17-18 numaraları da arayabilirsin. Devamlı araman gerekiyor. Ben dün öğrendim %80 olduğu gibi onaylanmış evrakları Tekirdağ'a göndermişler.

Süre olarak merak eden arkadaşlar için Sonuçlanması 3,5 ayı buldu.

Vergi indirimi belgesi

Vergi indirimi belgesinin durumunu nereden bu siteden nasıl öğreniyoruz

Bülent bey basvuru sorgulama ekranına tıklandıında pasif oluyo

ben başvuru yaptım rapor oranlarım diyabet%20 hipertansiyon %10 kas iskelet sitemi ayaklat 8+8 boyun 8 %24 toplam raporum %44 olarak yolladı maliyye sorun cikarmı ankarada düşme olurmu sagolun

Maliye vergi indimi sonuçları nerden bakılır

Ben raporumu 1 ay önce sivas vergi dairesine teslim ettim ankara'ya yolladım vergi indirimi için durumu nasıl takip edebilirim acaba varmıdır net üzerinden bakabileceğim biryerler Rapor Oranım % 75 Gözden Oranı Düşer mi Düşmez Midir Sürekli Rapor

oturanBoga hastaneden rapor bekleniyor yazıyordu şimdi rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor ne kadar sürer bu işlem 2 ay oldu neredeyse belli bir sure yokmu ?

Nizipli MRb raporunuz ankaraya ulaştıktan sonra
2 ay içinde vergi indirimi talebimiz sonuçlanıyor.

Vergi indirimi süreçleri hk.

arkadaşlar merhaba ;

ben siteye yeni katıldım. ilk önce herekeze geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. ben 05.09.2018 tarihinde raporumu vatan caddesinde teslim ettim. 19.09.2018 tarihinde rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor ibaresi çıktı. halen aynı şekilde bekliyor. ankara ile telefonda görüştüğümde (10 gün önce) 1.5 ay sonra sonuçlanır dediler. benim öğrenmek istediğim aşağıdaki şartlarda sizce bir sorun çıkar mı?
hipertansiyon(%10)-diabetes mellitus (%20)=%28
aterosklerotik kardüvasküler hastalık (%25) kalp yetmezliği (%25) (ef40) =%44
TOPLAM ORAN = %60

ayt34 anaya mahkemesi kararı var Maliye oranlar' dokunamıyor. Hastane raporunuzda ne geldiyse o.

Hiçbir sonuç bulunamadı!
Bilgilerinizi kontrol ederek tekrar deneyin. Yazıyor Ankara maliyenin sitesine girdiğimde 3 ayı
geçti raporu verdiğimden beri.

neden bakmıyorlar telefona bilen varmı arkadaşlar. Günlerdir arıyorum acan yok.

Herkese iyi günler benim rapor Ankaraya gideli 2 ay 10 gün oldu hale ses yok lütfen yardımcı okurmusunuz tesekkurler simdiden

sürekli arayın açıyorlar 3 ay olacak raporum ankaraya gideli 3 kere görüştüm saglık kurulunda diyorlar moralim bozuluyor sizinde alacagınız cevap aynı olur sanırım 03124153206 bu nodan görüştüm bu sabah

Teşekkürler murat bey bilginiz varmı emekli olsam tekrar memur olma şansım varmı

Teşekkür ederim Hakan Bey işime yaradı Eskişehirde Vergi Daiesine teslim ettiğime dair ve Ankaraya gönderildiğine dair bilgi var ancak Ankarada ne durumda olduğu bildirmemekte. Ankara için başka biir Adres varmı sizde ?

%56 raporla Vergi indirine müraat ettim kaç günde sorğulada görünür.10 gün oldu

antalya için evis antalya vergi dairesi başkanlığı bakabilirsiniz durumunuza arkadaşlar

Arkadaşlar şuan ( Eskişehir için söylüyorum ) Ağustos ayı ilk haftasında gidenlerin geldiği söylendi. Benim 8 ağustosta gitti sistemde halen görünmediğini belirttiler :(

temmuzda ankaraya gitti geçen pazartesi aradığımda raporumun aynen onaylandığını 15 günde vergi dairesine geleceği söylendi 4 ay sürüyor sanırım

Merhabalar,
19 Temmuz'da gönderilen (%50 oran ve 2 yıl süreli) raporum gün itibariyle eviste sonuçlanmış görünüyor ve 12/11/2018 gönderilmiş. %50 süreli yazıyor Kuruldan gelecek olan yazı sürelimi olacak? Vergi indiriminden emekli olmak istiyordum. Şu durumda 2 sene sonra raporu yenilemez ya da aynı oranı alamazsam emekliliğim iptal olacak demek mi? Normal emekliliğime 5 sene var sizce ne yapmam doğru olur arkadaşlar.

Aslında bakanlığın tüm illerin girip vergi indirimlerini sorgulayacağı bir site yapsa daha iyi olurdu. Ankarada istanbulda izmir de ve bazı şehirlerde evrak takibi yapılıyor. 3-4 hat olan telefonları aradığımızda şansımız ve orda memur varsa telefon açılıp bilgi alınabiliyor. oda şanslı isek.....

Evis den sorgulama yaptım sonuç:

(GİB)Merkez Sağlık Kuruluna Raporunuz gönderildi. Sonucu bekleniyor.

Dedi. Antalya için evis yeni açılmış yada daha önce ben görmedim.

Selamun aleyküm
%40 oranında bipolar raporum var(1 yıl süreli)
1-) vergi indiriminden faydalanmak için raporumu Ankara'ya göndersem, raporun%40 altına Düşme ihtimali var mı?
2-) şayet rapor %40 altına düşerse, çalıştığım iş yerinde raporun sayesinde engelli kadrosunda çalışıyorum Bu durum değişir mi? Artı %40 raporumun düşmesi durumunda serbest kart iptal olur mu?
OturanBoğa

hhclk
Başvurunuzun olumsuz sonuçlanması sadece vergi indirimi konusunu etkiler.
Raporunuz bu konudan bağımsızdır ve vergi indirimi haricinde tüm konularda geçerliliğini korur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt