Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aykuttb 0312 4153218 bu nodan bu gün görüştüm saat 11 12 arası cevap verdiler sürekli ara 0312 4153250 buda cevap veriyor birde raporun ankaraya ulaştıgı gun itibarı ile üç ay sürdu benmki

umut2135 sagolun bende size teşkür ediyorum degerli yorum ve verdiginiz bilgiler için emeklilik baş vurumu yapacam 15 güne gelişmeleri paylaşacagım sizlerle

murat3358
önemli deil kasım ayı bitmeden sgk dilekçenizi vermeniz faydanıza olur
1 aralıkta maaşınız birikmeye başlar

bende öyle yapmayı düşünüyorum ankara 15 günde gelecek dedi kasım ayı çıkmada bana ulaşır diye umuyorum

Ben de denedim ama dilekce no 14 hane olmali diyor bana verilen 5 hane????

Ben de denedim ama dilekce no 14 hane olmali diyor bana verilen 5 hane????

Eviss.ivdb.gov.tr adresinden takip etmelisin hastaneden sana bir kod verilmiştir 4567 gibi önce TC no yaziyorsun şifre yerinede bu verdiğim gibi Kodu yaziyorsun umarim yardimci olmuşumdur.

Tesekkur ederim.Ben Isparta dan aldim raporu burdaki maliye yolladi gene de İstanbul vd mi bakmam lazim?

Sifre gorunmuyor soyadi sekmesi var burda bi daha deniyim

Bahadırdr

Eviss ile sizin bir alakanız yok.

Nereyi sorguladınız? Başvuru yaptıysanız dilekçenizin durumunun orada gözükmesi gerek.

e devletten gib girince dilekceler kismindan baktim ama yanlis mi yaptim acaba??

Selam.Ben de raporu maliyeye verdim dilekce no istedim 5 haneli verdiler.Ankara evsis e baktimn14 hane olmalibdoyo.Malieye sordum dediler ki bunlar gorunmez ki elektronik ortmada yazisma oluyor!??. Ben nerden bakacagim durumuma hicbisi anlamadim.

Selam.Ne evisste ne gib de ne avdh de benim dilekce gorunmuyor.Kafayi siyircam bu gidisle.

arkadaşlar bu gün maliyeye gittim raporumu ala bilirmiyim ankara onaylamış dedim öyle olmuyormuş bir takım yazızmalar olup imzaya cikacakmış postayla iş yerine gelecekmiş yani 15 gün daha bekleycegiz ondan sonrası benim için daha daha sıkıntılı 5700 günüm var ama 3111 bagkur 2600 günü tarım ssk ve normal ssk emekli olocagım bile bell,degil beklemekten başka çare yok

Arkadaşlar merhaba benim raporum tam %40 vergi indirimi işin izmirden raporumu verdim sorguladığımda maliye bakanlığına gönderildi cevap bekleniyor yazıyor bu ne anlama geliyor ? ve rapor oranım düşer mi ? düşerse şu an devlet kurumunda çalışıyorum rapor oranım düşerse işim tehlikeye girer mi ?

OguzZ'

Benim raporum 15 08 2018 de ankaraya ulaştı yüzde 42 ile gitti onaylandı sıkınılı bir süreç genelde onaylanoyor beklemekten başka çare yok 4 ayı gözden çıkarın sonuç işyerine geliyormuş ankarayı telefonla arayıp bilgi ala bilirsin yalnız

Benimde 25 Eylül'de ulaşmış Ankaraya Raporum. Acaba Eylül ayının raporlarına geçtilermi bilginiz varmı dostlar?

0312 415 32 18 bu numaradan görüştüm sürekli aramanız lazım mutlaka cevap veriyorlar

@Aykuttb benim raporum yeni onaylandı 20 bin tane müracat var çok yogunuz dedi görüştügüm bayan oraya gidiş tarihi itibariyle 2 ayda saglık kuruluna giriyor 1 ayda saglık kurulu sürüyor müracat ettiginiz vergi dairesine geliyor oradada bir takım yazışmalar oluyormu en son iş yerine geliyormuş vergi indirimi yazısı benim raporum daha elime geçmedi 15 08 2018 de ankaradaydı raporum onaylandı gittigi gibi ama henüz elime geçmedi 4 ayı gözden çıkarın akışıana bırakın

murat3358 peki ankaraya ulaştığını nereden öğreniyoruz ? izmir evisten baktığımda maliye bakanlığına gönderildi cevap bekleniyor yazıyor bu ne demek ? bir de ben raporu 2012 de almıştım düşürürler mi ?

OguzZ'0312 415 32 18 bu numaradan sürekli ara açan kişi sana nezaman geldigini söylüyor izmirin sistemini bilmiyorum ama oraya ulaşması işleme alınası tarihi itibari ile 4 ay dan önce netice alamsınız ben görüştüm 20 bintane dosya var dediler ondan yavaş ilerliyor muş 2012 deki paporu kabul etmselerdi sizden yenisini isterlerdi diye düşünüyorum genelde aksi ve şüpel, bir durum olmazsa gittigi gibi onaylanıyor benim rapoarum yüzde 42 ile gitti onaylan dı henüz elime geçmedi hala 15 08 2018 de ankaraya ulaşmıştı raporum nezaman gitigini ögrenirseniz ona göre hesaplarsınız raporununuzun gelecegi zamanı

10 12 2018 tarihi itibarıyla sgk ya emekli olabilirmiyım diye baş vurdum dilekçe verdim bakalım kaç günde gelecek sgk dan cevap

Merhaba arkadaşlar, Ben de babam için vergi indirimine başvurmuştum aradan 5 ay geçti hala bir ses seda yok, hastanede sağlık raporunu alırken engel oranını da söylemediler bize, doğrudan maliyeye gidecek dediler... Babam Mart ayında kalp krizi geçirdi ve 3 damardan By-pass oldu, daha sonrada kalp yetmezliği teşhisi kondu, kalp çalışma oranı ejection fraksiyonu %35 idi
Bu kadar uzun süredir bekleyen var mı?
:: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ::
07.09.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
11.07.2018 Hastaneden rapor bekleniyor

Onur84 mrb:
geçmiş olsun
Babanız ef %35 ile dereceye girmiştir yüksek bir oranla
9 ayda bakanlığa gitmiş raporunuz bu ayın sonuna kadar
Sonuçlanır muhtemelen isterseniz ankara sağlık kurulunu
Arayarak dosya ile ilgili bilgi almaya çalışın
Tel 0312 4153203 sonu 04.05.06.17.18 olarak arayın
Düşürdüğünüzde yardımcı olacaklardır size.

umut2135 benimki 2 ay oldu hala bakanlıkta yaziyor arıyorum acanda yok daha beklermiyim acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt