Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nizipli en az 3 ay buluyor sonuçlanması
Öğleden sonra 03124153205 ve sonu 17 18 arayın bunlar cevaplıyor telefonları.

umut2135

Teşekkür ederim, arayınca bir gelişme olursa buradan aktarırım, çok sağolun...

Ankara merkez saglik kuruluna ulasabilen varmi buradaki yazilan tum numaralari aradim hepsi bos.evis var evrak takibi icin ama konya yok bazi iller var.

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 10/08/2018 de maliyeye verdim evraklarımı. Sırasıyla

07/09/2018 Ankaraya gönderilmiş
14/12/2018 maliyeye cevap yazısı gelmiş.

Malesef işlemler biraz uzun sürüyor. Ama sizinki de gelmiştir ya da gelmek üzeredir.Rabbim sabırlar versin.

Herkeze merh.yasim 43 toplam prim gunum 7800 gun yatan toplam 275.000 bin tl. sigorta gunum yil 24 %54 raporum var onaylanmis ama elime gecmedi daha .emekli olursam nekadar maas alirim hesapliyorum 1411.00 tl +56.00 tl ek odeme cikiyor dogrumu dur

Nerden öğrendin benimki gideli 3.5 ay oldu hiç birseyden haberim yok maas konusuda büyük ihtimalle o civarlarda ancak

Bu hizmetin e devlet çatısı altına taşınması lazım sanki abd eyaletleri gibi herkes kafasına göre bir sistem kurmuş.

Merhaba arkadaşlar bugün Eviss' de babam için oran açıklanmış %64 gözüküyor, açıklanması rapor tarihinden itibaren 5 ay 10 gün sürdü, babam bağkurlu şu an için emekli olabilmesi için yapmamız gereken nedir? Evrağın dükkana gelmesini mi beklemek ? vergi dairesine mi başvurmak ? Bağkura mı başvurmak? Daha önce buralarda biryerde okumuştum ama bulamadım şimdi..
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim...
20.12.2018 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
07.09.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
11.07.2018 Hastaneden rapor bekleniyor

Merhaba. 09/08/2018 de Balıkesir Edremit ilçesinden vergi indirimi için %60 rapor aldım ve vergi dairesine ilettim. 03/09/2018 de Ankara'ya ulaşmış. 02/12/2018 de eksik evrağınız var diye ilçe vergi dairesinden beni aradılar postayla vakit kaybı olmasın diye yazıyı elden aldım ve hastaneye ilettim. Sfs test sonucumu eklememişler. Bugün ilçe vergi dairesini aradım ve hastaneden yazı daha dün gelmiş.!! Yarın Balıkesir'e gönderilir dedi oradan Ankara. Süreç ne kadar uzadı ve yorucu hale geldi. Hepimize kolay gelsin.

Allahım yaa uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar bende verdim dilekçemi sadece rapor ve kimlik fotokopisi verdim.Test sonucu falan yoktu benim

İnşallah süreç uzamaz bir terslik olmaz

Nillllgünnn

Ne Zaman Yollamıştınız ? Test ve tahlileriniz zaten sağlık raporunu ( Engelli Raporu ) aldığınız hastanede kaydoluyor. Vergi indirimdeki kurul onları otomatik görüyor merak etmeyin. Eğer kaydetmediler ise benim gibi geri gelir geri giderdi...

28.11.2018 de maliyeye verdim. %48 raporu .Kaç kere heyete girdim 2017 eylülde girdim yüzde 28 çıktı. Sonra itiraz ettim.nisan ayında girdim %56 verdi diğer hastane sağlık kurulu hakem hastaneye gönderdi. Orada psikiyatriye takıldım.6 ay kontrol dedi. 6 ay boyunca her ay kontrolüm olundu. Daha sonra tekrar heyete girdim.sonuç % 48 şimdi vergi indirimi süreci hayırlısi olsun.inşallah bu sefer bir aksilik olmaz.

Eviss çalışmıyor. Bilgisi olan var mı?

Eviss sistemi çalışmıyor bilgisi olan varmı beni bilgilendirebilir mi

Selam 13/11/2018 Maliye Bakanlığı na yazı gönderildi cevap bekleniyor diyor evis %52 raporun var sonuç ne olur ne zaman gelir acaba

arkadasım burda paylasanlara bakınca subat sonundan önce gelmez benımkıde kasım ayında

HakanEs26 28.11.2018 de gönderdim.Maliyeye soruyorum bir gelişme yok.Bundada bir yanlışlık olursa diye endişeliyim.

Nillllgünnn

Nilgün hanım ekim ayı yollananlar şuan yavaş yavaş il vergi dairelerine gönderiliyor. Siz kasım sonunda yollamışsınız ve şubat ortası gibi gelir sizinki ama yine de telefon ile sorgulama yapın 10 günde 1..

Yaşlılık aylığına hak kazandınız diye bir zarf geldi bu nedir lütfen bilği verirmisiniz arkadaşlar

21/09/2018 tarihinde aldığım rapor için hala bir sonuç çıkmadı ankaradan arkadaşlar.. 4.aya girdik neredeyse.. Verilen telefon numaralarınada ulaşamıyoruz.. Sizin ankaradan bilgisi olan veya raporu onaylanıp gelen var mı? Varsa tarihi ile yazarsanız sevinirim.. En azından bilgi sahibi olmuş oluruz..

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mndundar size yazayım isteyen buradan süreci görüp bir fikir edinebilir.
05.09.2018 İstanbul vatan caddesine müracaat tarihim
19.09.2018 eviss te rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
25.09.2018 ankaraya ulaşma tarihi
21.12.2018 ankarada raporun sonuçlanma tarihi (telefon bilgisi)
07.01.2019 İstanbul vatan caddesinden telefon ile aldığım bilgiye göre %60 ile gidip aynı şekilde süresiz onaylandı. Vergi dairesindeki memur 1 hafta 10 gün içinde iş yerinize e-tebligat ile yollanır dedi.

ayt34 size yazayım isteyen buradan süreci görüp bir fikir edinebilir.
05.09.2018 İstanbul vatan caddesine müracaat tarihim
19.09.2018 eviss te rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
25.09.2018 ankaraya ulaşma tarihi
21.12.2018 ankarada raporun sonuçlanma tarihi (telefon bilgisi)
07.01.2019 İstanbul vatan caddesinden telefon ile aldığım bilgiye göre %60 ile gidip aynı şekilde süresiz onaylandı. Vergi dairesindeki memur 1 hafta 10 gün içinde iş yerinize e-tebligat ile yollanır dedi.

Çok teşekkür ederim.. 1-2 hafta içinde bizimki de sonuçlanır sanırım.. Eviss de ve gib.gov.tr de herhangi bir hareket yok hala.. Size ekran görüntülerini yolladım..
2162a4b4df6b070bf81addd6745c7050.jpg
31791be4bdaec155bd8b6948003b79f6.jpg

bugun itibari ile raporum bana ulasti emekli oldum uzun soluklu yolculugum niyahet sona erdi darisi bekleyenlerin basina herkesin yolu acik olsun

Gözünüz aydın.. Rapor tarihiniz neydi acaba? Kaç gün sürdü gelmesi?

hayırlı olsun ssg süreci nasıl oluyor ne gibi evrak istiyorlar dilekce falan vs

gecen gün burdan yazmıstı bi arkadas ekim onbes diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt