Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşlemlerim sonuclanmis yarin postaya vereceklerini söylediler 0312 415 33 15 ten başvuru tarihim 25 09 2018 maliyeye ulaşma tarihi 05 10 2018

Son düzenleme:
Merhaba.. 18/10/2018 de ellerine ulaşmış olan raporum sonuçlanmış.. 29/01/2019 postaya verilmiş.. Bakalım elimize ne zaman ulaşacak.. Konuyu takip eden arkadaşlara bilgi vermek için yazdım..

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşyerinin bağlı bulunduğu vergi dairesine gider ordan işyerine e-tebilgat ile ulaşır. Bu süre 10-15 günü buluyor.

HakanEs26

8 gün olmuş ankaradan çıkalı bakalım ne zaman gelecek...

DEdiğim gibi 10-15 günlük bir süre var. Tahminim bu ayın sonunu bulmaz elinize geçer inşallah.

HakanEs26

İnşallah.. Keşke mail adresimize gönderebilseler de bu süreç tamamen kısalabilse.. Bürokrasi ye boğuluyoruz bu şekilde..

mndundar

Ben İK da çalıştığım için Özlük işlerindeki sorumlulara söyledim. Gelince bana mail olarak ilettiler sağolsunlar.Sizinde geldiği zaman size İnsan kaynaklarınız yada özlük işlerinize söyleyip mail olarak sizde de bulunmasını rica edebilirsiniz.

HakanEs26

Bu gün vergi dairesine uğradım az önce.. Gelen yazının bir örneğini çıktı olarak verdiler bana.. Şükür beklemeye gerek kalmadı... Yarın sgk ya gideceğim emekli başvurusunda bulunmak için bakalım oradaki süreç nasıl işleyecek..

mndundar

çok basit işliyor. Kimliğin iş çıkış belgen vergi indirimi fotokopinle gidiyorsun. Bu kadar.

HakanEs26
İşten çıkarmışlardı hakan bey.. İş çıkış belgem yok maalesef.. Umarım sorun olmaz..

Ark.merhaba bugun ankaradan evragimin saglik kurulundan ciktigini ogrendim 1 hafta 10 gune kadar vergi dairesine gonderilir dedi sonuç sordum biz goremeyiz dedi sadece dosya numarazi verdi kesin sonucu ogrenebilecegimiz bir yer varmi yoksa 1 hafta 10 bekliyecekmiyiz

sonuç sordum biz goremeyiz dedi sadece dosya numarazi verdi

Bana da aynısını söylediler.. Vergi dairesine şahsen gidip sordum sistemden bakıp geldiğini söylediler ve bir çıktısını verdiler bana.. Tavsiyem vergi dairesine şahsen gidip sormadan yana..

Istanbul vergi dairesine gidip bizzat sorsak bilgi alırız diyorsunuz degilmi oyleyse bende gidip sorim 26.10.2018de bakanlığa gönderilmişti benimkisi istende ayrıldım muhasebeye gitse tanimazlarda arada kaybolur gider

Nizipli

Ben Kayseri de bu şekilde yaptım... İstanbul da nasıl olur bilmem ama.. Her halükarda iş yerinize o belge vergi dairesi tarafından gönderiliyor...

Gönderiliyor tabiki biliyorum ama isten ayrıldım sonucta çalıştığım yer şirket degil küçük esnaf muhasebeci tanimazki beni en iyisi maliyeye gidip engelli birimine sormak aklima yattı 4ay oldu nerdeyse gelmiştir belkide ama bilen yok hayırlısı yinede. Teşekkürler cevap için

Nizipli

Rica ederim.. Bizim buradaki iş yeri de aynı.. En iyi yol bu bence.. Maliye ye gidip sorun.. Kesin bilgi alırsınız...

Selamünaleyküm ben Ocak 22de hastane de muayene işlemlerini bitirip hastane kuruluna teslim ettim ben olmadan heyet kararını verip sonucu Maliye ye göndereceklerini söylediler internet vergi dairesi adresi edevlet üzerinden giriş yapıp vergi indirimi sekmesinde dilekçelerim var orada benim verdiğim ilk dilekçe ve oradan aldığım hastahaneye verdiğim ilk kağıdın örneği oradaydı fakat başka birşey yok bugün itibarıyla hastane kurulundan raporumun oranını istedim vergi dairesine gönderdiklerini bana veremeyeceklerini yasak olduğunu söylediler eviss sitesindede birşey yok sanırım kapalı yalnızca beklemekmi gerekiyor.

Nizamettin55

Benim ki 4 ay sürdü maalesef... Umarım sizinki kısa zaman da gelir...

Nizamettin kardeş Mart sonuna ancak Ankaraya gider Mayıs Hazirana kadar gelmesini bekleme

Eviss ten rapor Ankara'ya gönderildi diyor .31 Ocak itibariyle ile. gittiğinden emin olmak için Ankara'yı aradım isimden gelmemiş dediler.sistemden dosya no ile baktı gelmiştir dedi .

Sanırsam yazışmalar posta ile değil e tebligat ile oluyor.buna göre sonuçlarda posta ile değil vergi dairesine mail le yani e tebligat olarak gelecek.fikri olan?

Ranger76

Vergi dairesi evrakların tümünü tarayıp elektronik ortamda kaydediyormuş asılları ise haftalık periyotlar ile Ankaraya kargo ile gidiyormuş. Onaylandıkran sonra dönüşüde herhalde aynı yöntemlerledir.

Kederli303

Benim de raporum 18 aralikta ankaraya ulasmis .telefonla aradim bir hafta sonra arayin dediler. Beklemek ne kadar zormuş

Ilknur2010
Merhaba İlknur yazını yeni farkettim. Henüz Kasım ayları kurulda merkez kurul salı ve perşembe günleri İstanbulun raporları kalabalık olduğu için biraz daha geç çıkıyor. Mart Adını soyadını yaz ını sorup kayıt numarası söylerler her aradığında o sayı ile bakıp girmediğini sorarsın Marttan önce çıkmaz.

9 kasım ne zaman gelir acaba ? tüm sorgulama siteleri patladı galiba hiçbiri açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt