Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar acaba kasım ayinin kaçına bakıyorlar benimkinin ulaşma tarihi 20 kasim ben ulaşamıyorum telefonla

0312 4153597 bu nodan ulasabilirsiniz arkadaslar bu no surekli cevap. veriyor bilginize bu arada 20 kasımdakiler istanbula dogru yola cıkmıs

Özzy

3-4gündür girilmiyor. Sanırım ya bakım, güncelleme yapıyorlar kötü ihtimal kaldırmış olabilirler

Kederli303

Benim raporum kasim 31 tarihli fakat araliģin 18 inde ellerine ulasmis.aradigimda subatin 21 inde ara dediler .bakalim hayirlisi

Bende 8 Ocak 2019 başvuru yaptım eviss te rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor benimki ne zaman gelir cevap acaba benimle birlikte başka bir arkadaşım başvuru yaptı sonuç hemen geldi nasıl oldu anlamadım istanbuldan başvuru yaptık

Aradığında Ankaradan öyle demişler ise demek oluyor ki hızlanıyorlar. Önümüzdeki hafta Aralık ayına başlıyorlar ufak diğer illerden gönderilenler fazla sayıda olmadığından daha önce çıkıyor.

ilhanbekar
Aynı gün 8 ocakta ıstanbul'dan başvuru yapıldığını arkadaşınızın vergi indirimi geldiğini yazmışınız doğru anlaşılmış ise ya arkadaşınızın raporu daha önce evrak eksiği ile dönmüş olabilir mi? Daha İstanbulun Kasım ayında bakanlığa varmış olanlar bakanlıktan istanbula gelmedi.

Arkadaşlar benim kafama takılan bi konu daha var. Benim raporuma göre emekli olmam İçin şartlar 19 yıl 4250 gün olmasınlazım ama benim günü doldurmama daha 5 yıl var Benim şimdi sürekli raporum var. Vergi indirimimde sürekli olursa ( inşallah olur ) 5 sene sonra emeklilik için başvuru yaparsam benden rapor isterlermi tekrar veya kontrol şartı koyarmı? Yada süreli vergi indirimiyle başvuru yapsam onada kontrol şartı koyarmı ?

abi verdiğiniz forumdaki tüm numaraları aradım hiç ulaşamadım siz nasıl ulaşıyorsunuz ya :)

Istanbul'dan başvurup Kasım ayında raporları Ankaraya varmış olanların evrakları Fatihteki İstanbul Vergi Dairesine gelmeye başlamış, sıraya koydukları için yazılarının hazır olması 2-3 hafta sürebilirmiş

ya siz çok şanslısınız ya bende hiç şans yok :) büyük mükellefleri aradım martta anca gelir dedi 9 kasım.tam türkiye tam bürokrasi.her kafadan ayrı ses.

1977dortgoz
Başvuru yaptığınız ilin vergi dairesini ararsanız da ekrandan nerede olduğunu söylerler.

Ilknur2010
21 I perşembe kurul günü 21 i de kuruldan çıkarsa mart ilk haftası gönderilmesi olabilir

Öğrendim ayin 13 unde onayla.mış simdi kacgunde izmire gider acaba?

1977dortgoz

Bir haftada gitse 1 hafta ile 15 gün arası yazısı yazılır şubat sonu yada martın 10 de en geç işlem biter. Bende bekliyorum. Vergi dairesine sordum 2-3 hafta sürermiş

%61 raporumu 07.11.18 de vergi dairesine verdim.07.02.19 da eksik evrak diye evissde gozukdu.08.02 de vergi dairesine eksik evrak sft testi icin raporu aldigim okmeydanina sevk verdiler.13.02 de sadece sft testini yaptirdim,heyete girmedim.sonucu hastane vergi dairesine gonderecek?
1-)arkadaslar simdi bu sonuc daha ne kadar surer?
bu sureci yasayan varmi?
2-)hafif astimdan da %20 almistim,sft testim bu kez normal degerde cikti, fev 90 cikti.
%61 ile 2.derece icin sınırdayim oran duser mi?

iceman mrb geçmiş olsun
Keşke heyete gordiğiniz günkü sft testinizi gönserseydiniz
Fev1 değeriniz nedir son sft testindeki
Fev .90 çok iyi oran düşebilir bana fev1 derinizi yazarsanız
Daha net bir bilgi edinirsiniz.

umut2135

mrb cvp icin tesekkurler umut bey, fev1 3,53-%96 yaziyor.ongurulen ise 3,68 yaziyor.

iceman fev1 96 ile %20 iptal edilir heyet günü girdiğiniz
Sft testi mevcut ise hastaneye gidip onu göndermelerini rica edin değeri 80 ve altı olur ise 20 verilir.

umut2135

ya nasip diyecem artik,40 dan asagiya dusmez her halde digerleri norolojik (% 10 goz,12 kulak,20 sereballer ataksi,15 yuz felci,10 sag ust ekstreme)

eviss çalışmıyor sorun nedir ankarayı aradım bişey bilen yok sıkıntı nedir

vergi indirimi alıp almadığımı bordro da görebiliyor muyum?

kimlik numaramı ve soyadımı yazıyorum ama aynı ekrandan başka bir ekran çıkmıyor

30 Ocak evrak vergi dairesine teslim edildi 31 Ocak Ankara ya gönderildi cevap bekleniyor.izmirden .sonuç nezamana gelir sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt