Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eviss sayfası açılmıyor bile nasıl kontrol edicez bilemedim 🤔🤔

https://ivd.gib.gov.tr bu adrese edevlet şifrenizle girip bakabilirsiniz engelli vergi indirimi sekmesi gelen evrakları va dilekçeleri yalnız bilgi alan cevap yazsın bizde bekliyoruz doğrumu diye ilk verdiğim dilekçeler ve sevk orada var sanırım eviss kalktı buradan işlemler olacak

Cep teli ile bakan her sekmede ekranı yana kaydırsın

Bende baktım tamam ilk başvurduğumuz belgeler var. Dilekçemin durumunu sorgula diye bir sekme var tıklıyorum işleminiz sonlandı diyor başka bir bilgi yok

merhaba Nizamettin bey, bu siteden vergi indirimi alıp almadığımı görebiliyor muyuz? biraz inceledim sadece başvuru yapılıyor galiba.
birde bordrodan vergi indirimi alıp almadığımız görünür mü?

O kadar bilmiyorum ben sadece burayı gördüm benim aşama yeni daha sadece başvuru dilekçesi ve hastane dilekçesi gördüm ilerisini keşfeden söylesin diye bilgilendirsin diye yazdım

ne evissten ne internet vergi dairesinden sonuç öğrenemezsiniz.başvuru yaptığınız ilin vergi dairesini aramalı yada elden teslim atmak için gitmelisiniz veya son karar uğraşmak istemezseniz işyerinize yazının gelmesini bekleyebilirsiniz.

O kadar net bilmiyoruz bilgisi olan paylaşsın

Dilekçe ve sevk geldiyse neden diğer evraklar gelmesin

A

Arkadaşlar ben 2 ay önce bypass ameliyatı oldum 4 damardan Ocak sonu engelli raporu m heyetten klas3 ten 50 sürekli oranı ile çıktı.engelli kartımı da aldım.raporumda koroner arter hastalığı ef 50 ve teşhizde aterosklerotik kalp hastalığı f43.2 uyum bozukluğu yazıyor.ameliyat olduğum, kullandığım ilaçlar ,anjiyo bilgisi kolesterol değerleri hiç biri raporda yazmıyor.vergi indirimi için rapor Ankara ya bu şekli ile gitti.sizce rapor da düşme veya eksik evraklık bir durum var mı?bilgisi olan veya tecrübesi olanlar varmı teşekkür ler.

Son düzenleme:
Raporum 13.11.18 tarihinde Ankara ya ulaşmıştı. Az önce aradım hala sonuçlanmamış engelli servisinde gözüküyor dediler.

Dün itabarı ile ankaraya %52 ile giden raporun %53 ile onaylanıp evise yansımış yazıları hazırlanıyor diyor sürekli olarak kasım ayında girmişti nasipse martın ortasında Emeklilik dilekçesini vereceğim herkesin allah yardımcısı olsun

Pazartesi ankarayi arayan olursa bir sorsun bakalim hangi aydalarmiş.benden biktilar artik arayamiyorum

Hayırlı olsun. Darısı başımıza...

Ben Ocak 22 başvurdum ne zaman işleme alınır bilgisi olan var

Özzy Tahmini ocak 22 sinde vergi dairesine verdiyseniz Bakanlığa gönderildi olmalı haziran ayını bulur, ocak 22 bakanlığa ulaşma tarihi ise Nisan sonu sonuç alırsınız.Bazen şansa 1 ayda 2 ayda çıkanlar sonuçlananlar da oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt