Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba.20.09.2018 tarihinde hastaneden almış oldugum yüzde 55 raporumu ankarada vergi daşresine teslim ettim ve yaklaşık 4 aya yakın bir zaman oldu hala bir cevap alamadım. Nezam arasam dosyanız bakanlıkda gözüküyor diye cevap alıyorum.bukadar uzun sürmesi normalmi arkadaşlar.ne yapmam lazım bilgi verirmisiniz tşklr
Dostum engelli raporu alırken tahlillerini raporunu aldığın hastane kaydetmediyse sağlık kurulu tekrar vergi dairene gönderip , ordan da vergi dairesi hastaneye yazı yazıp tahlil ve neticelerini isteyip tekrar kurula yolluyor. Ondan olmuş olabilir. Veri daireni ara bunun gibi bir sorun var mı diye sor yoksa en kısa zamanda eline ulaşır diye düşünüyorum.
Ankara telefonlarını milyon kere aradım evet düşürüyorum telefon açılıyor ve bilgisayar aradığınız abone şu anda cevap vermiyor lütfen daha sonra arayınız" diyor..
iyi aksamlar bilgisi olan varsa bi sorum olucak yuzde ellidört olarak rapor aldım raporu aldıgım ve ankaraya gittigi tarihte calısıyordum ssg lı olarak ama sonuc gelmedı ankaraya gıttıgı tarih 17 12 2018 cevap yok hala ama benim isime son verildi simdi benim sonuc gelmeden tekrar calısıyo olmammı lazım yok is bulamassam ne olur sonuc ankara onayı falan
olmaz issizlik maasina basvurabirsiniz vergi indiriminz geldigi zaman issizlik odenegini kesip emeklilige isterseniz basvurabilirsiniz calisma sarti yoktur emeklilik basvurusu icin
Forumda başka bir arkadaş dün aramış Kasıma başlanmış bilgisini vermişti Bugün bende aradım. KASIM dakilere bakılıyor cevabını aldım. Tüm illerden karma halde bakılıyormuş. Büyük illerde çok rapor olduğundan birinin önce çıkarken birinin daha sonra sonuçlanması hali bu nedenle yoğunluğa göre değişiyormuş
Nilgün arkadaşım senin rapor hangi tarihte vergi dairesi ve Ankara ta varış tarihi belli olunca bu numaradan kurul için aradığında sorman için sayısını da iste sabah 9- 11 arası düşüyor 0 312 415 33 15 bilgi aldığında bana da haber verirmisin
Nizipli süreç normal
3/4 ay süreyor şubat sonu gibi sonuçlanacağıni düşünüyorum istersen ankara sağlık kurulunu arayarak bilgi alabilirsin dosyanla ilgili
Tel:03124153205 sonu 03.04.17.18
Kederli303 arkadaşmı ben 28.11. 2018 de maliyeye verdim dilekçemi.Tamam yarın bu numaradan arayıp inşallah bi cevap alırım. Bu arada gelişmeleri paylaşacağım.