Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vergi indirimi yazım hala gelmedi

merhaba.20.09.2018 tarihinde hastaneden almış oldugum yüzde 55 raporumu ankarada vergi daşresine teslim ettim ve yaklaşık 4 aya yakın bir zaman oldu hala bir cevap alamadım. Nezam arasam dosyanız bakanlıkda gözüküyor diye cevap alıyorum.bukadar uzun sürmesi normalmi arkadaşlar.ne yapmam lazım bilgi verirmisiniz tşklr

Hasan günaydın

Dostum engelli raporu alırken tahlillerini raporunu aldığın hastane kaydetmediyse sağlık kurulu tekrar vergi dairene gönderip , ordan da vergi dairesi hastaneye yazı yazıp tahlil ve neticelerini isteyip tekrar kurula yolluyor. Ondan olmuş olabilir. Veri daireni ara bunun gibi bir sorun var mı diye sor yoksa en kısa zamanda eline ulaşır diye düşünüyorum.

Hasan günaydın

21/09/2018 de ben aldım raporu hala bana da sonuç gelmedi.. Sanırım bu ay içinde sonuçlanır..

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sugaremro

Ankara telefonlarını milyon kere aradım evet düşürüyorum telefon açılıyor ve bilgisayar aradığınız abone şu anda cevap vermiyor lütfen daha sonra arayınız" diyor..

Teşekkürler. Aradım 10.ay da gelen raporlara bakılıyormuş daha. Benim rapor 11.ayda ulaşmış bir ay daha sürer sanırım.

iyi aksamlar bilgisi olan varsa bi sorum olucak yuzde ellidört olarak rapor aldım raporu aldıgım ve ankaraya gittigi tarihte calısıyordum ssg lı olarak ama sonuc gelmedı ankaraya gıttıgı tarih 17 12 2018 cevap yok hala ama benim isime son verildi simdi benim sonuc gelmeden tekrar calısıyo olmammı lazım yok is bulamassam ne olur sonuc ankara onayı falan

rist53

hicbir sorun olmaz eger gunleriniz doluysa vergi indiriminiz geldigi zaman emeklilik icin basvurabilirsiniz

calısmıyor olmam sıkıntı deyil kesinmi prim gün yeterli emekli olmam icin tesekkürler

tesekkür ederim calısmıyor olmam bi sorun olmaz yani bide issizlik basvurusunda bulunmamda bi sorun olur mu

tesekkürler

rist53

olmaz issizlik maasina basvurabirsiniz vergi indiriminz geldigi zaman issizlik odenegini kesip emeklilige isterseniz basvurabilirsiniz calisma sarti yoktur emeklilik basvurusu icin

Arkadaş ne ekim ayıymış arıyorum hâlâ ekim ayına bakiyoruz diyorlar

Forumda başka bir arkadaş dün aramış Kasıma başlanmış bilgisini vermişti Bugün bende aradım. KASIM dakilere bakılıyor cevabını aldım. Tüm illerden karma halde bakılıyormuş. Büyük illerde çok rapor olduğundan birinin önce çıkarken birinin daha sonra sonuçlanması hali bu nedenle yoğunluğa göre değişiyormuş

umut2135 26.10.2018 bakanlığa gönderildi hala o şekilde görünüyor nasil nerden öğrenebilirim artık cevap gelmesi gerekmiyormu sizce ?

Telefonla aradım hiç bir şekilde açan da yok defalarca aradım.Bekliyorum senin kine sıra gelmediyse benim ki daha geç olur

Ankara nin numarasının yazarmısınız yanlış mı

Benim aradığım numara acaba

@Kederli303 Arkadaşım şu numarayı yazarmısın ben de arayıp sorayım. Şimdiden teşekkürler.

Nillllgünnn

Nilgün arkadaşım senin rapor hangi tarihte vergi dairesi ve Ankara ta varış tarihi belli olunca bu numaradan kurul için aradığında sorman için sayısını da iste sabah 9- 11 arası düşüyor 0 312 415 33 15 bilgi aldığında bana da haber verirmisin

Nizipli süreç normal
3/4 ay süreyor şubat sonu gibi sonuçlanacağıni düşünüyorum istersen ankara sağlık kurulunu arayarak bilgi alabilirsin dosyanla ilgili
Tel:03124153205 sonu 03.04.17.18

Kederli303 arkadaşmı ben 28.11. 2018 de maliyeye verdim dilekçemi.Tamam yarın bu numaradan arayıp inşallah bi cevap alırım. Bu arada gelişmeleri paylaşacağım.

Nillllgünnn@
19.09.2018 de başvuru 20.09.2018 hastaneden rapor bekleniyor 09.10.2018 rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
20 kasımda Ankarada oldu.Sonrası beklemek ve sabır gerekiyor.

İnşallah gönlümüze göre olmasını diliyorum. Hayatın yükü bitmez ama güzel bir başlangıç olmuş olur
Nillllgünnn@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt