Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raporun olumsuz sonuçlanması demek %40ın altına düşmesi demek olmuyormu?
Bu durumda bu raporu tekrar vergi indirimi için göndere biliyormuyuz?
Ufukalp

Raporun olumsuz sonuçlanması demek %40ın altına düşmesi demek olmuyormu?
Bu durumda bu raporu tekrar vergi indirimi için göndere biliyormuyuz?

Antalya vergi dairesinin sitesi var oradan baktım . İstanbul, İzmir , Eskişehir vs oralarda sonuç çıkmıyor sadece antalya vergi dairesinde var.

hhclk
Evet %40 ın altına düşmesi demek oluyor, ama bu maliye merkez sağlık kurulunun tasarrufu olduğundan sadece o kurumu bağlıyor. Raporun diğer konularda geçerliliğini etkilemiyor.
Başvurunuzun sonucu kurumda kayıtlı olacağından aynı raporu tekrar göndermenizin bir yararı olmaz.

Gib de sadece senin vergi dairesine vermiş olduğun dilekçe örnekleri ve yazışmalar var oradan ayrıca vergi indirimi başvurusu yapabiliyorsun(yeni eklenmiş).. bende bu zamana kadar gib den bakıyordum. oradan sonuç alırsın ama vergi indirimin sonuçlandiği zaman yani eviss gibi süreci takip edemezsin. iyi akşamlar

selam arkadaşlar raporum 8 15 2018 tarihinde ankara ulaşmış daha sonuç alamadım 3 ay oldu bu günlerde raporu onaylanan varmı 3 ay demişlerdi aradım saglık kurulunda dediler yüzde 42 ile gitti rapor acaba bir sıkıntımı var sizce rapor olumsuzmu gelecek daha nekedar sürer sonuç

Ahmet emirhan bey memur olarak çalışabiliyormusunuz bilgim yok ama engeli emekliler iş kur aracılıgıile işe gire biliyor ugun işlere yerleştiriliyor diye duydum yinede araştırın

yogunluktan sanırım size kim 4 ay dedi maliye bana 3 ay dedi ankarada görüştügüm kişi 2.5 da sonuçlamıyor dedişti ama dün itibarıyla 3 ay olmasına ragmen aradım rapor saglık kurulunda dedler beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden

Arkadaş belki bilen bilemeyeniniz vardır ama söylemekte fayda var yine. GİB sitesine giriş yaptığımızda sol taraftaki menüde engelliler için vergi indirimi başvuru bölümü açılmış yeni olarak. Hiç başvurmamış arkadaşlarımız için güzel bir yenilik olmuş.

HakanEs26 bir sorum olacak gib evrak ankaradan onaylanırsa burda görünürmü.

ankara vergi dairesi başkanlığı sitesindeki eviss sadece ankara için müracaat edenler içinmi geçerli

muhammet1453

Orda görünmez maalesef... İşyerine posta ile gönderirler oda 15 günü buluyor..

evet sadece ankara için geçerli. bende denedim ama çıkmadı.

bende mersinden müracat ettim 8 15 2018 ankaraya ulaştı raporum 3 ayı geçti bir gelişme yok bilgi ala bildinizmi siz bu günlerde

gib.gov.tr internet vergi dairesine giriş yaptıktan sonra (e devlet ile giriş yapılabiliyor) Sol kısımda çıkan menüden dilekçelerim taleplerim kısmına girip vergi indiriminizin durumunu sorgulayabiliyorsunuz.Belgelerinizi ve numarasını görebiliyorsunuz.

Benim yaptığım sorgulamada "işlem sonuçlandı" yazıyor.Ancak bir bilgi yok.Diğer arkadaşlarda bakarsa bir fikir edinebiliriz.

gib.gov.tr üzerinden vergi indirimi sorgulama

gib.gov.tr internet vergi dairesine giriş yaptıktan sonra (e devlet ile giriş yapılabiliyor) Sol kısımda çıkan menüden dilekçelerim taleplerim kısmına girip vergi indiriminizin durumunu sorgulayabiliyorsunuz.Belgelerinizi ve numarasını görebiliyorsunuz.

Benim yaptığım sorgulamada "işlem sonuçlandı" yazıyor.Ancak bir bilgi yok.Diğer arkadaşlarda bakarsa bir fikir edinebiliriz.

Login o vergi indiriminizin durumundan ziyade Vergi Dairesine vermiş olduğun dilekçenin durumunu bize belirtiyor. Dilekçen alındı ve Ankaraya veya İstanbula gönderildiğine dair bilgi veriyor.

Tumehus

Bir de gelen evraklarım kısmı var.Dilekçenin sonucu Ankara'dan gelirse orada görünebilir.

çok güzel bir uygulama olmuş ankaradan evrak çıkışı olduğunda görülecek .

Bende de işlem sonlandı diyor. İş açılış zamanı 10/08/2016 ama hala bir gelişme yok 🙂

O zaman gelen evrak takip kısmından dilekçemize verilen cevabı kontrol edeceğiz.

Benim sorum vardı burayamu yazacağım

Beni aydınlatırsanız çok sevinirim ben 6 nisanda raporların ile vergi dairesine müracat yaptım 17 haziran 2018 de Ankara dan kendilerinin belirlediği hastaneye sevk edildim Araştırma hastahanesinden tekrar raporlarımı aldım 1 ağustosda tekrar vergi dairesine müracat yaptım hala bekliyorum sonuç gelmedi yine onaylanmama riski varmı acaba tabiki ikinci raporda puanımı düşürdüler

Nejla erkuş mrb başvuru durumunuzu
Isterseniz ankara maliye mekez sağlık kurulunu arıyarak
Bilgi alabilirsiniz sonuçlanmış olabilir
Tel:0312 4153205 sonu 03 04 17 18 olarak arayın kesin bilgi alırsınız.

Merhaba arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim ben 6 nisanda vergi dairesine raporlarımı verdim 17 temmuzda Ankaradan uyku abnesi cihazıma fazla puan verilmiş diye Ankara Araştırma hastanesine sevk istemiş ikinci kez raporlarımı tek tek gezerek yeniden aldım ve Ankaraya 1 ağustosta gönderdim halen bekliyorum sonuç gelmedi sizden ricam olumsuz gelirmi beni aydınlatırmısınız

Haziran ayında raporumu ankaraya gönderdim onaylayıp geldi maaş almaya kasım ayında başladım maaş geriye dönük alına bilirmi nereye baş vurmalıyım

Deniz Yavuz hayırlı olsun kaç günde geldi raporunuz 8 15 2018 de ankaraya ulaştı raporum hala cevap gelmedi 3 ayı geçti

arkadaşlar bu gün aradım raporum onaylamış 3 ay sürdü 15 gün sonra raporu maliyeden alırsınız dedi görüştügüm kişi 8 15 2018 de ankaray ulaşmıştı yüze 42 ile giden raporum aynı şekilde onaylamış bundan sora emeklilik müracatı olacak benim ssk bagkur tarım ssk karışık 5700 gün oldu umarım sgk bir aksilik çıkarmaz gelişmeleri burdan paylaşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt