Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar raporum 10.ayda onaylanmış ayni zamanda işyerine tebliğ eedilmis kaç defa sormama rağmen kaç aydır oyladilar beni bu hafta tekrar aradım gönderdiler 6.ayda başvuru yapmışım 9.ayda çıktım iki aylık ödemem var bunu sorduğumda bana puantajdan dolayı ödeme yapılmiyor dedi bilgisi olan varmi

2.5 ay önce baş vurduğum engelli vergi indirimi %49 la gitti 43 ile onaylandı normal mi ?? Peki %43 ile onaylanan engelli vergi indirimi maaşıma yansıması için bundan sonra ne yapmam gerekir ??? Çalıştığım kuruma belgeyi vermem gerekir mi??? Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım....

ORKİNOS
arada bir fark yoktur %40 ve % 59 arası ucuncu derece sayılır. Yararlandığınızı gosterır bir belge orneği ile sosyal sigortalar kurumuna basvuru yapmanız gerekır şayet erken emeklilik şartlarını sağlıyorsanız. Vergi Dairesi işyerinizi cevap yazısı yazacaktır.

salih2934
Normal şartlar da başvuru tarihi yararlanma başlangıç tarihidir. İşyerinize yazılan bilgi yazısında da bu süre açıkça belirtilir lakin iş yerleri geriye dönük düzeltme beyannamesi (Damga vergisi de ödeyecek) gibi şeylerle uğraşmak istemeyip gelecek aydan itibaren yararlandırır lakin yanlış bir uygulama.

Merhaba,
Vergi dairesinin sitesinde Başvuru yapılan birim:GELİR KURUMLAR VE DİĞER VERGİLER MÜD. diye yazıyor yani Ankarayamı göndermiş oluyor bilgisi olan varmı

Merhabalar ;

Aranıza yeni katıldım ama benimde bir katkım olsun istedim. Eskişehirden evraklarını takip edecek arkadaşlar içinde şu siteden evraklarınızın son durumunu takip edebilirsiniz.

https://ivd.gib.gov.tr

Not : E-Devlet ile de girebiliyorsunuz.

İyi akşamlar. Büyük mükellefler vergi dairesi vergi indirimi sorgu sonucumda bakanlık raporumu 2. Dereceden 64 oranla onaylamış. Lakin süre yok. Sorgu sonucunda raporun sürelimi süresizmi olduğu yazar mı?

mrb yüzde 49 vergi indirimim var 4311 gün pirimm var emekli olabilirmiyim

Ahmet çetin

İLK SİGORTA BAŞLANGIÇ TARİHİ?
SİGORTA KOLU :4A? 4B? 4C?

YAZARMISINIZ
krdnz77

VERGİ İNDİRİMİ YAZINIZDA BİR TARİH BELİRTİLMEMİŞSE SÜRESİZDİR.
EKSTRA SÜRELİ VEYA SÜRESİZ YAZMAZ.

birde ssk ya emeklilik dılekcemi verdim işden ayrılsam sıkıntı olurmu

krdnz77
süre olsa ayrıca belirtilir.

bozkara
Hayır Gelir, Kurumlar ve Diğer Vergiler Müdürlüğü yeni GİB teşkilatında Vergi Dairesi Başkanlık biriminde kurulan müdürlük, müracaatınızı yaptığınızdan sonra raporunuzun "Gelir İdaresi Başkanlığına Gönderilmiştir" gibi ibareler yazabilir, farklı illerde farklı uygulamalar olabilir.

Özgür Bey merhaba.benim raporum bugün itibari ile %42 ile onaylanmış.ilk sigorta girişim eylül 2011.merak ettiğim emekli olabilirmiyim yada olsam bile ne zaman ve hangi şartlarda olurum

BYkn02 mrb:sizin sgk girişiniz 2008 den sonra
Olduğu için emekli olurken vergi indirimi almanıza gerek yok 18 yıl hizmet yılı ve 4100 gün dolduğunda sgk sevki ile hastaneye gidip %40ile 49 arası bir oranlı rapor alırsanız emekli eder kurum sizi.

Saolasn peki aldığım bu vergi indirimi herhangi bi işime yarar mı

Bende yazıyorum cevap bulunamadı diyor 4 ay oldu hiçbir cevap yok ne olur yardımcı olun teşekürler

Hangi aşamada bilemiyoruz sonuç yok

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evis hastane biz vergi dairesine yollayacağız sonucu dediler vergi indirimi nezaman sonuçlanır bilen var

Serdar2719

Merhaba ;

Bende takip ediyorum ama sistem tam anlamıyla çalışmıyor maalesef :(

Eskişehir Vergi Dairesini Arayıp Operatöre Vergi İndirimimi Soracaktım Diye Sorarsanız İlgili Kişiye Bağlıyorlar.

İyi Günler.

Ben antalya vergi dairesine evrakları verdim. Ankara'nın telefonları hep kapalı tek ivd. gov. tr de bilgilerim var.

01.10.2018 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞINA (Gelir Yönetimi Daire Başkanlığı 3) yazı gönderilmiş ve rapor olarak 1 tane ek dosya var.

engellilik derecesinin tespit edilerek sonucunun bildirilmesini arz ederim şeklinde.. sanırım bu dilekçeyi antalya vergi dairesi göndermiş

Ankara'nın vereceği cevabı bu sayfadan takip yapabilir miyim

Evis sorgulama

Merhabalar
Eviste sorgulama yaparken dunden beri bu sekilde bir bilgilendirme cikiyor.Bilen var mi
Rapor sonucunun internet ortaminda yayinlanabilmesi icin baskanligimiz gelir ve kurumlar dairesine dilekce vermeniz gerekmektedir.

Ytenes yeni bir uygulama online bilgi
Sorgulama için onay istiyor vergi dairesine giderek onay vermemiz gerek artık.

Arkadaşlar benim raporum hastaneden 29,05,2018 de, çıktı ve ankaraya gitti.ve halen bi haber yok.evis,e griyorum hiç bir sonuç bulunamadı diyor sanki kurumlar kepenk indirmiş.acaba daha uzarmı?

OturanBoğa
mersin tarsus tan yapılan vergi indirimi icin bir sorgulama sitesi yada arayabilecegimiz bir numara yokmu çok zaman geçti haber yok daha

21/09/2018 Kayseri eğitim ve araştırma hastanesinden aldığım %86 SÜREKLİ raporum evis ten sorgulama yapıyorum ama HİÇ BİR SONUÇ BULUNAMADI yazısı çıkıyor karşıma.. Başka bir yerden sorgu yapma şansım var mı?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mndundar işleminiz yeni daha
1 ay sonra sisteme yansır bilgileriniz.

yakup'xw ankara sağlık kurulu tel 03124153205 sonu
02/03/04 bu numaralardan bilge alabilirsin.

Çok teşekkür ederim bir ay daha bekleyelim o zaman..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt