Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi için raporu kişisel başvuru ile alabilir miyim?
umut2135*abim engel raporu başvuru yaptığımda göğüs hastalıkları doktorunun istediği testin aynısı var. Zaten o teste göre oran vermişti. Burdan solunum testini göndereceğim ama nasıl gönderildiğini bilmiyorum.Başkada solunum testi yok. Sadece 3 ay önce başka bir hastanede yaptırmış olduğum solunum testi var,zaten oda aynı değerlere sahip. Kullandığım astım ilaç raporlarını da koysam faydası olurmu abi. Aldığım raporda değerler girilmemiş sadece oranlar yazılı. UMUT abi raporum sürekli , vergi indirimimde sürekli olma ihtimali varmı. Sorularıma cevap alabilirsem çok sevinirim abim..
Murat CAN Kurt mrb solunum testindeki fvc ve fev 1 değeelerini yaza bilirmisin buraya ayrıca raporun sürekli ise büyük bir ihtimal vergi indirimimde aynı olur endişe etme engelli raporunun üzerinde sft değerlerin yazmadığı için geri dönmüş raporun önemli deil benimde aynı olmuştu gònderdikten sonra onaylanır vergi indirimin.
Murat CAN Kurt gerek yok sft testini göndermen yeterli olacaktır sistemde zaten bakıyorlar hangi ilaçlarını kullandığını ve raporlarını inceliyor merkez sağlık kurulu.
Abi çok teşekkür ederim bilgilerin için. Hem senin hemde Ufukalp abimin bilgileri çok faydalı oldu. Sizin bilgilerle yola çıktım ve yapmış olduğunuz değerlendirmeler hep doğru çıktı. Allah sizlerden razı olsun. İnsan ister istemez korkuyor rapor süreli olupta vergi indirimini süreli yapmalarından
Merhaba kolay gelsin sigorta girişim 2003 3800 günüm var 25 Eylül 2018 de sağ göz görmüyor ve kronik hepatit b taşıyıcısı yüzde 42 sürekli rapor aldım erken emekli olma hakkım varmı kimisi diyorki sigorta başlangıcından önce raporun olması gerek sonra alırsan kabul olmuyormuş ozaman malülene giriyormuş onun içinde yüzde 60 üzeri oran gerekliymiş hangisi doğru acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler