Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden yararlanamazsam bankadaki işim riske girer mi?

umut2135

ama ben dırek hastahanenın norolojı bolumunden randevu aldım muayeneye gıdınce anlatıcam doktora buna ıstınaden emg raporu almam gerekıyor dıe emg raporunu alınca assagıda saglık kurulununu odası var oraya gıdıp gosterıcem benden bunu ıstedıler cıkardım bunu ankaraya bu yazıya ıstınaden gonderın dıycem yok olmaz oyle yenı rapor cıkarıcaksın yada bız senı burdan norolojı ye yonlendırcez emg raporunu oyle cıkartıcaksın demezler ınsallah

fasfor yeni rapora gerek yok diretirseler baş hekimle görüşün ve elinizdeki evrağı gösterin.

umut2135

BENDE aynısını dusunuyorum tesekkurler yarın gorucem bakalım ne olcak

engelli statüsünde çalışmak için vergi indirimi alma şartı yok. vergi indirimi almadan da çalışabilirsiniz.

serdar123istanbul

zaten ben vergı ındırmını emeklılık ıcın ıstıyorum ankaraya gıden rapor oranı dusuk olarak gelırse engellı statusunden cıkıcagım ıcın dedımde neyse halledıcez artık sonucu yazıcam

engelli statüsünde çalışıyorsanız çıkarmaları çok zor. çok haklı bir sebep olması gerekir.(adi suç falan)

bu mesajı sımdı gordum engellı statusunde 4 yıldır calıstıgım akbank dan performans dusuklugu sebebıyle pandemıde ısten cıkarıldım ne yazık kı keske dedıgın gıbı olsaydı

%45 olarak sureklı vergı ındırım onaylanmıs tı yazmayı unutmusum

fasfor

İşe iade davası açın. Mahkeme işe iadenize karar verir mutlaka. Eğer davayı kazanıp işe iade edilmezseniz diğer tazminat ve alacaklarınız yanında 4 maaş net + 4 maaş brüt tazminat kazanırsınız.

Bu arada eğer arabulucuya gidip imza attıysanız maalesef bu imkanınız yok. Arabulucu teklifini kabul etmeyin sakın tüm talep haklarınızı kaybedersiniz. Ya da ek olarak yukarıda bahsettiğim 8 maaş tutarını öderlerse imza atın.

Hüseyin İlik

İşe iade davası açtım arabulucu evresine daha yeni giriyorum mahkemeyi kazandan bile işe geri almıyorlar o dediğiniz tazminatı veriyorlar peki sonuç ben yine ıssız kalmis oluyorum o yüzden ülkede ki kanun lar bile güçlüden parası olan dan yana malesef

dava sonucu ne oldu acaba ? al 8 brüt maaşını o bitene kadar başka yerde bulursun işkurun sitesinde birçok ilan var.EKPSS ye çalış .tek kurum o banka değil üzülme.

bu yazılanları da tek tek okudum zaten 2 sene sonra tekrar heyete gireceğim indiirm için maliyeye yollamayayım ..ancak bir sakıncası va rmı 2.derecem sürekli vergi inidirmim vardı 1.dereceye çıktı haber vermedim diye ya da yenidne yeni oranla başvurmadım diye sorun çıakr mı

hanifeaydin

Dava daha yeni açıldı bekliyorum şu an arabulucuda tekliflerini kabul etmedim mahkemede daha fazlasını alacağım inşallah yeni iş bakıyorum zaten bir yandan da

Üst Alt