Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vücut Geliştirme

Ben eve resmen spor salonu kurdum :D tozumuzu falan da aldık sağlam ilerliyorum :D

ibrahimcataltr

ssandalyede olduğum için tartılamadım

yazdığın programı uyguladım hala da uyguluyorum şimdi ne yapıcaz?

Sikayetiniz için ve hatta istediğiniz vücut için yoga biçilmez kaftandır. Bir senedir meditasyon hariç yoga yapıyorum. Oldukça faydasını gördüm diyebilirim. İlk dört ay kilo vermeden en az bir beden farketti. Son üç aydir da karatay diyetiyle beraber uyguluyorum, bir beden daha incelme oldu ayrıca 5 kilo verdim, ki ben haftasonu aynı yeme rutinime dönüyorum, yani her harfini uygulamadim diyetin bu şekilde bile faydası oldu ama yogayı hergun yapıyorum, max yarım saat olucak şekilde. Destk almak isteyen arkadaşlar olursa bütün bilgilerjmi paylasabilirim. Herkese kolaylıklar.

Yoga nasil bir yontemdir?

erdal71

Yöntem derken:) yoga varolustur, siyrilmaktir vb. klişe ifadeler kullanmıyorum. Ama yoga her yaşta ve her şartta, hiçbir alete ve kimseye ihtiyaç duyulmadan yapılabilecek bir nefis terbiyesi, beden ve zihin disiplinidir:) herkes yogiler gibi yaşayacak diye bişey yok, yani yemeden, içmeden, hayattan soyutlanarak... Ama herkes hayatına yarım saatlik yoga molası vermelidir... Yoga bedeni esnetir, ciğerleri ve zihni açar, kanı temizler, beyni dinlendirir. Yuzlerdeki kirisikliklar, selülitler, diz ağrıları, bel ağrıları, sırt ağrıları, baş ağrısı, bedenin çok üşümesi, sindirim problemleri ve sayılamayacak bir çok şeye yoga ile çözüm vardir. Organ farkındalığı sağlanır, kişinin bedenine hukmetmesi sağlanır. Bunun için gerekli olan tek şey disiplindir, yani hergun yapmaya çalışmak...yoga matina da ihtiyaç yoktur, yoga kendi kendine yetmeyi ve sadelikle (Mevlana hazretlerinin değişiyle; yoklukla) nelere ulaşılabileceğini gösterir...

yoga yapaken ne düşünülmeli?
Ne hissetmeli?
Nereye nasil oturulmali?

Esasında bişey dusunmemeli, harekete odaklanmalisiniz, organ farkindaliginiz bu şekilde oluşucak...

arkadaşlar ben plates öneririm. Bilindiği gibi plates 2. dünya savaşı sonrası yaralanan askerlere eski güçlerine kavuşmaları için tasarlanmış. yani çok güç harcamadan kendinizi geliştiriyosunuz.

Plates nasil yapilir
kolaymi?

yogadA hangi organ?
Hocam

3 yıl durmaksıızn vucut gelıstırme yaptım hem yağ yakma hemde kasları gelıstırme amaclı. 95 kılo dan 78 e kadar dustum. 35 yasından sonra karın kaslarımı gördüm dunya gozu ıle. Sonra sıkıldım bıraktım. yıne 95 e cıktım :) nankör bir spor sureklı yapmak lazım..

Dünya Tekerlekli Sandalye Vücut Geliştirme Şampiyonası'na katılacağım Allah nasip ederse..

Boş yazanlar var konuda;

Üzücü..

ibrahimcataltr

İbrahim hocam bende definasyon ve kas kazanımı için bi program alabilir miyim ortopedik engelliyim sağ ayağı kullanamiyorum yardımcı olursanız sevinirim

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt