Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

@xdedahii

iktidarsızlık geçici yan etkisi.vücut alıştıktan sonra o sorun kalkıyor ortadan.benim bu ilaçla 8. yılım.2.yıldan sonra düzelme oldu bende.16yıldır evliyim ve cinsel açıdan hiçbir problemim yok.maximum dozda kullanıyorum trevictayı.ilacın ilk zamanlarında ishal sorunuda vardı oda kayboldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Kosavalı

sgk ayrı bir hastaneye yolluyor.orada ayrı bir heyet tarafından görülüyor dosyan.epikrizine falan bakıyorlar.değişebilir engelin derecesi raporda

@faux

Doktor trevictayı sonra geçeriz dedi. Şuan xeplion 75 mg düştü. Diğer yan etkileri bilmiyorum. Sanırım kişiden kişiye değişiyor.

Arkadaşlar ben bu ilaca yeniyim xeplion veya trevictayı bırakanlar neler yaşadı acaba çok korkuyorum artık ve ilaçlara güvenmiyorum eski halinize geri dönüyormuyuz YARDIM TEŞEKKÜRLER

@m1234, çok yan etkisi var ama eski halimiz atak durumu oluyor dönmek istemeyiz.

Merhabalar ben normalde risperdal vuruluyordum doktor xeplion a geçirdi 150 mg yan etki vs yapmasindan cok korkuyorum yank daha doğrusu düzenimin bozulmasından korkuyorum bir sıkıntı olur mu

Başlarda biraz yan etki yapıyor. 4 üncü aydan itibaren vücut alışıyor. yan etkilerde azalıyor

Xeplion kullanan arkadaşlar;
Xeplion sizde de kilo yapiyor mu?Spora basliyorum kilo veriyorum ve sonra geri kilo aliyorum önerileriniz neler?

bir yıldır kullanıyorum. sadece 3 kilo yapmış oda halsizlikten ve isteksizlikten evden çıkmadığımdan olduğunu düşünüyorum
kısaca diğer antipsikotikler gibi kilo yapmıyor. Kaçlık xeplion kullanıyorsun

Xeplion tarifi zor bir iğne-ilaçtır. Belki piyasada ki en iyi iğnedir ama aynı zamanda en fazla yan etkiye sahip iğnedir.
Şahsen ben bu iğne ile sağlığıma kavuştum ama içimde zerre kadar yaşam sevinci bırakmamıştı...
Xeplioan'a büyük bir sabır örneği göstererek 9 ay tahammül edebildim.

Konuya dönecek olursak ,9 ay kullandım 10 kilo aldırdı.

Kilo yapar özellikle göbek kısmında yağ yaptı bende xeplion la yaşam çok zor Allah bı yol açsın bize 🙁

İdame doz kiloya göre değişiyor ama ben 50 lik kullanıyorum

doktor 2 aya kadar xeplion un dozunu düşürecek

Arkadaslar xeplion zihinsel aktiviteyi kısıtlıyormu yan etkileri neler beyine verdigi degisimler nedir

@tb2nhf, başlarda xeplion uykusuzluk yapar. 2-3 aya uyku düzeni düzeliyor. Halsizlikte çok yapar.

@xdedahii,

Dogru bende günde13 saat uuuyorum ama cok uyudugumdan dolayı halsizlik olmuyor dinlenmiş oluyorum 150 mg kullanıyorum 4 yıldır ilaclar kilo ve daha fazla uyku yaptıgı icin igneye gectik dogru karar düzeniniz iyiyse hazır düzeni bozup hapa gecmeyin ben haplarla daha cok uyuyodum ve daha hslsizdim ve hergün hap icmekten bıkmıltım o yüzden igneye gectim bu gün doktorla görüştüm ignenin 6 aylıkları cıka cakmış ama markasını bilmiyorum

Üst Alt