Şerifbeyy
Merhaba,
Bu konuda çok başlık var. Araç işi 100 koyayım 120 alayım tarzı bir iş değil aslında. Belki satacağınız zaman ki koşullarda zarar bile edebilirsiniz. Ve şuanki ekonomik koşullarda 100 bin üstü araçlarda kar olasılığınında düştüğü görülüyor.
Kardan kastınız sevisi, parça ucuzluğu yakıt ekonomisi ise, ve yapacağınız km de yılda 15.000 den fazla ise yeni nesil Dizel araçları tercih edebilirsiniz.
Şuan limitlerde SUV C Segmenti Full, SUV D segmenti baz-orta donanım araçlar alınabiliyor.
Sedan araçlarda da D segmenti Full araçlar alınabiliyor.
Bunlar nedir? SUV C: Tuscon, Sportage, Quasqai, 3008 vb.
SUV D: X Trail (Full donanımı da indirimle sınırda şuan), Forester, X1 vb.
Sedan D: Passat, SuperB vb.
Ben bu araçların hepsini öneririm. Hepsinin kendisine göre + ve - leri var. Ama bazı modellerin donanımı fazla, garantisi yüksek ve dizel 4X4 vb donanımları var. O tarz donanımlar isterseniz ona göre bakabilirsiniz. Bu segmentleri istiyorum ama en ucuzu olsun derseniz Quasqai alabilirsiniz.
İç hacmi geniş olsun, 4X4 Dizel Otomatik olsun, deri koltuk vb donanımları olsun derseniz Tuscon bakabilirsiniz.
Yine SUV D full donanımı olsun ama 4x4 olması önemli değil derseniz X-Trail bakabilirsiniz.
Ben Sedancı ve Vw ciyim, alman olsun, full donanım olsun derseniz Passat, daha uygunu olsun derseniz SuperB bakabilirsiniz.