Neslihan2005;
Merhaba sultan focus titanium mu bende alacaktım ama vaz geçtim bana verilen fiyat ise 30.000 tl idi 2010 model için yani full olan için,ben hyundai i 30 cw aldım .
araç alırken çıplak fiyatı bulma yöntemini sorarsanız ,benim siteden yani engelliler bizden vede bayi ile görüşmelerimlede anladık ki bir aracın cıplak fiyatını bulmak için şu soruları sorun bayiye.
aracın normal fiyatı ama özelliksiz olanı sorun yani çelik cant açılır tavan,örnek vereyim şimdi aynı modelde birisinde çelik cant var diğerkisinde yok birisinde kilima var diğerinde yok yani anlayacağın alacağın modelin hiçbir özelliği olmayanın normal fiyatını öğren .
bu fiyattan örnek vereyim özelliksiz olan fiyattan ilk önce 500 tl çıkar bu fiyat 6 aylık bandrol fiyatı,daha sonra 1.18 böl,daha sonra da 1.37 böl ,daha sonra çıkan fiyata 1.18 ile çarp çıkan fiyat aracın çıplak fiyatı dır.bence böyle çünkü aracın full paketli olanın çıplak fiyatını bulamasıınız , kendi aldığım araçdan biliyorum normal fiyatı 44.800 olan aracın çıplak fiyatı 25.000 tl bende faturası var ordan biliyorum.