Sabah 7.45 gibi kalkarım. 8.30 gibi işe varmış olurum. 17.00 gibi işten döner akşam yemeğimi hazırlarım. yemeği yer bulaşığımı yıkarım. üzerine çayımı içerim. Birşey okumuyorsam veya izlemiyorsam sürekli youtube çalma listemden müzik dinlerim. akşam 22.00 civarı uyurum.
1- Günlük 100 sayfa okumayı hedefliyorum. şuan için 30+ sayfa kadar okuyabiliyorum.
2- Takip ettiğim diziler var. Arada film de açarım.
3- Ekşi sözlük, memular net vb. takip ettiğim siteler var; oralarda haber/başlık okurum.
4- Yedi veya sekiz bin Adım atıyorum ortalama günlük. Yürüyüş iyi geliyor.
5- Yemek yapmayı seviyorum. Bulaşık da elde yıkıyorum ve onu da bekletmeden halledebiliyorum.
6- Ev temizliğimi geciktiriyorum ve hazzetmiyorum hiç ama bi kere temizleyince de çok mutlu oluyorum. Eğer ev temizliğine de kendimi severek yapacak duruma getirsem ölsem de gam yemem.
7- Sigara, alkol vb. bir kötü alışkanlığım yok. Kafeini bile kıstım günde 3 kupa çay 2 kupa kahve içiyorum sadece.
(Bence tüm bağımlılıklar insanlara zarar veriyorlar.)
Tüm bunları bir günden bir güne başaramadım malesef. Bu yazdıklarımı yapar hâle gelmek 20 yılımı aldı.
Ama bir hemderdim, eskisine oranla biraz da olsa stabil hâle gelip bir bardak çay veya bir fincan kahveden keyif alarak içse bile bence bu bir başarıdır.