Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Otuz yaş bunalımı...

Sevgili Pegasus bu form açılalı sanırım uzun bir süreç geçmiş ama ben yazmadan edemedim.Nice mutlu,huzurlu,güzel,heyecanlı, hedefli, mucizeli ve muhteşem yıllara.
30lu yaşlar yaşamın 30 yılını geride bırakmak ve kanımızın çok hızlı aktığı belki düşünmeden hareket ettiğimiz, belki ise yaşamın bizi ordan oraya sürüklediği yılları bırakmış bulunmaktasın.Bir daha gençliğin o dinamizmini yaşayamamak yada insanlar bize öğüt verirken biz insanlara öğüt verir konuma gelmemiz buda büyüdüğümüzün en büyük göstergelerinden sanırım.
Hayatımızda hiç bir günün tekrarı yokki, dün düşündüğümüz gibi bugün düşünemiyoruz, veya tüm şartları gerçekleştirsek dahi aynı şeyleri yaşayamıyoruz,buda hayatın oyunu biz insanlar monotonluğu sevmiyoruz diyip ama ona uyum sağlamaya çalıştıkça yaşam bize yeni şeyler sunuyor ve asla eskisini gerçekleştirme fırsatı vermiyor,o an orda kalıyor.
Ben 22 yaşındayım ve her sene aralık ayında inanılmaz canım sıkılıyor, sonra bir düşünyorum hayatımda çok güzel şeyelr yaşamışım büyük mutluluklarımda var kaldıramadığım yaralarımda ama kader kısmet dışında çoğuna ben yön verdim buda en büyük tatmin ve büyümenin getirdiği güzellik. Yaşamımı yönetiyorum. (Gerçi diyebilirsiniz siz daha o kısma gelmediniz 30a 8 sene var:) )
Son olarakta bunu sizi mutlu etmek için değil bir gözlem olarak aktarıyorum, bir araştırmada okudum 30 lu yaşlar olgunluğun başladığı, gençliğin en iyi yaşandığı, zekanın oturduğu ve akılla beraber hareket etmeyi öğrendiği, göz kenarlarında oluşan çizgilerin karşı cinste pozitif bir etki yarattığı ve bayanalrın kişiliği oturmuş, saçlarında biraz akları bulunan ve tebessümlerinde hafif haylazlık belirten erkekleri ilk sırada tuttuklarını gördüm:) Aklında bulunsun arkadaşım... gerçi siz biliyorsunuzdur eminim ama:)
Bundan sonraki yaşantında hedeflerinin olması onları gerçekleştirmen ve hergününün tadını alarak yaşaman ve hayatını en muhteşem biçimde yönetmen dileğiyle.... Tarih geçmiş olsada bugün doğmuşsun gibi yapalım, yaşam hep istediklerini sunsun nice harika senelereeee......
(arada cümleler düşük olmuş olabilir lütfen kusura bakmayın, bu saatte bu kadar oldu :( )

slm

ya aga sen ne yaptın :( ben 30 yaşındayım şu an... ve 3 yıllık birlikteliğim biteli 20 gün oldu.. nikağa günler kala.sebep yokken bırakıp gitti zaten atlatamıyorum bu durumu birde 30 yaş bunalımı diyorsun:( ya ben bitmişi valla...

YAŞLANIYORUM ZAMANI DURDURAMAYACAĞIMIDA BİLİYORUM,AYNAYA BAKINCA KENDİMİ ÇOK BEĞENİYORUM GERİSİNİ BOŞVERDİM :wink: 30 YAŞ GEÇTİ GELEN YAŞIMI GÜZEL KARŞILAYIMDA BANA TATLI ANILAR BIRAKSIN GİDERKEN :wink:

Üst Alt