Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni değişiklikle eski raporların tümünü yeniden işleme mi koymak gerekecek?

login
Allah Allaaah nasıl böyle bir şey olabilir ki ?
Yayınlanan genelgede "işlemler dosya üzerinden yürütülecek, tekrar poliklinik muayenesi ve kurul olmayacak" ibareleri çok açık.

Ufukalp

O genelgeyi dilekçeme ekleyip resmi başvuru yapacağım.Resmi basvuru olmadan söylenen sözlere itimat etmemek gerek.Olumsuz cevap verirlerse cimere yazarım.2018 Temmuz da aldığım raporu Sgk yüzde 39 a düşürdüğü için yenisini almıştım.Sgk bahane arıyor zaten.Bunu da alırsam 10 ay içinde 3. rapor olacak.İyice oyuncak oldu bu işler.

Normalde raporu yeni formatta hazırlayıp eski kuruldaki doktorlara e imza attırmaları gerek ama doktor hastaneden ayrıldıysa e- imza almadıysa vb. ne olacak? İlginç bir durum.

rahatsızlığınız nedir benimkisi ankilozan spondilit sürekli verdiler

1 sayfa kagıdı kimse yorumlayamadı hayret bişey Ufukalp dedigini bende anladım

Ben 04 mart 2019 da aldığım eski tip raporumu 15 nisan 2019 da yeni format rapora çevittirdim. Aynı oran ve sürekli olarak. Genelge açık. Kesinlikle heyete girilmeden evrak üzerinde değişiklik yapılacak diye yazıyor. Eğer zorluk çıkartırlarsa genelge ile önce başhekime olmaz ise il sağlık müdürlüğüne şikayette bulunun.

Arkadaşlar benimde 2015 yılında hacettepeden alınan % 85 oranlı sürekli raporum vardı.
Ve ben bu konu ile ilgili olarak hastane engelli rapor servisini aradım.
Bana bu konunun Şubat 2019 dan sonraki raporlar için e sistem zorunluluğu getirildiğini bizler için herhangi bir degistirme veya sisteme kayıt zorunluluğu olmadığını,elimizdeki mevcut raporları kullanmaya devam edebilecegimizi soylediler.
Yani bu durumda eski rapor sahiplerinin e sisteme kaydettirme gibi bir zorunluluğunun olmadığını tüm arkadaşlarimiza belirtmek isterim.
Tabii,bu benim vermiş olduğum bilginin hastane memurunda birebir almış olduğum bilgi olduğunu,bu bilgininde yanlış veya doğruluğu konusunda bilgi sahibi arkadaşlarin bilgilerini paylaşmasıni isterim.
Bu konunun gercek doğrusu ne acaba.

Arkadaslar ben 2014 yilinda surekli yuzde 47 saglik raporu aldim raporu aldigim hastaneye basvursam yeni sisteme uygun olsun diye raporum yenilecekmi dosya uzerinden polikilinikleri gezmiyecez dogrumu yeni rapor tarihi yazilacak sisteme ?

E rapor sadece 20 Şubat 2019 dan sonra alınan raporlar icin geçerli.Zaten bu tarihten sonra hepsi e-rapor seklinde olmalı.Aksi halde geçersizdir.Kurumlar kabul etmez.

Login bey ben raporumu 2014 tarihinde durekli aldim simdi raporu aldigim hastane basvurup yeni duzenlenecek yeni rapor tarih vereceklermi doktorlari gezmeden

Kafalar iyicene hoşaf oldu arkadaşlar konu uzadı gitti

Anneminki e rapor çıkcak sanırsam pcde oranları

Benimki 2018 gerek yok demi yenilemeue

@pluvıa hanım ufuk alp acıklamış eski raporlara gerek yok diye merak etmeyin

yeni raporda agır engelli veya degıl dıye yazmıyor veya refakatcilimi degilmi yazmıyor bunu nasıl görecegiz bılen varmı

Ufukalp

Ufuk bey iyi güzel eski raporlar e-devlet sisteminde gözükecek mi gozukmeyecek mi peki ? Teşekkürler

Tekprens
Ağır engelli yerine bağımsız / kısmi bağımlı / tam bağımlı değerlendirmesi mevcut.
Tam bağımlı ağır engelli anlamına geliyor.

Pluvia
Senin rapor 2019 Şubat'ın dan önce olduğu için gerek yok.
Fakat bu tarih sonrasinda alinan raporlarda e sistem kaydı yapılmamış ise onların mutlak şekilde sisteme kaydedilmesi gerekiyormuş.

Mehmet005 sağol abi yorumun için anneme çıkarıyoz onunki son model çıkcak:)

Pcde rahatsızlıkları hep

Kendisi obez ona 20 vermiş kalıcı troit var onada 10 vermiş kağıda yazdı ayrı bişeydi

E rapor alan varmı yeni sisteme göre bişi sorcaktım

Heyet bitince kağıt olrak vermiyomu hastane artık raporu

Sistemden biz alcakmışız e devletten öle demişler

login

Hastane vermiyomuş biz edevlet çıktısını alcakmışız bölemi olmuş artık

Heyet sonrası

Bugün sormuş babamda hastaneye

Pluvia

Bazı hastaneler vermiyor olabilir ancak e devlette hemen görünmüyor 2-3 günü bulabilir.

login

E devletin çıktısı yeterlimi yani elden vermezse

Üst Alt