Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni ÖTV düzenlenmesiyle 200 bin TL sınırlı araç alan var mı?

emre0808

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Yeni düzenlemeyle araç alımı yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini yazabilir mi ?

Bugün aracı aldım Audi a4 Sedan .çanakkale avek bayii danışman asena hanım.başka bir forum da okumuştum.aradım danışman çok yardımcı oldu.konu hakkında bilgiside var.başka bir bayii böyle bir şey yok dedi vergi dairesine sor dedi birde.bu bayii konuda bilgili işleyişi anlattı watsap dan herşeyi yolladı bilgilendirdi.bugün aracı aldım.kısmetse yarın ikamet ettiğim yerden plakaları ve ruhsatı alıp aracı getireceğim

bahsettiğinn arac a4 200,000 çok fazla pahalı sınır 200 nasıl aldın bu arabayı

A4 sedan'ın 80 bin euro dan aşağı aracı yok ki. En azından fiyat listesi öyle.

aracı bende merak ettim, modelini tam yazarmısınız acaba? birde fiyat konusuna bir açıklık getirebilirseniz çok memnun olurum liste fiyatı kaçtı? faturaya kaç yazdılar? siz kaç ödediniz?. 2018 de ötv siz araç alan yoktu forumda galiba

Gonennet

Kardeş arabanın audi yazısından sonra ki rakam 4 değilde 3 olabilir mi acaba. Çünkü a4 lerin fiyatı gerçekten 200.000 tl nin bayağı ve bir hayli üstünde

Raporu aldık, kaç ay sonra yenisi için tekrar başvurabiliyoruz? Yoksa raporun süresinin bitmesini mi bekleyeceğiz?

SEZzZER

Tam bilmiyorum, ancak 6 ay süre sonrasında yeni rapor için başvurabilirsiniz diye hatırlıyorum.

A4 olmayabilir araç arkadaşlar, A3 Sedan olabilir.

eminmisiniz? bugun hastanedekilerle görüştüm ben de öyle altı ay biliyordum o yanlış bilgi dediler yahu :S burock

iş faturada bitiyor bence bayiler uyanıklık yapıp indirim verdik diye gösterip fiyatı 200 bin sınırına çekip işlem yapabilirler. zaten Allahtan arıyorlardı 2000 motor araçların satılmasını.

4 allroad 2.0 TDI quattro 190 hp S tronic Detayları gizle
Model A4 allroad 2.0 TDI quattro 190 hp S tronic
Motor 2.0 TDI quattro
Motor Hacmi 1.968 cm3
Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı 1/2/3/8 75.849354.274
Net Fiyat 30.380141.899
Ötv (%110) 5 33.418156.089
KDV (%18) 5 11.48453.638
Motorlu Taşıtlar Vergisi 5 2.158,50
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedeli 5/6 192,80
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli 7 297,20

bu arabayı 200bin sınırıyla alabilir

dediğin arabanın anahtar teslim fiyatı 354 bin nasıl bunu 200 bin lira sınırından alacak anlamadım

[FONT=Verdana][FONT=inherit]A4 allroad 2.0 TDI quattro 190 hp S tronic[/FONT]

[/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=inherit]
ModelA4 allroad 2.0 TDI quattro 190 hp S tronic
Motor2.0 TDI quattro
Motor Hacmi1.968 cm[SUP]3[/SUP]
Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı [SUP]1/2/3/8[/SUP][FONT=arial]354,274 lira / 75,849 euro[/FONT]
[FONT=arial]Net Fiyat[/FONT][FONT=arial]141,889 / 30,380 euro[/FONT]
[FONT=arial]Ötv (%110) [SUP]5[/SUP][/FONT][FONT=arial]156,089 / 33,418[/FONT]
[FONT=arial]KDV (%18) [SUP]5[/SUP][/FONT]53,638 / 11,484
[/FONT]
[/FONT]

Şimdiden söyleyim bu Gonennet kişisi yüksek ihtimal Asena hanımdır arkadaşlar. İnsanları umutlandırarak kendisi gibi ucuz reklam peşindedir. Diğer mesajlarına falan bakabilirsiniz.

Hemen anlatayım bir kaç arkadaşın dediği gibi bu aracın en düşük fiyatı 380 bin tl civarı. Şimdi fiyatı 200 bin gösteremez çünkü bu vergi kaçakçılığına girer maliye hesap sorar. Eğer öyle gösterebilse normal satışlar için de düşük gösterirdi.
Olurda sahte fatura falan gösterirse peşine düşerim mahkemeydi falan. Hadi şimdi at bakalım neyin faturasını atacaksın.
nfrysmn tüm vergiler dahil 200 bin tl sınır. Yani vergiler düştükten sonra değil.

Beyler heycan yapmayın adam 2.0 motorlu araba aldım demediki a4 aldım dedi, büyük ihtimal 1.4 benzinli almıştır.

Audi A4 1.4 TFSI lerın başlangıç fiyatları alınabiliyor. Çanakkale avek ile bi kaç ay önce bende görüşmüştüm ellerinde olan a4 leri önerdiler bana ama bütçem yetmediği için düşünmedim.

Merak ediyorsanız arayıp sizde öğrenebilirsiniz.

Evet ben aradim gercek ten var benzinli . 1.4 kampanya var dediler.

Mami Junior Bro biz 2.0 ve üstü araçlar için konuşuyoruz yoksa diğer araçlara da itiraz ederim. Evet başlıkta eksiklik olabilir.

Ah be arkadaşım nasıl insanlara çamur atmayı seviyorsun.ayıp yaptığın ayıp.ucuz reklam demişsin birde.herhangi bir bayii aramak zormu geldi.tabi buradan çamur atmak kolay...ben 2000 motor demedim.aldıgım 1.4 otomatik desing a4 liste fiyatı 220 bin peşin para verirsen 190 bin satıyorlar .ötv indirimli 118900 .istersen 60bin 0 faiz varmış ben kullandım.58900 verdim 60000 kredi kullandım.baştan evrakları yolladım watsap dan .onlar vergi dairesinden olur aldılar.bugün plakaları taktım ruhsatı aldım.aracı aldım.

Konunun başlığı 200000 bin altı araç bende aldıgım aracı paylaştım.alım süresinde hangi yol izlediğimi söyledim.bende birşey alırken forum sitelerine bakıp araştırıyorum.bu bayii yi forumda birkişi yazmıştı.bende o vasıta ile aradım.bursa ile mesela konuştum anlar hiç sallamadı,ilgi alaka yoktu sanki bize sadaka veriyor gibi hal hareket vardı.ama bu bayii ilgisi iyiydi.babamın dükkanı değil.alacak arkadaşa yardımcı olduysam allah razı olsun dese yeter.bana öneren arkadaşa allah razı olsun.

2000cc motor Toyota rav4 advendv ve subaro 1benzin ve 1dizel modelleri oluyor.bayi ile konuştum.subaro Uşak bayii yardımcı oluyor.buradan çamur atmayın telefon ile bayii arayın.gercekleri öğrenin..kalın sağlıcakla

Gonennet teşekkürler bilgi için sizi yanlış anlayanları boşverin hocam Bayii yi de söyleyin reklam meklam sonuçta insanların işlerini çözmede yardımcı oluyorlarsa, varsın reklam olsun, varsın en çok satışı o bayii yapsın. Ne mutlu.

seçenekler arasında a4 almayı düşünmüyorum ancak belki ilerde lazım olursa diye bayii merak ettim sadece

Aldığınız a4 için öyle atıyorum taba deri koltuk filan fazla opsiyon ekletemediniz sanırım 200bini geçmesin diye?

Bide bayinin liste fiyatı değil size en son verdiği fiyat mı geçerli oluyor şimdi? Gümrükten girdiği fiyat neyse o diyorlardı forum da ama bilemiyorum şimdi açıklmarmısınız?

Gonennet ben şahsım adıma özür dilerim kusura bakmayın. Mazeret için demiyorum ama bu 200 bin sınır ve 2.000 motor işinden sonra bir sürü kişi yalan yanlış mesajlar atıp kaçtılar.

gonnet güzel araba hayırlı olsun
sen vergisiz 200bin sanıyordum alırsam tavsiyeni uygulacağım

Gonennet kusura bakma bro özür dilerim öfkeyle kalktım galiba. Ulan 100 binlik araçta 200 altında ona da itiraz ederiz işte bizim bahsettiğimiz 2.0 ve üstü

Ciddi alıcılar iseniz yardımcı oluyorlar. Bir kaç bayii denedim, birisi kabul etti. İstanbul ve Ankara bulunan bayii denedim: Ankara'daki ikamet ettiğim yerdeki bayii kabul etti. Mercedes C 180 Comfort..

BMW de de denedim onlarda sıkıntısız kabul etti.

c serisi fiyatlar yüksek diye biliyorum.
Siz hangi model ve paket için ne kadar fiyat aldınız _?

araç liste fiyatı 211 bin lira(internette)
gittiğimde etiket fiyatı 213 bin lira
durum anlattım: gümrüklenmiş fiyatı farklı olmalı dedim. İstanbuldaki bayii 203 bin diye kabul etmedi. Ankara'daki bayi ise kabul etti.

ve bu arada belirteyim 2017 model ve Ocak ayı fiyatı
Şubatta fiyat artacak
2018 ler 200 bin altına verilmeyecek. Yada bana öyle dediler.

9 vites Otomatik benzinli. Yılda 15 bin km aşmadığım için dizel bana cazip gelmedi.

yazdım ya mercedes c180 comfort

aksiklik çıkmazsa çarşamba araba elimde..
Darısı herkesin başına...

Üst Alt